2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Herkese günaydın 14kasım çatlatma iğnesi olmuştum.
1 haftadır sol kasığımda batma ve sızlama var meme ucunda hassasiyet devam ediyor
dün gece de güzel bir rüya gördüm
çok erken olmasına rağmen bu sabah ovülasyon testi yaptım. çok çok silik bir ikinci çizgi çıktı ama bu iğnenin etkisi de olabilir çok fazla su içemiyorum zaten pcosda var
Bu ay çok istiyodum stresten kendimi yemeğe verdim midem bulanana kadar yemek yiyorum hem çok umutlanıyorum sonra da kendimi kandırıyo gibi hissediyorum
Yarın erken test yapmayı düşünüyorum çatlatma iğnesinden sonra 12. Günüm olacak

Kızlar günaydın dün yazmıstım prolaktinm 33 cıkmıstı kadın doğumcum dostinex kullan dedi yarım haftada iki kere
Yumurtlamaya dort bes gun var ıcsem bugün itibari ile düşermi hemen acaba

Ne kadar çok hamile var listenin başı çift çizgi dolu... sonuna kadar öyle gider umarım. İsteyince hemen oluyor muydu böyle ya:))

Bak bu benimki hepsi akıllı teşhis ile çekildi doğru da algıladı neden oluyor anlamadım
Benimkisi de akıllı teşhis canım ben kendim ayarlamiyorum fotoyu koyuyorum o söylüyor bugüne kadar yaptıklarıma düşük dedi sadece düne dedi zaten dün 18 ci günüm du normal demesi senin uygulamanin adı neydi unuttum onda deneyim bide fomomerdi demi ben onu yapamıyorum yüklü bende fotoyu denk getiremiyrum

Evet canim femometer benimki

Nasıl yapacam ona foto ekliyorum foto hariç başka yerleri koyuyor kendim çekeyim diyorum algılamıyor ki testi yine testin başka yerini koyuyor çizgileri koymuyor denk getiriyorum olmuyor
Canım bir şerit çıkması lazım foto çekerken günlük kayıt kısmına gir lh testi kısmında artı var bir de yanında liste işareti var. Liste işaretine tıkla sonra artıya tıkla akıllı teşhis de o şekilde çekmen lazım serite denk geitrmen lazım testi tam işaretli yerlere c çizgisini referans veriyor c yi ve tnin olması gereken yeri c ve T ye denk getirmek lazım

Ne kadar çok hamile var listenin başı çift çizgi dolu... sonuna kadar öyle gider umarım. İsteyince hemen oluyor muydu böyle ya:))
Ay canım inşallah isteyince hemen olsa keşke biraz şans biraz da denk getirme meselesi kuuzum. İnsallah sen de çift çizgi görürsün bu döngüde

Ayni tarihte yumurtlamamiz olmus. Bende dün kaset test yaptim negatifti sanirim bende biraz erken yaptim

Kızlar awox marka test yaptım direkt çıktı ne olur bir şey değil güvenilir bir marka mıdır bu

Eklentiler

• Screenshot_20241125-093448~2.png
    1.011,1 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_20241125-093347~2.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_20241125-093304~2.png
    626,5 KB · Görüntüleme: 9
Canım ben geçen ay gebe olduğumu öğrendim iki gün SONRA kanamam oldu kaybettim. 1 Aralık bat günüm test sipariş verdim gelsin iki gün kala başlarım belki test yapmaya
Rabbim bir daha yaşatmasın kuzum bende de var bir düşük

Ben can sıkıntısı topik topik bakıyorum seni de gördüm dün gece 2023 topiginde hemen dua ettim senin için
Allah razı olsun canım benim bayadır uğraşıyorum bende gebelik için açmadığım tropik gitmediğim topik kalmadı benimde

Olmuyor ya kaç gündür deniyorum zaten olmuyordu halen olmuyor o kadar sabrım yok sinirlendim

günaydın kızlarrr, bat üstünden 1 gün geçti hala gelen giden yok. bir erken gebelik bir kaset test negatifim var. beklentim yoktu ama heycanlanıyo insan ister istemez
acaba tekrar erken gebelik testi alıp denesem mi? ilk idrarı kaçırdım ama yine de yapsam çıkar mı varsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…