• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canm ümidini kesmek gibi olmasın ama geçen bende birebir aynısını yaşadım idrarı çok çektirmiştim ilk negatif ti sonra kuruma çizgisi çıkmışti pozitif sandım kan verdim negatif çıktı sende de aynısı olmuş sanırım
Bir tane daha yaptım zaten onda hiçbir şey çıkmadı 🥲

Yok kuzum akşam yaptım ben baya da bişey içmiştim dayanamadım yaptım
Sence benim için erken mi seni görünce çok umitlendim aynı gün yumurtlama gördük diye ama düşünüyorum belki geç döllenme oldu belki hiç olmadı negatif görürüm diye korkuyorum açıkçası

Sence benim için erken mi seni görünce çok umitlendim aynı gün yumurtlama gördük diye ama düşünüyorum belki geç döllenme oldu belki hiç olmadı negatif görürüm diye korkuyorum açıkçası
Yarın sabah ilk idrarla yap kuzum inşallah vardır dua edicem bende yapıcam yarın sabah normal kaset test alıp onunla takip edicem 5 gün cumartesi kan vermeye giderim artık

Ben test yaptım negatif çıktı yine. Sat 31 ekimdi... Benim döngülerim de çok uzun sürüyor ya bir problemim olabilir, doktorlara gittim ne kist var ne bir şey hormonlar da normal ama adet 40 günde 1

Kızlar ovulasyon testi öncesi sıvı almama olayı beni çok geriyor kaç saat almıcam napcam yani su bile içmicekmiyim😂ölçüt nedir çok önemlimidir yanıltırmı
Mesela sabah 9-9.30 çay içtim 11 de test yapsam ne olur
Ay beni de en çok geren şeylerden biri oldu ovülasyon testlerinde. Bence geçen ay o yüzden görmedim pik bence. Ben bir şey içmeden duramıyorum 😅

Kızlar yarın regli günüm ve sanırım yerleşme kanaması gördüm yarın hasta olmazsam ne zaman test yapayım yerleşme kanaması reglden 2 gün önce geldi bilgisi olan var mı

Kızlar merhaba normalde 26 günde bir regl oluyorum çoğunluk 24 bazen de 27 e değişebiliyor bugün 29 gün bitti 15 kasımda ilişki oldu bugün test yaptım erken gebelik bu şekilde çıktı hemen size nasıl yarın kan vermeyi düşünüyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏

Kızlar yarın regli günüm ve sanırım yerleşme kanaması gördüm yarın hasta olmazsam ne zaman test yapayım yerleşme kanaması reglden 2 gün önce geldi bilgisi olan var mı
Bence bir hafta beklemelisin eğer yerlesmeyse yinede tam bilemiyorum

Back