Teşekkür ederimBence bir hafta beklemelisin eğer yerlesmeyse yinede tam bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimBence bir hafta beklemelisin eğer yerlesmeyse yinede tam bilemiyorum
hayırlı olsun canımDayanamadım bugün yaptım kuzum ben
Sağol canım teşekkür ederimhayırlı olsun canım
HosbuldummmmHoşgeldin canim
Sizde hayırlı olsun TebriklerHosbuldummmm
20 sinde oldu canmcanım yumurtlama ne zaman oldu
Ozman sendede varsa yarın yap kesin çıkar bence20 sinde oldu canm
Belki geç döllenme olmuştur belki hiç olmamıştır çok korkuyorum negatif görmekten cesaret edemedim bı türlüOzman sendede varsa yarın yap kesin çıkar bence
20sinde oldu dediğin için dedim canım eminsen yap varsa var yoksa yok nasip canım kendini ikisinide hazırla tabikideBelki geç döllenme olmuştur belki hiç olmamıştır çok korkuyorum negatif görmekten cesaret edemedim bı türlü
20 si pik gördüysen kesin varsa çıkar yumurtlamayı biliyosun geç döllenme yumurtlamayı bilmezsen olurBelki geç döllenme olmuştur belki hiç olmamıştır çok korkuyorum negatif görmekten cesaret edemedim bı türlü
Haklısın yapıcam yarın inşallah pozitif görürüm20sinde oldu dediğin için dedim canım eminsen yap varsa var yoksa yok nasip canım kendini ikisinide hazırla tabikide
Ovulasyon takip eden kadın catlamadan 14 gün sonra test öneriyo o yüzden cesaret edemedim20 si pik gördüysen kesin varsa çıkar yumurtlamayı biliyosun geç döllenme yumurtlamayı bilmezsen olur
Hadi inşallah cnm bende sabah uyanır uyanmaz yapcam kaset test var elimde onla cikarmi bilemedimHaklısın yapıcam yarın inşallah pozitif görürüm
İcinden gelmiyorsa 14 günü bekle istersen kendini nasıl hissediyorsan ama 12sinde olduktan sonra pozitif gören çok oldu yaniOvulasyon takip eden kadın catlamadan 14 gün sonra test öneriyo o yüzden cesaret edemedim
Erken gebelik testi olsa daha iyi olur kaset daha ileri gebeliği gösteriyo benceHadi inşallah cnm bende sabah uyanır uyanmaz yapcam kaset test var elimde onla cikarmi bilemedim
Hayırlı olsunnnn canım inşallah kan sonucu da seni mutlu ederSağol canım teşekkür ederim
Bu arada takip eden kadın derken anlayamadım kim ovulasyonunu takip ediyor senin o nasıl yani ben daha önce kullanmadım hiç bilmediğim için soruyorumOvulasyon takip eden kadın catlamadan 14 gün sonra test öneriyo o yüzden cesaret edemedim
Nebilim dün mervede yapınca heveslendim belki bendede çıkar silik milik varsa tabii zaten ondada silik görürsem 2 gün sonra tekrar erken test yapicamErken gebelik testi olsa daha iyi olur kaset daha ileri gebeliği gösteriyo bence
Yapıcam canm çok merak ettim benimle aynı gün yumurtlama görüp pozitif gören olunca heveslendimİcinden gelmiyorsa 14 günü bekle istersen kendini nasıl hissediyorsan ama 12sinde olduktan sonra pozitif gören çok oldu yani
Yapmayı düşünmüyorum şuan bakalımCnm regl olana kadar bekle yapma artık strese girme