2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

2 ay iğne hariç 14. Gün oldum hep ama bu sefer iğne hariç 13. Gün geldi. Bu ay 4 cm kistim olmuş tedavi yok 28 inde tekrar çağırdı kist kendiliğinden erimiş mi bakacak erimemişse doğum kontrol hapı verecek canım. Bu kist vardı da gözden mi kaçtı yoksa yeni mi oluştu bilemiyoruz hamile kalmayı bunlar da etkiliyor ded
Belki iğne felan kullanmıştınız ya onlarda kist yapmış olabilir inşallah kendiliğinden gitmiştir kistler ilaca gerek kalmaz 🙏🏻

Ay oğlumla dışarı çıktık tam eczanenin önünden geçerken dedim ki. Ya al kız artık zaten bir gün kalmış negatifse negatiftir 🙈 ama çok şükür 🙏 çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️ isteyen herkesin rahmi sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah ❤️

Bakalım ben 10. hafta gibi kontrole gitcem düşüklerim hep 10. Haftaya kadar oluyor. İnşallah bu sefer sağlıkla büyüsün gelsin 🙏 hazırım, bekliyorum 🥰

Ay oğlumla dışarı çıktık tam eczanenin önünden geçerken dedim ki. Ya al kız artık zaten bir gün kalmış negatifse negatiftir 🙈 ama çok şükür 🙏 çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️ isteyen herkesin rahmi sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah ❤️

Bakalım ben 10. hafta gibi kontrole gitcem düşüklerim hep 10. Haftaya kadar oluyor. İnşallah bu sefer sağlıkla büyüsün gelsin 🙏 hazırım, bekliyorum 🥰
10. Hafta çok geç değil mi 5. Hafta gidin bence en geç en azından Allah korusun düşük tehlikesi varsa önlem alınır

Zaten muayene de bile insan geriliyor, imkan varken anestezi seçeneğini kullanacağım. Siz çektirdikten sonra ne kadar zaman geçti? Ben filmden sonrasına çok umut bağladım şans artıyor dendi diye.
bende çektirdim haziran ayında baya umutlanmıştım ama olmadı inşallah senin olur hemen

10. Hafta çok geç değil mi 5. Hafta gidin bence en geç en azından Allah korusun düşük tehlikesi varsa önlem alınır
Yok canım ben hiç beşinci hafta gitmedim doktora 🤗 en erken 7. Hafta gittim zaten 3 hafta daha beklerim. Çok aşırı gerekli değil. Düşecek bebek düşüyor zaten. Ben progestan da kullandım yattım da kalacak bebek kalıyor düşecek bebek düşüyor maalesef 😔

O yüzden eğer bir ara kanama vs olmazsa erkenden gitmeyeceğim.bu sefer 🥰

Belki iğne felan kullanmıştınız ya onlarda kist yapmış olabilir inşallah kendiliğinden gitmiştir kistler ilaca gerek kalmaz 🙏🏻
Dün kontrolümde vardı canım da bakalım soğan kürü deniycem inşallah 28 inde gittiğimd gitmiş olur yumurtam da gelişmiş olur da çatlatma iğnesi verip çatlatır belkii

Yok canım ben hiç beşinci hafta gitmedim doktora 🤗 en erken 7. Hafta gittim zaten 3 hafta daha beklerim. Çok aşırı gerekli değil. Düşecek bebek düşüyor zaten. Ben progestan da kullandım yattım da kalacak bebek kalıyor düşecek bebek düşüyor maalesef 😔

O yüzden eğer bir ara kanama vs olmazsa erkenden gitmeyeceğim.bu sefer 🥰
Haydi simdi anlatttt pik günleri neleri degerlendirdin kaç güne bir vs vs vs😍😍.
Kandamı vermiceksin hiç

Ne belirtilerin vardı hcg verecek misiinnn :))
HCG takip etmem şimdi. Çok acele etmeye gerek yok. Zaten kimyasalsa regl olur gibi gider. İki günde bir delik deşik olmak istemiyorum. Diğer gebeliklerimde de hiç HCG takip etmedim ben 🙈 biraz akışına bırakmayı seviyorum 🤗
Aaaaa bu nasıl güzel bir pozitiffffff😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩
Yaaaa kuzuuum 🥰 inanamıyorum hala. Aşırı sakın karşıladım ona da inanamıyorum 🙈 ama çok mutlu oldum. İnşallah sağlıkla devam etsin 🥰

X