- 7 Ekim 2024
- 251
- 86
- 21
Tamam yapıcamevet varsa ki varrr yüzde 90 ihtimalle çıkar kesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yapıcamevet varsa ki varrr yüzde 90 ihtimalle çıkar kesinlikle
Akil edemedim ya döktüm napsam şimdievet o ovuyu yaptığın idrarla yap dökmediysen
benimde 9 yada 10 günde silik çizgi görmüştüm sonucum 15 çıkmıştı
Sabah yaparsınAkil edemedim ya döktüm napsam şimdi
evet 4 yaşında bi oğlum var eylül ayındada gelişmeyen gebelikten kürtaj oldumAa var mı çocuğun kaç yaşında
o zaman ya biraz bekliceksin idrarını yada sabah yap canımAkil edemedim ya döktüm napsam şimdi
Ovülasyon testi kesin sonuç veriyor mu acaba lh hormonu hamilelikte yüksek mi çıkıyorHamilesinnnn
Ben burada bu şekilde gebelik öğrenen kişileri görmüştüm sanırım yükseliyor ki bu şekilde çıkıyor regle çok yakın bi tarih zatenOvülasyon testi kesin sonuç veriyor mu acaba lh hormonu hamilelikte yüksek mi çıkıyor
Kendiliğinden çatlıyor mu çatlamıyor mu onu takip edelim dedi minimum 2-3 ay iğnesiz deneyelim olmazsa iğne vururuz dedi yani mantıklı olan da bu benceAnladım benimde aynı sekilde 16 Kasım regl tarihi 3. Günü başladım 5 gün önerdi 26 Kasım'da kontrole çağırdı 11. Gün olmuş oluyor bazıları direk ilaç biter bitmez çatlama iğnesi vurulmuş ondan merak ettim ilk kullanacağım
evet 4 yaşında bi oğlum var eylül ayındada gelişmeyen gebelikten kürtaj oldum
Anladım daha önce hiç denemedim o yüzden merak ettim teşekkürlerBen burada bu şekilde gebelik öğrenen kişileri görmüştüm sanırım yükseliyor ki bu şekilde çıkıyor regle çok yakın bi tarih zaten
Kan vermeye gdiicem sanırımo zaman ya biraz bekliceksin idrarını yada sabah yap canım
çok teşekkür ederim maşAllah Allah bağışlasın inşAllah hayırlısıylaÇok geçmiş olsun. Benimde 2 yaşında inşallah bu ay güzel haberler alırız
şimdimiKan vermeye gdiicem sanırım
şimdimi
Bence bekleyin sabah testiniz pozitif çıkarsa gidersinizEşimi bekliyorum acile gidicem bakmazlar mi acilden
Önerdiğiniz erken gebelik testi var mıBence bekleyin sabah testiniz pozitif çıkarsa gidersiniz
Hepsi olabilir ya predictor alıyorum genelde ama farketmezÖnerdiğiniz erken gebelik testi var mı
Anladm teşekkür ederimHepsi olabilir ya predictor alıyorum genelde ama farketmez
yani bakarlar bence gebelik şüphem var testim pozitif çıktı evde ama lekelenmem var diyin bence alırlar hcg yada erken gebelik testi yap yarın gidersin hastaneyeEşimi bekliyorum acile gidicem bakmazlar mi acilden