- 7 Aralık 2024
- 260
- 85
- 13
- 27
Yok bilmiyorum tam olarak ama genelde 27 28 günde adet oluyorum 11. Gün gittiğimde 14 mm yumurta var demişti doktor. Daha da gidemedim. Eğer olduysa demek ki o büyüyüp geliştiBen oğlumda 3gün varken kaset teslerim sizinki gbi yapar yapmaz böyle cıkmıştı 5 tane yapmıştım inanamıyordum cok şükür pozitif mişçatlama gününüzü bilyormusunuz
İnşallah hemen olur.bir de kızınız olur inşallah :)Evet inşallah ikinci bebek denemelerine başladık geçen ay7 yaşında oğlum var
Amin canm inşallahHepimizin inşallah. Rabbim senin de kucağını bir an önce doldursun
Canm duphastonu kendi istegimizle kullanabiliyormuyuz doktor yazması gerekmiyor mu3 gün sonra test yapın tekrar duphaston kullanabilirsiniz sonra doktora gitmiycrkseniz o bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa da catlayan yumurtayı adetle atıyor
Hayır canım senlik bir durum yok okudum ben topicteki yazıları kim olsa öyle derdi belki ben bile yorum atmışımdır pik değil diye çünkü bariz ve gerçek bir bilgi var o testler pik değil ama testi yanlış yapmış olabilir yada zamanını tutturamamış olabilir hemen pik olup çatlamış olabilir o yüzden testlerde böyle çıkmıştır. Sen hiç üstüne alınma sakın kim olsa pik değildi derdi ve sen kötü bir şekilde dememişsin aynı durumu bende yaşadım gebelik testimde bu ay hemde ben çizgi gördüğüm halde turuncusev ben görmüyorum negatif dedi başka bir topicte sonra bizim topicte karşılaştım ve hamileymişim dedim oda sevindi tebrik etti yani bunda bu kadar büyütülecek bir durum yok ki sen doğru olanı yapmışsın pik değil demişsin ve o testler evet pik değilCanım senden de razı olsun. Biraz çekiniyorum artık yorum yaparken. Söylediğim yanlış anlaşılır diye ödüm kopuyor. Bu süreçler hem tüm kadınlar için çok benzer ve aynı zamanda da herkes için o kadar farklı ki. Biraz muallakta kalıyor her şey.
Umarım güzel haberlerle gelirsin. Ama dediğim gibi eğer farklı bir sonuç çıkarsa mutlaka bir doktora görün
6-7 değerlendirdm canım yeterli mi ? Şuan rahatsızım değerlendiremem çünkücanım 6 aralık pik olarak değerlendirirsek yumurtan çatlamış testin silikleşmiş çünkü 3 gğn üst üste ilişki öneriyolar pik görünce genelde
Merhaba öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah.sizin o testle beta kaç çıkmıştı?bi de benim testlerime bakar mısınızHayır canım senlik bir durum yok okudum ben topicteki yazıları kim olsa öyle derdi belki ben bile yorum atmışımdır pik değil diye çünkü bariz ve gerçek bir bilgi var o testler pik değil ama testi yanlış yapmış olabilir yada zamanını tutturamamış olabilir hemen pik olup çatlamış olabilir o yüzden testlerde böyle çıkmıştır. Sen hiç üstüne alınma sakın kim olsa pik değildi derdi ve sen kötü bir şekilde dememişsin aynı durumu bende yaşadım gebelik testimde bu ay hemde ben çizgi gördüğüm halde turuncusev ben görmüyorum negatif dedi başka bir topicte sonra bizim topicte karşılaştım ve hamileymişim dedim oda sevindi tebrik etti yani bunda bu kadar büyütülecek bir durum yok ki sen doğru olanı yapmışsın pik değil demişsin ve o testler evet pik değil
Teşekkür ederim doktora gitmekten korkuyorum son doktor muayanemde alttan bakmak istedi elimde olmadan korktum ağladım3 gün sonra test yapın tekrar duphaston kullanabilirsiniz sonra doktora gitmiycrkseniz o bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa da catlayan yumurtayı adetle atıyor
Sagliginla ilgili iç açıcı şeyler mi söylemedi yoksa muayene olurken agladigin için mi?Teşekkür ederim doktora gitmekten korkuyorum son doktor muayanemde alttan bakmak istedi elimde olmadan korktum ağladımo yüzden bana hiç iç açıcı şeyler söylemedi
Nasıl yani neyden korktunkiTeşekkür ederim doktora gitmekten korkuyorum son doktor muayanemde alttan bakmak istedi elimde olmadan korktum ağladımo yüzden bana hiç iç açıcı şeyler söylemedi
Ben hamile kaldığımda kendim alıp kullanmıştım çünkü o ay hemen adet olup rahim filmi çektirmek istyordum meğer hamileymişim test yapınca içmeyi bırakmıştım şart degil bence doktorun yazması adet söktürücü zaten ama bu aynı zamanda bebek varsa onu koruyor ve tutunmasıno sağlıyor yinede doktoruna danışabilirsiniz tabikide en dogrusu odurCanm duphastonu kendi istegimizle kullanabiliyormuyuz doktor yazması gerekmiyor mu
Aminn canım çok isterim bir kızım olmasını ama önemli olan sağlıklı olması cinsiyet fsrk etmezİnşallah hemen olur.bir de kızınız olur inşallah :)
Regl uzunlugumuz aynı muhtemelen 14.günde cstlamıştır ogünde degerlendirdiyseniz o tutmuştur gittiğinde yumurta kalitesi ile alaka bişey dedimi sizeYok bilmiyorum tam olarak ama genelde 27 28 günde adet oluyorum 11. Gün gittiğimde 14 mm yumurta var demişti doktor. Daha da gidemedim. Eğer olduysa demek ki o büyüyüp gelişti
Dene bakalım inşallah bebiş seninledirOff heyecanlyım bende reglime 10 gun var dört gun kala bi test deneyim diyorum innovita iki tane testim var
Aminn hepimizin inşallahhDene bakalım inşallah bebiş seninledir
Muayene olurken ağladığım içibSagliginla ilgili iç açıcı şeyler mi söylemedi yoksa muayene olurken agladigin için mi?
Canım gereksiz yere umutlandirmak istemem ama yerleşme döllenmeden sonra 6-10 gün arasında gerçekleşirBen bu sabah adet oldum zannettim, aslında daha 4 gün var ama sabah peçeteye geldi. Ben de tüh oldum diye ped taktım hatta. Ama sonrası gelmediof acaba yerleşme gibi bir şey miydi? Aşılamanın 10. Günüydü bugün tam
Canım çok üzüldümMuayene olurken ağladığım içib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?