O zaman tekrar deneyeceğiz canım. Ben inanıyorum hepimiz çok mutlu olacağız ama bende de yok sanırım bu ayVallahi canım pek umudum yok hekimde çünkü olsaydı kanda çıkardı dedi. Geç döllenme de olma ihtimali düşük yumurtlama günümü biliyorum sadece o zamanlar ilişki oldu. Biliyorsun genelde kanda reglden önce dahi düşük değerlede olsa öğreniliyor. Benim direk <1.2 çıktı yani şüphe duyulacak bir değer bile değil bence
Selamlar, bir soru sorabilir miyim ? Ben 12 sinde ovitrelle oldum. Bugün 27 di bitiyor yani 15 gün geçmiş oluyor. uygulamada 29 u bat tarihimi gösteriyor. Sizce çatlatma iğnesi sonrası 13-14 gün sonra regl olunması mı gerekir ? Biri öyle dedi emin olamadım.
Aaa selam aynıyız, bende yapmadım negatif görürsem diye test. Bendede aynı durumlar oldu. Şu an nasıl belirtin var. Ben sanki adet oldu olacakmışım gibi. Dün gögüs ağrım da başladı, kasıklarıma ara ara giren ağrı var.Merhaba arkadaşlar 12 kasımda çatlatma iğnesi oldum 7 gün çok şiddetli kasık ağrısı çektim sonra azaldı beyaz sıvı gelmeye başladı bugün 17. Günüm ve hasta olmadım hiç testte yapmadım sizce ne yapıyım ne önerirsiniz negatif görmekten korktuğum için test yapmadım
Bu ay esim icin keciboynuzu kürü CoQ10 takviyesi kendimede inositol baslayacagimmO zaman tekrar deneyeceğiz canım. Ben inanıyorum hepimiz çok mutlu olacağız ama bende de yok sanırım bu ayNeyse pes etmek yok, olana kadar devam
Benim dün yaptığım tertemizdi senin yine bir şeyler çıkmış canım. Erken daha bizim için 30una kadar beklemek en iyisi olacakEşime test aldırdım dün erken gebelik testi artı med mavi kapaklı olanlardan varmış almış oda bu test hakkında kötü yorumlar okudum biliyorum mimli bir test keşke de yapmadaydım acaba bıraktı aklımda testi yaptım 20 dakika sonra belirmeye başladı ikinci çizgi kuruyunca daha belirgin oldu o zaman çektim fotoğrafını adetime 6 gün kaldı yumurtlamamın üstünden 8 gün geçti ama aşırı derece de hamilelik belirtileri var kuruma çizgisi ilk 20 dakika da çıkar mı sizce kızlar ?
İşe yarıyor mu canın onlar biz de kullanalımBu ay esim icin keciboynuzu kürü CoQ10 takviyesi kendimede inositol baslayacagimm
Ayyyyy kuzum pozitif bunlarin hepsiGünaydın kizlar en alttaki bu sabah yaptığım 5dakikada da hafif çıktı sonra durdukça koyulasti.hepsinde durdukça koyulaşma oldu.biraz daha bekleyeyim diyorum.haftaya kan veririm
Eki Görüntüle 3511281
Ahh bende 27 yaşındayım, 1 senelik evliyim. 2 aydır deniyoruz, olursa ilk bebeğim olucakEvet canım ilk bebek 27 yaşındayım 2 yıl oluyor evlendiğim. 2 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım. Sen kaç yaşındasın bebeğin var mı
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin679 canım
Canim inositole bir arkadasimdan sahit oldum pcos varsa gercekten ise yariyor. Coenzim ve keciboynuzu icin forumda 3 ay kullanan ve sperm sayisi hareketliligi artan bir cok kisi gördüm sperm testlerinide paylasmislardi. Denemekten zarar gelmez :)İşe yarıyor mu canın onlar biz de kullanalım
Yaaaa bunların hepsi pozitifkiii, kan vermeye gidin eğer regl tarihiniz geçtiyseGünaydın kizlar en alttaki bu sabah yaptığım 5dakikada da hafif çıktı sonra durdukça koyulasti.hepsinde durdukça koyulaşma oldu.biraz daha bekleyeyim diyorum.haftaya kan veririm
Eki Görüntüle 3511281
Yaa inşallah bütün dularım sizlerleAhh bende 27 yaşındayım, 1 senelik evliyim. 2 aydır deniyoruz, olursa ilk bebeğim olucak
Bunu da şimdi uyanır uyanmaz yaptım idrara sıkışıktım anında belirdiBenim dün yaptığım tertemizdi senin yine bir şeyler çıkmış canım. Erken daha bizim için 30una kadar beklemek en iyisi olacak
Çok teşekkür ederim canımCanim inositole bir arkadasimdan sahit oldum pcos varsa gercekten ise yariyor. Coenzim ve keciboynuzu icin forumda 3 ay kullanan ve sperm sayisi hareketliligi artan bir cok kisi gördüm sperm testlerinide paylasmislardi. Denemekten zarar gelmez :)
Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hazırlayacağınız kürün ölçülerini yarıya düşürerek hazırlayınız ve hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Canım testinin markası nedirGünaydın kizlar en alttaki bu sabah yaptığım 5dakikada da hafif çıktı sonra durdukça koyulasti.hepsinde durdukça koyulaşma oldu.biraz daha bekleyeyim diyorum.haftaya kan veririm
Eki Görüntüle 3511281
Çok teşekkür ederim canımbiz de deneyelim bunları inşallah işe yarar aylardır uğraşıyoruz
Canım bu sabah kaset test yaptım ama yine negatif. Bugün regl günüm bakalım bekliyorum lavaboya bile gitmek istemiyorum regl olurum diyeSen test yapacak misin canim bence artik regl olmadiysan test yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?