Maşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabb'im inşallah
Maalesef negatif haklıymışsınAslında dün gecede yazdım evde pozitif görmeden gitme diye ama çok heyecanlıydı umarım pozitif görmüştür
Ovülasyon testinin pik olması demek ki illa gebeliğe işaret etmiyor pcos var mı sizdeMaalesef negatif haklıymışsınama anlam veremiyorum lekelenme yi sonrasinda gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması hadi o yanlış diyelim ovülasyon testi anında pik oldu ben anlam veremedim gebe değilsem de dün yumurtlama mi oldu o zaman pik gördüm ?
Negatifcanım naptın
Hayır yokOvülasyon testinin pik olması demek ki illa gebeliğe işaret etmiyor pcos var mı sizde
Pcos olanlarda ovülasyon pik çıkıyor diye okumuştum demek ki ovulasyon testi güvenilir değil canım üzme kendini regle kaç gün kaldıHayır yok
Uygulama 27 Kasım diyo ama lekelenmeyi 20 sinde gördüm bilmiyorum hangi gün olacağınıPcos olanlarda ovülasyon pik çıkıyor diye okumuştum demek ki ovulasyon testi güvenilir değil canım üzme kendini regle kaç gün kaldı
Daha altı gün var baya kalmış erken test yaptın gerçi lekelenmen oldu diye betahcg kaç çıktıUygulama 27 Kasım diyo ama lekelenmeyi 20 sinde gördüm bilmiyorum hangi gün olacağını
Bilmiyorum negatif dedi sadeceDaha altı gün var baya kalmış erken test yaptın gerçi lekelenmen oldu diye betahcg kaç çıktı
Tamam canım bekleyeceksin artık regl gününe kadarBilmiyorum negatif dedi sadece
Aynen öyle Rabbim nasip etmediyse vardır bı bildiği tecrübe edinmiş oldum bidaha boş boş sevinmiycemTamam canım bekleyeceksin artık regl gününe kadar
Bakabilirsin aslında sonuçlarına özelde mi kan verdinBilmiyorum negatif dedi sadece
O kafar sevindim kiiii herkese burada uzun uzun moraller veriyordun, bebeğin çok şanslı o kadar güzel kalpli bir annesi olacak kiBir de söylemiştim yumurtlama günüm geçen sene bebeğimi kaybettim gune denk gelmişti. Bu bir işarettir belki demiştim. Bunundusununce duygulaniyorum biraz
YaaaaO kafar sevindim kiiii herkese burada uzun uzun moraller veriyordun, bebeğin çok şanslı o kadar güzel kalpli bir annesi olacak kikendine çok dikkat et
Olabilir ben geçen ay 31.günde yumurta beyazı kıvamında hafif kahve akıntım olmuştu hatta kendimce heveslendimNegatiffazla ümitlenmişim lekelenmem olması gebelik testi silik çizgi yanlış desek ovulasyon neden anında pik oldu ki dün yumurtlama günümuydu o zmn regl döneminde yumurtlama olur mu
Evet regl belirtileri gerçekten. Kan verecek misin yoksa doktora gitmeyi mi bekliyorsunYumurtlamadan 13 gün sonra bu canım normalde yarın regl olmam lazım. Erken gebelik testi bu
Regl ile aynı belirtilerim vardı. Hatta hiç ayırt edemedim. Regl olacağım gibi geliyordu.
Bir hafta kala Memelerde hassasiyet, rahimde doluluk, üç gün kala bel boyun ağrısı ve yorgunluk, sürekli uyuma isteği. Sık idrara çıkma.
Ama bunlar dediğim gibi regl olmadan önce de oluyordu bana
Test yapmadan tam gününü bilmek zordur bence ama düzenli bi döngün varsa yaklaşık olarak 14. Günde olması lazımHanımlar ben ovulasyon testi hiç yapmadım. Âdetim düzenlidir. 27 veya 28 günlük döngüm var. Araştırdığımda, 28 günlük döngüde 14. gün yumurtlama günü oluyormuş. Bu ay 13. gününde akıntılar, kasık ağrısı başladı. Bense 14. 16. 18.nci günlerini değerlendirdim. Ama 13. günümde olmuş olabilirmi yumurtlama? Ve 14. gün daha fazlaydı akıntı vesaire. Sormak istediğim şey, yumurtlamanın hangi gün olduğunu nasıl anlıyosunuz test olmadan? Yoksa anlamıyomuyuz? Test şartmı?
Şu an hamile değilmişim gibi davranan bir süreEvet regl belirtileri gerçekten. Kan verecek misin yoksa doktora gitmeyi mi bekliyorsun
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın çok sevindimYaaaaçok teşekkür ederim biraz duygulandım
Darısı başına kuzum. Ağustosa yetişin
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın çok sevindim