Anladım canım tabi sen daha iyi bilirsin vücudunu şimdiiiiii taktikleri alalım her gün mü gün aşırı mı takviye vitamin falan aldın mıYok canım ben hiç beşinci hafta gitmedim doktoraen erken 7. Hafta gittim zaten 3 hafta daha beklerim. Çok aşırı gerekli değil. Düşecek bebek düşüyor zaten. Ben progestan da kullandım yattım da kalacak bebek kalıyor düşecek bebek düşüyor maalesef
O yüzden eğer bir ara kanama vs olmazsa erkenden gitmeyeceğim.bu sefer
Ya bu sefer bir kere değerlendirebildikHaydi simdi anlatttt pik günleri neleri degerlendirdin kaç güne bir vs vs vs.
Kandamı vermiceksin hiç
kusura bakma foruma girdim bi an senin testi görünce ohaa diye tepki verdim
Yaaa çok sevindim maşallah
Canım hiç sorun değilkusura bakma foruma girdim bi an senin testi görünce ohaa diye tepki verdimmaşAllah hayırlı uğurlu olsun
Evett pik resmini birdaha atsana bi. Kızlar ben neden pik göremiyorum acaba geçen ay kistten olmadı ama bu ay hergün yaptım nedir sorun acaba ya ? Varmı önerinizYa bu sefer bir kere değerlendirebildikilk pikte ikinci gün pikte olmadı yani ilişki oldu da işte eşim gelemedi tutacağı varsa tutuyor ya. Ama magnezyum çinko kalsiyum kullandım.gecen ay ve folik asit d vitamini bence onların artısı oldu. Bu ay pik ve yumurtlama akıntısı aynı anda oldu ve pik hatırlarsan çok güzel bir pikti.
Kan vermicem ya biraz beklerim doktor isterse veririm gittiğimde
L lilya 0
Bir tek bu var ama t neredeyse c nin 3 katı
Resmen topiğin sana şans getirdi canım benim. Önceki gebeliklerinde bu kadar koyu bir pozitif miydi?Bu arada bu benim 5. Gebeliğim.O yüzden bu kadar rahat gitmiycem doktora falan diyorum 5 gebelikten 1 tane sağlıklı bebeğin oldu. Bu da inşallah sağlıkla gelsin
Tebrikler, inş sağlıkla kucağınıza alırsınızAy oğlumla dışarı çıktık tam eczanenin önünden geçerken dedim ki. Ya al kız artık zaten bir gün kalmış negatifse negatiftirama çok şükür çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için isteyen herkesin rahmi sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah
Bakalım ben 10. hafta gibi kontrole gitcem düşüklerim hep 10. Haftaya kadar oluyor. İnşallah bu sefer sağlıkla büyüsün gelsinhazırım, bekliyorum
Hayırlı olsun çoook sevindim
Bu pikede gebe kalınır beeeee yürü be
Kayıplarınız niye oluyordu ki pıhtılaşma sebepliyse ilaç kullanmanız gerekebilir pıhtılaşma olmasa da önlem amaçlı verebilir doktorBu arada bu benim 5. Gebeliğim.O yüzden bu kadar rahat gitmiycem doktora falan diyorum 5 gebelikten 1 tane sağlıklı bebeğin oldu. Bu da inşallah sağlıkla gelsin
İlk gebeliğimi reglden sonra 35. Gün öğrendim planlı değildi o yüzden çok koyuydu. Ama hazır ve evli değildim o zaman. O yuzden kürtaj olmayı seçmiştim.Resmen topiğin sana şans getirdi canım benim. Önceki gebeliklerinde bu kadar koyu bir pozitif miydi?
Erken Tutunmuş gibi duruyor sankii
Yok canım pihtilasma yok olsa oğlumu da doguramazdimKayıplarınız niye oluyordu ki pıhtılaşma sebepliyse ilaç kullanmanız gerekebilir pıhtılaşma olmasa da önlem amaçlı verebilir doktor
Ay kusura bakmayın hemen olumsuz düşünüyorum benim iki kaybım olduğu içşn çok korkuyorum sağlıcakla gelsin bebişiniz inşallahYok canım pihtilasma yok olsa oğlumu da doguramazdimgenetik anomali
Yaaaa bugün grupta çok güzel haberler aldık …. Çok iyi bir sonraki ayda da güzel haberler gelir hep inşallah