2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba sat 25 ekim bat 22 kasım

Benim de aralıkta 2 sene olacak evlendiğim ve bu ay 2. Ye denedik bakalım ben de çok heyecanlı ve acemiyim. Geçen ay 10 gün önceden test yapmaya başlamıştım sürekli test yapıyordum hatta
Benimde bu ay İlk denemem bende cumadan beri 5 tane test yapmışımdır

Olmadı malesef bir iki saat kadardır birden bire çok feci ağrım başladı hiç beklemiyodum az önce de kanamam başladı çok çok üzgünüm kısmet değilmiş
bat 27 kasım değilmiydi erken olmuşsunuz geçen ay bende 21 günde regl oldum hayırlısı olsun inşAllah

Evet öyleydi hiç beklemiyodum çok şaşırdım bir saatin içinde aşırı derecede ağrıyla birlikte kanama başladı kısmet değilmiş
olsun üzülme Rabbimin dilediği olur geçen ay bende aynı şekilde 1 hafta önce regl oldum bende çok şaşırmıştım yeni ay yeni umutlar herşey gönlüne göre olsun inşAllah

Çok teşekkür ederim umarım geçici bi dönemdir çünkü eşimin de hevesini kursağında bıraktım iki gündür ruh gibiyim gerginim dokunsalar ağlıyorum

Merhaba, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun! Planlı bir gebelik olsa bile, özellikle uzun bir aradan sonra yeniden anne olma fikri zaman zaman karmaşık duygular yaşatabilir. Bu oldukça doğal bir süreç. İnsan hem sevinebilir hem de endişelenebilir; bu iki duygu bir arada yaşayabilir.

Üçüncü çocuk fikrini hep istemiş olmanız, aslında içinizdeki sevgi ve bağlılık isteğini gösteriyor. Ancak şimdi düşündüğünüzden daha farklı bir hayatın kapılarını araladığınız için tereddüt ediyor olabilirsiniz. Bu duyguları kendinize yük olarak değil, bir adaptasyon süreci olarak görün.

Burada sizinle aynı yoldan geçen pek çok kişi var. Bu süreçte destek almak, hislerinizi paylaşmak çok kıymetli. Emin olun, çocuklarınız arasında doğacak olan bağ ve sizin bir kez daha yaşayacağınız annelik deneyimi, zamanla bu karmaşık duyguların yerini mutluluğa bırakacak.

Rabbim size güç ve kolaylık versin, yolculuğunuzun her anında huzur ve sağlıkla ilerlemeniz dileğiyle. Eğer içinden çıkamadığınız anlar olursa, buradayız, yalnız değilsiniz.

Benimkini yenilermisin sat 20 Kasım bat 18 Aralık
Güncelledim canım
Eldorin canım beni de yeniler misin sat:20 Kasım bat:16 aralık
Yenilesim canım
Merhaba sat 25 ekim bat 22 kasım
Hoşgeldin canım

insan rahatladıktan sonra sıfırdan başlamak istemiyor hele ki o süreci bilen biri. bi şekilde büyüyorlar göz açıp kapayana kadar bu düşünceler çok normal. anneliğin ne kadar sor olduğunu bilen, 2 çocuk yetiştirmiş biri için hele. ama şu açıdan düşün, 2 tane destekçin de olucak

Kız test yaptın çift çizgimi çıktı benmi yanlış anladım

günaydınnnn kızlar,
bat'a 4 gün. bugün de test yapma dürtümü yenerek test yapmadan işe geldim
ama bel ağrılarım başladı gibi. pazar gününe kadar ümidim yıkılmaz ama yine de hafif sallandı gibi jshaaha

Bat yarın bugün test yaptım yine negatif çatlatma iğnesi 14.gündeyim regl olcam sanırım yarın yine olmadı

Günaydın, bat 25 kasım ama adetim çok düzensiz pcosum var, dün test yaptım negatif sanırım yine olmadızaten öyle hissediyorum

Kız test yaptın çift çizgimi çıktı benmi yanlış anladım
Yok kuzum deneyim dedim ben daha yumurtlama görmedim testte gölge kalcak mı dedim strip test denedim ve çift çizgi çıktı bozuk yani aldığım bütün stripler böyle görünce görselde de işaret mi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…