2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Anladım canım tabi sen daha iyi bilirsin vücudunu şimdiiiiii taktikleri alalım her gün mü gün aşırı mı takviye vitamin falan aldın mı

Haydi simdi anlatttt pik günleri neleri degerlendirdin kaç güne bir vs vs vs.
Kandamı vermiceksin hiç
Ya bu sefer bir kere değerlendirebildik ilk pikte ikinci gün pikte olmadı yani ilişki oldu da işte eşim gelemedi tutacağı varsa tutuyor ya. Ama magnezyum çinko kalsiyum kullandım.gecen ay ve folik asit d vitamini bence onların artısı oldu. Bu ay pik ve yumurtlama akıntısı aynı anda oldu ve pik hatırlarsan çok güzel bir pikti.

Kan vermicem ya biraz beklerim doktor isterse veririm gittiğimde

L lilya 0

Evett pik resmini birdaha atsana bi. Kızlar ben neden pik göremiyorum acaba geçen ay kistten olmadı ama bu ay hergün yaptım nedir sorun acaba ya ? Varmı öneriniz

Bu arada bu benim 5. Gebeliğim. O yüzden bu kadar rahat gitmiycem doktora falan diyorum 5 gebelikten 1 tane sağlıklı bebeğin oldu. Bu da inşallah sağlıkla gelsin

Bu arada bu benim 5. Gebeliğim. O yüzden bu kadar rahat gitmiycem doktora falan diyorum 5 gebelikten 1 tane sağlıklı bebeğin oldu. Bu da inşallah sağlıkla gelsin
Resmen topiğin sana şans getirdi canım benim. Önceki gebeliklerinde bu kadar koyu bir pozitif miydi?
Erken Tutunmuş gibi duruyor sankii

Tebrikler, inş sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bize de dua edin

Kayıplarınız niye oluyordu ki pıhtılaşma sebepliyse ilaç kullanmanız gerekebilir pıhtılaşma olmasa da önlem amaçlı verebilir doktor

Resmen topiğin sana şans getirdi canım benim. Önceki gebeliklerinde bu kadar koyu bir pozitif miydi?
Erken Tutunmuş gibi duruyor sankii
İlk gebeliğimi reglden sonra 35. Gün öğrendim planlı değildi o yüzden çok koyuydu. Ama hazır ve evli değildim o zaman. O yuzden kürtaj olmayı seçmiştim.

İkinci gebeliğimde de teyzem ameliyat olmuştu beyin damarlarindan ona refakatçi gitmiştim. Döndüğümde regl günümde öğrendim. O da koyuydu. 8. hafta kalbi durdu. Kürtaj oldum.

Üçüncü gebeliğimde oğluma gebeyken 8. Gün başladım teste. İki negatif üstüne 10. Gün pozitif gördüm ama silik çizgiydi. Tekrarladım idrar testlerini. Bu kadar koyulaşmadı hiç. 41+0 da doğurdum

Dördüncü gebeliğim de plansizdi. Onu da adet geçtikten 1 hafta sonra falan öğrendim o da çok koyuydu. Yine 8/10 hafta arasında Kalbi durdu ve kürtaj oldum.

İnşallah bu sefer sağlıkla büyüsün de kucağıma gelsin

Kayıplarınız niye oluyordu ki pıhtılaşma sebepliyse ilaç kullanmanız gerekebilir pıhtılaşma olmasa da önlem amaçlı verebilir doktor
Yok canım pihtilasma yok olsa oğlumu da doguramazdim genetik anomali

Kizlar ovulasyon testlerin en sondaki dün yaptım 17 Kasım'da basladim yaklaşıyormu sizce yumurtlama aksam yine yapacağım birde böyle hep hafif çıkıyor kırmızı renkte degil

Eklentiler

• IMG_20241121_013123.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…