- 7 Ekim 2024
- 1.075
- 355
- 38
- 21
İlk kez Kullandım pik göremedim belki de ben yapamadım bilemiyorum uygulamaya göre 6 gün kaldı ztn regl e bu saatten sonra görsem de bı anlamı yok bıraktım kullanmayı bir gün durup diğer gün ilişki olucak regl günü gelene kadar kısmet bakalımOvulasyon testi kullan o zaman canım
Aynen böylesi daha iyi canımİlk kez Kullandım pik göremedim belki de ben yapamadım bilemiyorum uygulamaya göre 6 gün kaldı ztn regl e bu saatten sonra görsem de bı anlamı yok bıraktım kullanmayı bir gün durup diğer gün ilişki olucak regl günü gelene kadar kısmet bakalım
İnşallah güzel haberlerle geliriz hepimizAynen böylesi daha iyi canım
Farklı tepkiler verebiliyor vücudumuz misal ben oğlumu geç döllenmeyle öğrenmiştim çok şaşırmıştım benim çevrem de daha önce hiç şahit olmamıştım onlarda benden öğrenince şaşırmışlardıBenim kızlarımda da olmadı.. İlk kızımda sanırım adet gününden sonra oldu ama düşük riski diye progestan kullanmıştım 13 sene geçti üstünden çokta hatırlamıyorum belirti
Ayyy inşallah... ☺☺☺İnşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz
Valla öyle aslında şuan gebeliğe ihtimal bile vermiyorum yaş 40 oldu 2 doktor da tüp bebek ile olur dedi birde aplikasyona göre yumurtlama gününden 1 sonra ve sonrası birliktelik oldu ama o hafta kaşıklarım çok ağrıdıFarklı tepkiler verebiliyor vücudumuz misal ben oğlumu geç döllenmeyle öğrenmiştim çok şaşırmıştım benim çevrem de daha önce hiç şahit olmamıştım onlarda benden öğrenince şaşırmışlardı
Rabb'im dilerse herşey olur canım Allah'ın izniyle inşallah sende güzel haberler alır mucizene kavuşursunValla öyle aslında şuan gebeliğe ihtimal bile vermiyorum yaş 40 oldu 2 doktor da tüp bebek ile olur dedi birde aplikasyona göre yumurtlama gününden 1 sonra ve sonrası birliktelik oldu ama o hafta kaşıklarım çok ağrıdı
Aminnn inşallah hepimiz canımRabb'im dilerse herşey olur canım Allah'ın izniyle inşallah sende güzel haberler alır mucizene kavuşursun
Canım ben geçen ay hamile kaldım öğrendikten iki sonra 1 Kasım'da kaybettim yeni bat 1 AralıkAminnn inşallah hepimiz canımama bunca şeye rağmen olursa gerçekten mucize bebek olur
Senin bat ne zaman?
Doktor regl olunca atılır demişti reglin 3. Günü kontrolde yoktu kist ilaç vermemiştiCanim pkos var bendede yumurtlama zamanı kist olmuş kisti hangi ilaç kullandiniz
Aslında benim şöyle oldu ben 1ve 2 kasımda pik gördüm 3 kasımda da çatlama oldu hiç aklımda yokken adetime 4 gün kala yani yumurtlamanın 11.günü ovulasyon testi yaptım ve kop koyu çift çizgi gördüm sonra ertesi gün gebelik testi yaptım pozitif gördüm ama kop koyu değildi tabi birde 14. Günü gebelik testi yapıp kan verdim 103.4 çıktı bugün 16. Gün tekrar kan vermeye gidicem umarım artış olur rabbime çok dua ettim kimyasal veya dış gebelik olur diye çok korkuyorum bunların yanında (eşimde varikosel vardı ameliyat olalı 3 ay oldu ve gynoseed jel kullandım )hakkımızda hayırlısı olsunOvulasyon pik olduktan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba
Birşey kalmamış hayırlısıyla olur inşallah bu ay canımCanım ben geçen ay hamile kaldım öğrendikten iki sonra 1 Kasım'da kaybettim yeni bat 1 Aralık
oiiiy bakın bu kadar kasım annesinin burada bu ay denk gelmesi tesadüf olamazzzzBenim oğlumun da 21 Kasım biri Kasım diyince yüzümde gülümseme oluyor
21 kasımTesti tekrarla 2 gün sonra. Bat ne zaman?
Bulamadım gittikçe silikleşiyor artması gerekirkenBende senin gibiyim aynı bi çözüm öneri bulursan bana da söyle canım
Dün çok belim ve bacaklarım ağrıdı benim genelde reglden önce öyle ağrılarım oluyor o yüzden regl olacağım gibi hissediyorum . Gebelik testi de yapmıyorum bilerek artık saldımMerhaba benimde 21 kasım.. Belirtin var mı?
Günaydın hayırlı sabahlar, güzel haberler alacağımız bir gün olsungünaydın canım kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?