Çok teşekkür ederim canim. AminÖncelikle kaybın için üzgünüm canım başın sağ olsun. Doktorun 12 aralıkta test yapabilirsin demiş 12 günün var daha şu an belirti olacağını sanmıyorum belki üşümüş olabilirsin. Umarım en kısa sürede sağlıklı bi şekilde gebe kalır bebeğine kavuşursun
Çatlamayı gördükten sonra sayıyorsun canım pik bazen 2 bazen 3 gün sürebiliyor çünkü çatlama gördün gördün o günü 1 demelisin. Ama şöyle bir durumda var benim 6 gebelik olucak 3 ünde 9 gün sonra öğrendim bu sonuncu 11 gün çıktı testlerde yani orası pek de belli olmuyor kesin dersen 12 den sonra yapmak mantıklıSağlıkla gelsinnn bunu 2. kez soruyorum ama anlamadığım için çatlamadan sonra dediniz ya geçen gün
bu pik i 1. gün saydığınızda kaçıncı gün pozitif idrara gçmiş oluyor demek oluyor ?
Ben 30 kasımdan 1 aralığa girdiğimiz gece pik saydım öncesinde test yapmadığım için zaten1 aralık öğlen silikleşti çatladıÇatlamayı gördükten sonra sayıyorsun canım pik bazen 2 bazen 3 gün sürebiliyor çünkü çatlama gördün gördün o günü 1 demelisin. Ama şöyle bir durumda var benim 6 gebelik olucak 3 ünde 9 gün sonra öğrendim bu sonuncu 11 gün çıktı testlerde yani orası pek de belli olmuyor kesin dersen 12 den sonra yapmak mantıklı
Yok kuzum sor tabi en iyisi senin için 10 Aralıktan başla test yapmaya en erken tarih o canımBen 30 kasımdan 1 aralığa girdiğimiz gece pik saydım öncesinde test yapmadığım için zaten1 aralık öğlen silikleşti çatladı
yani 30 kasımı pik 1 aralığı çatlama kabul ediyorum
dolayısı ile 1 aralığı 1. gün saydım
1 kaybım olduğu için çok gerginim ve kaygılıyım ondan soruyorum teşekkürleeer :)
sizin 6. çocuk mu bu aradaa o detayı yeni farkettimmmYok kuzum sor tabi en iyisi senin için 10 Aralıktan başla test yapmaya en erken tarih o canım
3 tanesi sağ 1 düşük 1 erken doğumum var bununla birlikte 6 oluyor canımsizin 6. çocuk mu bu aradaa o detayı yeni farkettimmm
3 tanesine güzel ömürler , gelecek olana sağlık ve kayıpların içinde sana şefaatçi olmasını diliyorum ..3 tanesi sağ 1 düşük 1 erken doğumum var bununla birlikte 6 oluyor canım
Ay inşallah çıkarİlk dakikalar da varsa eğer vardır kuzum yarın sabah yapınca daha net gözükür inşallah
Amin canım inşallah3 tanesine güzel ömürler , gelecek olana sağlık ve kayıpların içinde sana şefaatçi olmasını diliyorum ..
İçim kist tarlasına döndüğü için (4 tane kistim var daSeni heveslendirmek istemem ama benimde öyle oldu hala da devam ediyor 6 7 günde vardı benimde tatlı tatlı bi acı sızı
Bence belirtilere takılmayın bukadar erken belirtiler olmuyor hamileliğin ilk zamanları inanın adet belirtileri ile aynıkızlar karnımın hafif sağ tarafında 3-4 kez minicik bi ağrı hissi oldu noktasal olarak. Yumurtlamadan sonraki 7. Günüm. Yani yine heveslenmek istemiyorum ama insan durduramıyor kendini. Yerleşme belirtisi olabilir mi? Daha önce bunu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Testin kuruma cizgisine benziyorMerhaba kızlar reglime 1 hafta var bu ay düzenli ilşki oldu ovulayonla da takip ettim dün gebelik testi yaptım çok çok erken biliyorum amasonra baktım bi gölge var sizce var mı bişeyler bakar mısınız
Olabilir canm beklemen lazımKızlar normalde reglimin bugün ilk günü leke gmrdükten sonra ki ikinci gün testim negatif çıktı bir ara adet sancısı girdi yarım saat sonra geçti sizce sökülmemiş adet mi
Sanırım en iyisi awox erken gebelikKızlar birde önerdiğiniz gebelik testi markası var mı
Canm sen test yapıcakmisin yineBence belirtilere takılmayın bukadar erken belirtiler olmuyor hamileliğin ilk zamanları inanın adet belirtileri ile aynı
Bilmiyorum canım sanırım adeti bekliycem baska test yok elimde eşimden gizli yapıyorum ben onsuzda sunan eczaneye gitmem imkansız zaten testimdede çıkmadı yok bence bendeCanm sen test yapıcakmisin yine
Ateşimi takip edicem şimdlik arada adet sancıları da oluyor 4gün sonrra belli olur ama büyük ihtimalle adet olcamCanm sen test yapıcakmisin yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?