How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhabalar ben 15 kasımda kürtaj oldum. Ağrılarım bitmişti ama dün akşam ağrılarım tekrar başladı yumurtlama mi diye suphelendim. Biraz önce test yaptım pik görünüyor fakat bu durum gerçekten pik mi yoksa hala vücudumda hcg bulunduğu için mi böyle çıktı bilemedim sizce nedir bu durumu yaşayan ya da bilgisi olanlar yorum yapabilir mi? Eldorin Eldorin sence hcg den mi yoksa pik midir düşük öykünün olduğunu bildiğim için sana da sormak istedim başka kim vardı hatırlamıyorum 🙈
Kurtajiniz olduğunda beta hcg kaçtı ki canım.benim 10gun sonra 22cikmisti.

Merhabalar ben 15 kasımda kürtaj oldum. Ağrılarım bitmişti ama dün akşam ağrılarım tekrar başladı yumurtlama mi diye suphelendim. Biraz önce test yaptım pik görünüyor fakat bu durum gerçekten pik mi yoksa hala vücudumda hcg bulunduğu için mi böyle çıktı bilemedim sizce nedir bu durumu yaşayan ya da bilgisi olanlar yorum yapabilir mi? Eldorin Eldorin sence hcg den mi yoksa pik midir düşük öykünün olduğunu bildiğim için sana da sormak istedim başka kim vardı hatırlamıyorum 🙈
Canım sen yeni döngüye gectinmi kürtajdan sonra adet olmamissi dir henu diye düşünüyorum. Erken çünkü daha. Hala betahcg vardır vücudunda ondan çıkmis olabiir.

Canım sen yeni döngüye gectinmi kürtajdan sonra adet olmamissi dir henu diye düşünüyorum. Erken çünkü daha. Hala betahcg vardır vücudunda ondan çıkmis olabiir.
Daha geçmedim ama Dr um korunmana gerek yok kanaman bittikten sonra dedi. Ben genelde yumurtlama zamanı anlarım vücudumu tanıyorum şüphelendim bakayım dedim. Degerlendirelim diye de düşündüm Dr un söylemi nedeniyle. Rahim toparlanmadiysa zaten tutunma bile gerçekleşmez bence

Eklentiler

• IMG_1170.jpeg
    IMG_1170.jpeg
    400,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_1169.jpeg
    IMG_1169.jpeg
    377,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu gece ilk defa sizlamam var kizlar.adet ağrısı gibi deil sol arka belime doğru vuruyor.

Evet hamilesin canım kan testi ver yarın hemen 🤗 hayırlı olsun çok sevindim😍🤗 belirtin oldu mu?
Teşekkür ederim canım darısı sana inşallah 🙏🩷 evet yumurtlamadan 4 gün sonra sol kasık ağrısı oldu hala da devam ediyor belim ağrıyor kabızlık devamlı açlık hissi oldu canım

Back