Sen değerlendir o zaman hayırla gelsin bebişYok ya
Bir de ovülasyon testine devam et bakalım pik mi seyredecekYok ya
Bence yediler bileCanım test negatifsen bugünü bir güzel değerlendir mantiya sarımsak koyma
Ama kısa sürede birndoktora da görün
O zaman afiyet olsun aynen ikisi de yediyse birbirini kalaylarBence yediler bileikiside yediyse çok sorun olmaz
Şuan yok gibi bence arkadaşımEdiyorum canım en son 10 da su içtim yemekte yemedim 12.45 de yaptım işte yok idrarı da tuttum baksana yok bomboş
Hangi markadan yaptın at bakalım bizde canmKaset yaptım başınfa bekliyorum
Adetin gecikti mi yada yumurtlamanın kaçıncı günü canım
İnşallah yaSen değerlendir o zaman hayırla gelsin bebiş
Adetim geciktiAdetin gecikti mi yada yumurtlamanın kaçıncı günü canım
evet yemiştik fnfnnBence yediler bileikiside yediyse çok sorun olmaz
20 kasımın ovusu o. Şuan hamile arkadaş, hamdolsunŞuan yok gibi bence arkadaşım
Evet adetim gecikti bugün bir hafta olduAdetin gecikti mi yada yumurtlamanın kaçıncı günü canım
Ya gerçekten miii20 kasımın ovusu o. Şuan hamile arkadaş, hamdolsun
Aminn aminnYa gerçekten miiimasallaahhhh. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Flaşsız çek kuzum flaş olunca gözükmeyebiliyor gölgelik ama sen görürsün tabi yakındanAdetim gecikti
evet yemiştik fnfnn
Ben maalesef reg oldum gecen ay is yogunlugundan yazamadim bildirim de gelmedi kapaliymis kusura bakma canimHaftalık kontrol günü kizlaaaaar
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi
B Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
@tunjekk
@zuzuzezezizi
@EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
@Lioo
@aist123
Anladım canım. Hiç sorun değil. Devam edecek misin denemeye. Listede kalmaya devam etmek istiyor musun? İstiyorsan son adet tarihine ek olarak bekleneninde yaz guncelleyelimBen maalesef reg oldum gecen ay is yogunlugundan yazamadim bildirim de gelmedi kapaliymis kusura bakma canim3 gun erken geldi 21 kasimda regl oldum
Yok sadece beyaz çizgi vardı o kadarFlaşsız çek kuzum flaş olunca gözükmeyebiliyor gölgelik ama sen görürsün tabi yakından
Bir gebenin günlüğüHangi markadan yaptın at bakalım bizde canm
Evet devam edicem olana kadar inşallahAnladım canım. Hiç sorun değil. Devam edecek misin denemeye. Listede kalmaya devam etmek istiyor musun? İstiyorsan son adet tarihine ek olarak bekleneninde yaz guncelleyelim
Harikasın canımEvet devam edicem olana kadar inşallah
Sat 21 kasim
Bat 22 Aralık yumurtlama bilmiyorum :) regl uygulamasinda 8 Aralık diyo,
Her ay yeni bir umut bu ay cok ustune dusunmeden gun asiri denedik 1 araliktan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?