How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben aşılama olalı 9 gün oldu kizlar iki gündür adet sancilarim siskinligim başladı sanki tutmadı gibi adet öncesi her belirtim var sizce durum nasıl olur 🥺iğne olalı 11 .Günüm bugün testim negatif çıktı

Kızlar 1.5 saat önce test yaptım bu ilk test
IMG_4217.jpeg

Diğer koyduğum da şuan ki adet olucakmışım gibi ağrılarım var lekelenme var sizce ilk fotoğrafta karartı var mı yoksa ikinci direk kuruma çizgisimi

Eklentiler

• IMG_4218.jpeg
    IMG_4218.jpeg
    164,7 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba kızlar bu ay ben ovulasyon testi kullanıyorum emin değilim ama sanırım 24 kasımda yumurtalmam oldu bu ayı iki güne bir bazen üst üste olacak şekilde değerlendiriyorum. İki gündür bel ağrım kasık ağrım var ve ayaklarım çok üşüyor. Eğer 24 kasımda döllenme olduysa ya da bi gün sonra vs kaç gün sonra idrar testi yapmalıyım sizce beklenen refl tarihim 9 aralık

Merhaba reglinize kaç gün kala yaptınız testi
8 Aralık olarak gözüküyor takvimde ama ben hiç erken adet olmadım geç olurum dün gece kahverengi akıntım oldu bugün de öğleden sonra yine geldi çok az az geliyor şuan regli mi olucam anlamadım normalde hep gecikir

Kızlar 1.5 saat önce test yaptım bu ilk test Eki Görüntüle 3512934
Diğer koyduğum da şuan ki adet olucakmışım gibi ağrılarım var lekelenme var sizce ilk fotoğrafta karartı var mı yoksa ikinci direk kuruma çizgisimi
İlkinde de hafif gölge var. Kuruma çizgileri genelde ince oluyor benim bildiğim. Regle kaç gün var şu an

Merhaba kızlar bu ay ben ovulasyon testi kullanıyorum emin değilim ama sanırım 24 kasımda yumurtalmam oldu bu ayı iki güne bir bazen üst üste olacak şekilde değerlendiriyorum. İki gündür bel ağrım kasık ağrım var ve ayaklarım çok üşüyor. Eğer 24 kasımda döllenme olduysa ya da bi gün sonra vs kaç gün sonra idrar testi yapmalıyım sizce beklenen refl tarihim 9 aralık
Bence en erken 5 Aralık gibi yapın

8 Aralık olarak gözüküyor takvimde ama ben hiç erken adet olmadım geç olurum dün gece kahverengi akıntım oldu bugün de öğleden sonra yine geldi çok az az geliyor şuan regli mi olucam anlamadım normalde hep gecikir
Benimde 9 aralık bende sizle aynı durumdayım refl olacak gibi ağrım var belimde kasıklarımda iğne batıyor sanki bende dün gebelik testi yapmıştım sizin yaptığınız testin aynısı ovulasyon testinin yanında hediye gelmişti benimde böyle ailik çok hafif bi fölge görünüyor ama ben doğru olduguna ihtimal veremedim bu kadar erken çıkmaz sanki

Back