2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

resimde çok net çıkmıyo ama baya çizgi var güvenemiyorum ama ben bu testlere çok kişiyi yanılttı

Nerde verdin canım ? Kaçta çıkarmış ? Beklemek çok heyecanlı oluyor
Sağlık ocağında verdim canım yarın çıkar dedi ama awox testlerim hep negatifti var bence başka testte yaptım onda da çıktı değer kaç ne olur ilerde bilmiyorum İnşallah sağlıklı bir gebeliktir

resimde çok net çıkmıyo ama baya çizgi var güvenemiyorum ama ben bu testlere çok kişiyi yanılttı
Canım bence erken senin için 14 TE pik görmedin mi? Bence iki gün daha bekle ondan sonra yap. Bu testler silik çizgi çıkarsa da net bir gebelik demek değil ama negatif de diyemeyiz. En doğru sonucu almak için biraz daha bekle bence en azından iki gün daha

bende nimo marka diye bi test yaptım ilk 10 dakikada böyle oldu ama ben bunlara güvenmiyorum çok kişiyi yanıltıyo okuduğum kadarıyla almıştım daha önceden kaset test negatif diyo

Eklentiler

• IMG_8760.jpeg
    87,5 KB · Görüntüleme: 16
ayy valla yapmıcaktım aslında ama bu leke beni şüpheye düşürdü doğru diyosun en iyisi beklemek

bende nimo marka diye bi test yaptım ilk 10 dakikada böyle oldu ama ben bunlara güvenmiyorum çok kişiyi yanıltıyo okuduğum kadarıyla almıştım daha önceden kaset test negatif diyo
Anladım benim kaset testte silik çıktı iki farklı erken gebelikte Pozitif çıktı ben şuan hamile olduğuma inandım da beta kac sağlıklı mı onlari zaman gösterecek

Ben de yaptım erken gebelik testi negatif maalesef
Ahh canım aklım sendeydi bugün test yapacağını bildiğim için, daha 5 günümüz var umudunu yitirme sakın, beklemede kal cumartesi günü adetin olmazsa birdaha yap..bende yarın yapacağım erken testi, negatifse cumartesiti bekleyeceğim

off şimdi döngümün 26.günündeyim akıntım gelmiş beyaz kokusuz yumurta akı kıvamda...
NEdir şimdi bu? yumurtlama mı

off şimdi döngümün 26.günündeyim akıntım gelmiş beyaz kokusuz yumurta akı kıvamda...
NEdir şimdi bu? yumurtlama mı
Canım luteal fa diye geçiyor yumurtlama sonrası ve akıntılar normal. Gebelik belirtisi de olabilir 28. Günü bekleyip tekrar test yap sen bence ama 28. Günden önce negatif çıkabilir

İnşallah gebelik belirtisidir

aaaa hiç bu açıdan düşünmedimm ay inşallah kızz
teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…