erken yapıyoruz belki deBen de yaptım erken gebelik testi negatif maalesef
umarım. normalde tarihlerim şaşmazdı, 1-2 gün oynardı. düşükten sonra değişir mi bilemiyorumBat da aynı gün belki aynı gün de güzel haber alırız
Belirti aslında kuzum ama sen yine de umutlanma sonra insan kötü oluyorBu bı belirti mi ben çok kendimi umutlandirmak istemiyom ama
Ben testler gelsin başlayacam test yapmaya benim de bir iki gün oynayabilir belkierken yapıyoruz belki de
umarım. normalde tarihlerim şaşmazdı, 1-2 gün oynardı. düşükten sonra değişir mi bilemiyorum
Sağlık ocağında verdim canım yarın çıkar dedi ama awox testlerim hep negatifti var bence başka testte yaptım onda da çıktı değer kaç ne olur ilerde bilmiyorum İnşallah sağlıklı bir gebeliktirNerde verdin canım ? Kaçta çıkarmış ? Beklemek çok heyecanlı oluyor
Evet. Bat 30a göre hesaplarsam 5 gün var. Ama pcosluyum belki geç yumurtladım o yüzden. Regl gelene kadar umut var tabierken yapıyoruz belki de
umarım. normalde tarihlerim şaşmazdı, 1-2 gün oynardı. düşükten sonra değişir mi bilemiyorum
Amin inşallah canım sende haber etBen de şimdi kan verdim, sonucu mutlaka yaz canım. Hayırlı olsun inşallah ♡
kızlar dün akşam lekelenmem oldu bugün sökülür dedim ama şu an gelen giden yok bende test yapayım dedim üstteki nimo erken gebelik ilk 10 dakikada silik belirdi resimde görünmüyo net ama gri değil pembe alttaki ovulasyon testi bu arada kaset test yaptım o negatif ben erken gebelik testi çok yapmadım güvenilirmidir bu ?
Canım bence erken senin için 14 TE pik görmedin mi? Bence iki gün daha bekle ondan sonra yap. Bu testler silik çizgi çıkarsa da net bir gebelik demek değil ama negatif de diyemeyiz. En doğru sonucu almak için biraz daha bekle bence en azından iki gün daharesimde çok net çıkmıyo ama baya çizgi var güvenemiyorum ama ben bu testlere çok kişiyi yanılttı
bende nimo marka diye bi test yaptım ilk 10 dakikada böyle olduSağlık ocağında verdim canım yarın çıkar dedi ama awox testlerim hep negatifti var bence başka testte yaptım onda da çıktı değer kaç ne olur ilerde bilmiyorum İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
ayy valla yapmıcaktım aslında ama bu leke beni şüpheye düşürdü doğru diyosun en iyisi beklemekCanım bence erken senin için 14 TE pik görmedin mi? Bence iki gün daha bekle ondan sonra yap. Bu testler silik çizgi çıkarsa da net bir gebelik demek değil ama negatif de diyemeyiz. En doğru sonucu almak için biraz daha bekle bence en azından iki gün daha
Anladım benim kaset testte silik çıktı iki farklı erken gebelikte Pozitif çıktı ben şuan hamile olduğuma inandım da beta kac sağlıklı mı onlari zaman gösterecekbende nimo marka diye bi test yaptım ilk 10 dakikada böyle olduama ben bunlara güvenmiyorum çok kişiyi yanıltıyo okuduğum kadarıyla almıştım daha önceden kaset test negatif diyo
Ahh canım aklım sendeydi bugün test yapacağını bildiğim için, daha 5 günümüz var umudunu yitirme sakın, beklemede kal cumartesi günü adetin olmazsa birdaha yap..bende yarın yapacağım erken testi, negatifse cumartesiti bekleyeceğimBen de yaptım erken gebelik testi negatif maalesef
Öyle valla sen nasılsın bugün farklı bi belirti var mıBelirti aslında kuzum ama sen yine de umutlanma sonra insan kötü oluyor
Evet nasıl kullandılar bilmiyorum bugün pik olacak sanırım tüm gayretimle deneyeceğim inşallahAhahhah ay zaten ben pek sevemedim onu
ay dene sen yine de tekrarEvet nasıl kullandılar bilmiyorum bugün pik olacak sanırım tüm gayretimle deneyeceğim inşallah
Canım luteal fa diye geçiyor yumurtlama sonrası ve akıntılar normal. Gebelik belirtisi de olabiliroff şimdi döngümün 26.günündeyim akıntım gelmiş beyaz kokusuz yumurta akı kıvamda...
NEdir şimdi bu? yumurtlama mı
maşallahhhh görmek istediğim testttCanım 4. ay bizim. Ama ilk iki ayı saymıyorum güzel değerlendiremedik şehir dışı oldu vs tutmadı.
Testler artık şüpheye yer vermiyorkaset olan normal gebelik testi (miratech) diğeri erken gebelik testi (predictor)
aaaa hiç bu açıdan düşünmedimm ay inşallah kızzCanım luteal fa diye geçiyor yumurtlama sonrası ve akıntılar normal. Gebelik belirtisi de olabilir28. Günü bekleyip tekrar test yap sen bence ama 28. Günden önce negatif çıkabilir
İnşallah gebelik belirtisidir