2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Aslında dün gecede yazdım evde pozitif görmeden gitme diye ama çok heyecanlıydı umarım pozitif görmüştür
Maalesef negatif haklıymışsın ama anlam veremiyorum lekelenme yi sonrasinda gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması hadi o yanlış diyelim ovülasyon testi anında pik oldu ben anlam veremedim gebe değilsem de dün yumurtlama mi oldu o zaman pik gördüm ?

Ovülasyon testinin pik olması demek ki illa gebeliğe işaret etmiyor pcos var mı sizde

Bir de söylemiştim yumurtlama günüm geçen sene bebeğimi kaybettim gune denk gelmişti. Bu bir işarettir belki demiştim. Bunundusununce duygulaniyorum biraz
O kafar sevindim kiiii herkese burada uzun uzun moraller veriyordun, bebeğin çok şanslı o kadar güzel kalpli bir annesi olacak ki kendine çok dikkat et

Negatif fazla ümitlenmişim lekelenmem olması gebelik testi silik çizgi yanlış desek ovulasyon neden anında pik oldu ki dün yumurtlama günümuydu o zmn regl döneminde yumurtlama olur mu
Olabilir ben geçen ay 31.günde yumurta beyazı kıvamında hafif kahve akıntım olmuştu hatta kendimce heveslendim sonra tam 14 gün sonra regl oldum meğer yumurtlamam 31.gün olmuş

Evet regl belirtileri gerçekten. Kan verecek misin yoksa doktora gitmeyi mi bekliyorsun

Test yapmadan tam gününü bilmek zordur bence ama düzenli bi döngün varsa yaklaşık olarak 14. Günde olması lazım

Evet regl belirtileri gerçekten. Kan verecek misin yoksa doktora gitmeyi mi bekliyorsun
Şu an hamile değilmişim gibi davranan bir süre geç ogrenmisim gibi farkına varmamışım gibi haftaya bı genel kan veriririm TSH falan baktiririm işte diğer hastalıklar ve bağışıklık testlerini onu veirrken beta da veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…