- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
Yok kuzum akşam yaptım ben baya da bişey içmiştim dayanamadım yaptımAy inşallah ya yapsam çıkar mı ki erken mi değil mi bilmiyorum sen ilk idrarla mi yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum akşam yaptım ben baya da bişey içmiştim dayanamadım yaptımAy inşallah ya yapsam çıkar mı ki erken mi değil mi bilmiyorum sen ilk idrarla mi yaptın
Bir tane daha yaptım zaten onda hiçbir şey çıkmadıCanm ümidini kesmek gibi olmasın ama geçen bende birebir aynısını yaşadım idrarı çok çektirmiştim ilk negatif ti sonra kuruma çizgisi çıkmışti pozitif sandım kan verdim negatif çıktı sende de aynısı olmuş sanırım
Sence benim için erken mi seni görünce çok umitlendim aynı gün yumurtlama gördük diye ama düşünüyorum belki geç döllenme oldu belki hiç olmadı negatif görürüm diye korkuyorum açıkçasıYok kuzum akşam yaptım ben baya da bişey içmiştim dayanamadım yaptım
Hayırlısı olsun canmBir tane daha yaptım zaten onda hiçbir şey çıkmadı
bende aynı durumdayımBende acaba öyle mi görmek istiyorum diye çok umursamadım sonradan böyle görünce şaşırdım ya ama regl gelicek gibi ağrılarım var testte yapmıycaktım ama dayanamadım
Yarın sabah ilk idrarla yap kuzum inşallah vardır dua edicem bende yapıcam yarın sabah normal kaset test alıp onunla takip edicem 5 gün cumartesi kan vermeye giderim artıkSence benim için erken mi seni görünce çok umitlendim aynı gün yumurtlama gördük diye ama düşünüyorum belki geç döllenme oldu belki hiç olmadı negatif görürüm diye korkuyorum açıkçası
Tamam öyle yapıyım sağol Allah razı olsun inşallah sağlıklı bı gebelik olur tüm hamilelerinYarın sabah ilk idrarla yap kuzum inşallah vardır dua edicem bende yapıcam yarın sabah normal kaset test alıp onunla takip edicem 5 gün cumartesi kan vermeye giderim artık
İnşallahCnaim test pozitif görünüyor. Umarım kanntesti sonucun da güzel gelir
Ay beni de en çok geren şeylerden biri oldu ovülasyon testlerinde. Bence geçen ay o yüzden görmedim pik bence. Ben bir şey içmeden duramıyorumKızlar ovulasyon testi öncesi sıvı almama olayı beni çok geriyor kaç saat almıcam napcam yani su bile içmicekmiyimölçüt nedir çok önemlimidir yanıltırmı
Mesela sabah 9-9.30 çay içtim 11 de test yapsam ne olur
Amin canımTamam öyle yapıyım sağol Allah razı olsun inşallah sağlıklı bı gebelik olur tüm hamilelerin
Hoşgeldin canimBenide alinnn araniza
Ben bir test daha yaptım bişey çıkmadı büyük ihtimal lekede renk sökülmesi inşallah sizin vardırbende aynı durumdayım
Amin inşallah yaTeşekkür ederim darısı sizlere inşallah
Hayırlı olsun bence kesin var kan verin yarınKızlar merhaba normalde 26 günde bir regl oluyorum çoğunluk 24 bazen de 27 e değişebiliyor bugün 29 gün bitti 15 kasımda ilişki oldu bugün test yaptım erken gebelik bu şekilde çıktı hemen size nasıl yarın kan vermeyi düşünüyorum
Cnm regl olana kadar bekle yapma artık strese girmeBir tane daha yaptım zaten onda hiçbir şey çıkmadı
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar merhaba normalde 26 günde bir regl oluyorum çoğunluk 24 bazen de 27 e değişebiliyor bugün 29 gün bitti 15 kasımda ilişki oldu bugün test yaptım erken gebelik bu şekilde çıktı hemen size nasıl yarın kan vermeyi düşünüyorum
Bence bir hafta beklemelisin eğer yerlesmeyse yinede tam bilemiyorumKızlar yarın regli günüm ve sanırım yerleşme kanaması gördüm yarın hasta olmazsam ne zaman test yapayım yerleşme kanaması reglden 2 gün önce geldi bilgisi olan var mı
canım yumurtlama ne zaman olduHayırlısı olsun canm