Evet ben de idrar testinde net çizgi görmeden ve gecikmeden kan vermeyi düşünmüyorum. Daha önce o şekilde negatif görmüştüm üzücü oluyor. Rica ederim canım ne demekUmarım ama regl olmayı beklerim artık gecikirse direkt kan vermeye giderim artık teşekkür ederim ilgin için
Testin ilk yapılışında gölge varsa eğer canım kuruma değildir ama hiç bişey yoksa kurumadırİçi de böyle
3awox 3test pozitifken bu negatif verdi.adetim geçmişti.bazilarinda da yalancı pozitif cikariyormus.trendyolda falan dünya kadar olumsuz yorumu varKizlar bu test nasıl yalancı pozitif veriyor mu
Teşekkür ederim canım kullanmadım ama eşim almış geri kabul etmediler yazık oldu3test pozitifen bu negatif verdi.adetim geçmişti.bazilarinda da yalancı pozitif cikariyormus.trendyolda falan dünya kadar olumsuz yorumu var
Belli belirsiz gölge vardı ciddiye almamıştım o yüzden bi süre sonra oturmuşTestin ilk yapılışında gölge varsa eğer canım kuruma değildir ama hiç bişey yoksa kurumadır
Benimde ilk testim öyleydi inşallah bebiş vardır dua edicemBelli belirsiz gölge vardı ciddiye almamıştım o yüzden bi süre sonra oturmuş
canım seninle batlarımız aynı ne zaman test yapacaksın tekrar ben daha yapmadım internetten aldım yarına gelir inşallah onu bekliyorumBenimde ilk testim öyleydi inşallah bebiş vardır dua edicemyarın sabah tekrarla canım koyulaşma görürsen bebiştir
Amin canım sağ ol senin de mi çizgi sonradan netleştiBenimde ilk testim öyleydi inşallah bebiş vardır dua edicemyarın sabah tekrarla canım koyulaşma görürsen bebiştir
İlk hali böyleydi canımBenimde ilk testim öyleydi inşallah bebiş vardır dua edicemyarın sabah tekrarla canım koyulaşma görürsen bebiştir
Canım ben dün akşam yaptım hamile olduğumu öğrendim bu sabah tekrar yaptım koyulaşma vardı yarın sabah tekrar edicem adet günüme kadar sonra kan vericemcanım seninle batlarımız aynı ne zaman test yapacaksın tekrar ben daha yapmadım internetten aldım yarına gelir inşallah onu bekliyorum
Yok canım hep vardı çizgi ama tabi kuruyunca bi tık daha belirginleştiAmin canım sağ ol senin de mi çizgi sonradan netleşti
Evet gölgeli duruyor benim ilk testi atayım bak bide kurumuş hali varİlk hali böyleydi canım
Yumurtlama olmadan 2 3 gün öncesinden başlar devamlı gelir yumurtlama salınana kadar canımKızlar birşey sorucam; ben 3 aydır hap (klomen & femara) + gonal f + çatlatma iğnesi tedavisi görüyordum. Ondan önce hep şeffaf yapışkan akıntı geliyordu ama bu 3 aylık sürede hiç gelmemişti. Biraz önce lavaboya gittiğimde yapışkan akıntıyı gördüm. Döngüm tedavi öncesi hep düzenli 30-32 günde bir olurdum. Şuan bu ay kistten dolayı tedaviye ara verdik ve 15. günümdeyim yarın duphostan kullanmaya başlayacaktım. İlişki dünden önceki akşam olmuştu. Bu şeffaf akıntı çatlayınca mı oluyordu yoksa çatlamadan hemen önce mi. Dün ovü testi yaptığımda pike yakın bile değildi çıkan sonuç. Bilgisi olan var mı??
Evet baya silik duruyor çok erken fark etmişsinEvet gölgeli duruyor benim ilk testi atayım bak bide kurumuş hali var
Ay bu çok güzel bir cevap kaçırılan birşey yok o zamanYumurtlama olmadan 2 3 gün öncesinden başlar devamlı gelir yumurtlama salınana kadar canım
Ertesi gün daha belirgindi canım bugün daha belirgin yarın yine yap ilk idrarlaEvet baya silik duruyor çok erken fark etmişsin
1 hafta boyunca devamlı ilişki yaşadım eğer sperm sorunu yoksa bu haftayı full çek canım kaçırılan bir gün olmasınAy bu çok güzel bir cevap kaçırılan birşey yok o zaman
gördümm tekrar yapıcam demişsin diye sordum inşallah sağlıkla kucağına alırsınCanım ben dün akşam yaptım hamile olduğumu öğrendim bu sabah tekrar yaptım koyulaşma vardı yarın sabah tekrar edicem adet günüme kadar sonra kan vericem
Sperm sıkıntısı yok canım. Doktorum da çatlatma iğnesinden sonra 5 gün üst üste yapabildiğiniz kadar demişti mesela1 hafta boyunca devamlı ilişki yaşadım eğer sperm sorunu yoksa bu haftayı full çek canım kaçırılan bir gün olmasıninşallah güzel haberlerini de verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?