Albi ve laboguick gebelik testi ben memnunum kuruma çizgisi bile çıkarmadı ilk defa bugün iki saat sonra çıktıKızlar birde önerdiğiniz gebelik testi markası var mı
Üzülme öbür olur belki bendede yok cıkmadı maalesef3 silik çizgili kasete rağmen sabah ilk idrar ile negatif hayal kırıklığı yaşıyorum yarın adet olmam gerekiyo bu saatten sonra da dönmez zaten adet olmayı bekliyorum üzgünüm
Aynen bende bugün albi normal kaset yaptım tek çizgiAlbi ve laboguick gebelik testi ben memnunum kuruma çizgisi bile çıkarmadı ilk defa bugün iki saat sonra çıktı
Geçen ay kimyasal gebeliğimi de onunla öğrendimAynen bende bugün albi normal kaset yaptım tek çizgi
Hakkımızda hayırlısı olsun canımÜzülme öbür olur belki bendede yok cıkmadı maalesef
İçi de böyleKuruma çizgisi mi sizce
canım ben göremedim yarın ilk idrarla tekrarlasan daha kedin birşey çıkabilir belki :/İçi de böyle
Olabilir canım çok belli belirsiz zaten kuruma çizgisi olma ihtimali yüksekcanım ben göremedim yarın ilk idrarla tekrarlasan daha kedin birşey çıkabilir belki :/
Bende regl olucam bence ümidim yok beklemedeyimAteşimi takip edicem şimdlik arada adet sancıları da oluyor 4gün sonrra belli olur ama büyük ihtimalle adet olcam
Yumurtlama takibi yapmış mıydın regl kesin 2 gün sonra mı canım.Kızlar sanırım bu ay olmadı regle 2 gün var erken gebelikte çıkmadı hala bakar mısınız? Eki Görüntüle 3513532
Hayır testle yapmadım uygulamada 6 aralık diyor ama belirtiyle takip ettim 20 kasım ovülasyon günümdüYumurtlama takibi yapmış mıydın regl kesin 2 gün sonra mı canım.
Evet canım çok fazla şikayet eden var hatta benim de başıma geldiKizlar bu test nasıl yalancı pozitif veriyor mu
Belki geç yumurtlama olmuştur o yüzden regl olana kadar umut varHayır testle yapmadım uygulamada 6 aralık diyor ama belirtiyle takip ettim 20 kasım ovülasyon günümdü
Bende de yalancı cıkardı hatta gittim kan verdim onun yuzunde negatif gördüm cok canım sıkılmıştıKizlar bu test nasıl yalancı pozitif veriyor mu
Teşekkür ederim canım bende çok duydum birde sizlere sorayım dedim albi den memnunum gidip onu bulayımBende de yalancı cıkardı hatta gittim kan verdim onun yuzunde negatif gördüm cok canım sıkılmıştı
Umarım ama regl olmayı beklerim artık gecikirse direkt kan vermeye giderim artık teşekkür ederim ilgin içinBelki geç yumurtlama olmuştur o yüzden regl olana kadar umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?