2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Çok teşekkür ederim canim. Amin

Sağlıkla gelsinnn bunu 2. kez soruyorum ama anlamadığım için çatlamadan sonra dediniz ya geçen gün
bu pik i 1. gün saydığınızda kaçıncı gün pozitif idrara gçmiş oluyor demek oluyor ?
Çatlamayı gördükten sonra sayıyorsun canım pik bazen 2 bazen 3 gün sürebiliyor çünkü çatlama gördün gördün o günü 1 demelisin. Ama şöyle bir durumda var benim 6 gebelik olucak 3 ünde 9 gün sonra öğrendim bu sonuncu 11 gün çıktı testlerde yani orası pek de belli olmuyor kesin dersen 12 den sonra yapmak mantıklı

Ben 30 kasımdan 1 aralığa girdiğimiz gece pik saydım öncesinde test yapmadığım için zaten1 aralık öğlen silikleşti çatladı
yani 30 kasımı pik 1 aralığı çatlama kabul ediyorum

dolayısı ile 1 aralığı 1. gün saydım

1 kaybım olduğu için çok gerginim ve kaygılıyım ondan soruyorum teşekkürleeer :)

Yok kuzum sor tabi en iyisi senin için 10 Aralıktan başla test yapmaya en erken tarih o canım

3 silik çizgili kasete rağmen sabah ilk idrar ile negatif hayal kırıklığı yaşıyorum yarın adet olmam gerekiyo bu saatten sonra da dönmez zaten adet olmayı bekliyorum üzgünüm

Bence belirtilere takılmayın bukadar erken belirtiler olmuyor hamileliğin ilk zamanları inanın adet belirtileri ile aynı

Kızlar normalde reglimin bugün ilk günü leke gmrdükten sonra ki ikinci gün testim negatif çıktı bir ara adet sancısı girdi yarım saat sonra geçti sizce sökülmemiş adet mi

Merhaba kızlar reglime 1 hafta var bu ay düzenli ilşki oldu ovulayonla da takip ettim dün gebelik testi yaptım çok çok erken biliyorum ama sonra baktım bi gölge var sizce var mı bişeyler bakar mısınız
Testin kuruma cizgisine benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…