2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Sol tarafımda ağrı var bat 11 Aralık hala pil göremedim bugünde bişey çıkmadı niye böyle ya

Çarşamba günü yapacağım ben, kendimi sıkıyorum yapmamak için

Başka çocuk varsa beklenir yine tecrübe vs benim hiç çocuğum yok mesela bekleyemiyorum hiç hep erkenden test yapıyorum

Eldorin Canım benim sat:24ekim bat:19kasım olarak yeniden guncelleyip pozitif yapabilirsin bence ♡Eki Görüntüle 3509366
Yaaaaaaa bir gebelik haberi dahaaaa hemen güncelliyorum
Kızlar yerleşme kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra gelir sizce ?
Canım 6-10 arası olur diye biliyrum ben de
Canım 13-14 Kasım'da pik gorduysen erken değil mi regl için? Bence yerleşme kanaması olabilir hemen moralini bozma

Nor

Normal test yap bence

Kız senin erken gebeliklik halin kalmadı bence normal yap artk

Bence artık normal kaset yap
Bir erken gebelik bir normal gebelik testi almaya karar verdim yani sanki tek test hakkım varmış gibi niye kıtlık psikolojisine girdiysem atarım buraya da

Oğlumu okuldan getirdikten sonra alabileceğim ancak öğleden sonra falan olur herhalde

Ay kimseye söyleyememek çok zor yaaa. Megafonla bağırmak istiyorum ama mecbur beklicez

Kız işte önceki zirve diyodu sen dedin yanlış koymuşsun düz koydum bu sefer yüksek dedi şimdide flaş açtım yine yüksek diyo en son çatıya çıkacam
Bak bu benimki hepsi akıllı teşhis ile çekildi doğru da algıladı neden oluyor anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-25-07-37-09-200_com.bm.android.thermometer.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 48
Herkese günaydın 14kasım çatlatma iğnesi olmuştum.
1 haftadır sol kasığımda batma ve sızlama var meme ucunda hassasiyet devam ediyor
dün gece de güzel bir rüya gördüm
çok erken olmasına rağmen bu sabah ovülasyon testi yaptım. çok çok silik bir ikinci çizgi çıktı ama bu iğnenin etkisi de olabilir çok fazla su içemiyorum zaten pcosda var
Bu ay çok istiyodum stresten kendimi yemeğe verdim midem bulanana kadar yemek yiyorum hem çok umutlanıyorum sonra da kendimi kandırıyo gibi hissediyorum
Yarın erken test yapmayı düşünüyorum çatlatma iğnesinden sonra 12. Günüm olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…