Hekimle görüstüm 2 gün sonra tekrar yenileyin dedi. Ben erken gebelik testi bulamadigim icin yasadigim yerde mecbur kaset test yapiyorum. Bende de sizin gibi pcos var beklenen adet tarihimi tam hesaplayamiyorum. Döngü sürekli degisiyor 40-45 gün bandinda. Bende bu ay catlatma ignesi olacaktim ayin 14 ünde. Ayin 13 ü cok ciddi kasik agrim oldu gece dedim kesin catladi igne öncesi hastaneye gittigimde usg bakalim dedik catlatmis denildi vurulmamis oldum :)Bir daha ne zaman yapacaksın ben de hep regl gecikince yapıyodum bu ay sabredemiyorum
Bu bı belirti mi ben çok kendimi umutlandirmak istemiyom amaBebiştir inşallah bebişşşş
Çok iyi durdun beeBir erken gebelik bir normal gebelik testi almaya karar verdimyani sanki tek test hakkım varmış gibi niye kıtlık psikolojisine girdiysem atarım buraya da
Oğlumu okuldan getirdikten sonra alabileceğim ancak öğleden sonra falan olur herhalde
Ay kimseye söyleyememek çok zor yaaa. Megafonla bağırmak istiyorum ama mecbur beklicez
Canım 4. ay bizim. Ama ilk iki ayı saymıyorum güzel değerlendiremedik şehir dışı oldu vs tutmadı.Çok iyi durdun bee
Testleri bekliyorum genede at buraya. Buarada canm kaçıncı ay denemeye başlayalı?
Nekadar çok hamişli bi grup oldu burası yaaa
kızlar bu ay sanırım benimde olmadı hafif kahve lekelenmelerim başkadı peçeteye silince pespemb
Güvenilir diye düşünüyorum.hep bunu kullandım hiç kuruma çizgisi falan çıkarmadı bende.Kızlar awox marka test yaptım direkt çıktı ne olur bir şey değil güvenilir bir marka mıdır bu
Pyro clınıce diye bir markada yaptım onda da çıktı canım inşallah vardırGüvenilir diye düşünüyorum.hep bunu kullandım hiç kuruma çizgisi falan çıkarmadı bende.
test bozuk gibi geldi banaMerhaba kızlar ovulasyon testime bakar mısınız pik mi sizce
test bozuk gibi geldi bana
Maşallah hayırlı olsunCanım 4. ay bizim. Ama ilk iki ayı saymıyorum güzel değerlendiremedik şehir dışı oldu vs tutmadı.
Testler artık şüpheye yer vermiyorkaset olan normal gebelik testi (miratech) diğeri erken gebelik testi (predictor)
Ne güzel denk gelmiş benim 2 3 defa çatlatamadığı oldu süreç içindeHekimle görüstüm 2 gün sonra tekrar yenileyin dedi. Ben erken gebelik testi bulamadigim icin yasadigim yerde mecbur kaset test yapiyorum. Bende de sizin gibi pcos var beklenen adet tarihimi tam hesaplayamiyorum. Döngü sürekli degisiyor 40-45 gün bandinda. Bende bu ay catlatma ignesi olacaktim ayin 14 ünde. Ayin 13 ü cok ciddi kasik agrim oldu gece dedim kesin catladi igne öncesi hastaneye gittigimde usg bakalim dedik catlatmis denildi vurulmamis oldum :)
Ay bence bir erken gebelik yap ilk idrarla olması önemli değil geciktiysegünaydın kızlarrr, bat üstünden 1 gün geçti hala gelen giden yok. bir erken gebelik bir kaset test negatifim var. beklentim yoktu ama heycanlanıyo insan ister istemez
acaba tekrar erken gebelik testi alıp denesem mi? ilk idrarı kaçırdım ama yine de yapsam çıkar mı varsa?
Ay inşallah kuzum valla kan testini bekleyelim mi çift çizgiye artı koyayım mı?Eldorin Kan verdim canım bugün inşallah yarın Pozitif haberiyle listeye eklenmek nasip olur. İsteyen bekleyen tüm kadınlarla beraber
Bekleyelim bence canımAy bence bir erken gebelik yap ilk idrarla olması önemli değil geciktiyse
Ay inşallah kuzum valla kan testini bekleyelim mi çift çizgiye artı koyayım mı?
AYY Allah hepimize şu görüntüyü nasip etsin en netindenCanım 4. ay bizim. Ama ilk iki ayı saymıyorum güzel değerlendiremedik şehir dışı oldu vs tutmadı.
Testler artık şüpheye yer vermiyorkaset olan normal gebelik testi (miratech) diğeri erken gebelik testi (predictor)
MaşallahCanım 4. ay bizim. Ama ilk iki ayı saymıyorum güzel değerlendiremedik şehir dışı oldu vs tutmadı.