2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ya ben millete sora sora bir hal oldum nasıl kullandiniz ben beceremedim dün deneme yapayım dedim afedersiniz illa tam olarak içine girmesi gerekiyormu uzun kısmın ne zormuş ya
Hahaha ay çok değişik zaten bence aşkım jelin hepsi içine girsin ucunu yarısına kadar sok yavaş yavaş sık içinee

Bencede bu ay işler düzelecek gibi hissediyorum .

Sen nasılsın kız eşine söylemeden nasıl dayanıyorsun

Merhaba kızlar sizce ovulasyon testlerim nasıl gidiyor en son an alttaki dün yaptım döngünün 14. Günüydü dün

Eklentiler

• IMG_1445.jpeg
    229,8 KB · Görüntüleme: 26
Bencede bu ay işler düzelecek gibi hissediyorum .

Sen nasılsın kız eşine söylemeden nasıl dayanıyorsun
Bence de bu ay güzel eşin de magnezyum falan kullansın o da güçlendirsin kendini

Bir tek ebeme söyledim

Eşim şehir dışında yüzyüze söylemek istiyorum inşallah önümüzdeki hafta gelecek o zaman kadar da kimyasal düşük vs bir şey olursa diye söylemek istemedim

Ay bilemedimmki, yapsammı bende. Sen böyle diyince gaza geliyorum
Yumurtlamanı biliyor musun ? Bence bekleyebiliyorsan en iyisi regl gününde yapmak ama ben sabırsızım maalesef. Yine geçen aya göre iyi dayandım. O zaman 9-10 gün önceden başlamıştım. 2. Ay bu bebek denemesinde belki hemen olmazsa ilerleyen aylarda salarım test işlerini

Herşey cok guzel olucak inşallah
Sağlıkla tutunsun annecisineee

Ben ovu testi alacagım ne alayım sizce?

WC ye gittim günlük pedimde kahverengi silik kirlilik gördüm bata 2 gün var 21-22 si adet olucam.. Erken mi geliyor kafam allak bullakyaşım 40 tüp bebek ile olur ancak dedi doktor
Kafasına göre mi yorum yaptı doktor hormon sonuçları var mıydı elinizde? Benim amh ım 0.97 cıktı yasım da 37 . Tüp bebekle olur ancak dedi bize de biz aşılama denemek istedik aşılamada ilk sefer de tuttu cok sükür yarın doguma gidicem benim de 3. Cocugum diğerleri normal yollarda olmuştu

Kızlar sabah prolaktin baktırdım 31 cıktı sizce gitsemmi kadın doğuma dostinex verirse çabuk düşer sanki bebek düşünüyoruz ya bi baktırayım dedim tüp zamanı da yuksekti benim ama suan daha dusuk ozaman dostinex içmiştim hamile kalmama engel olursa bide bu değer

Evet 15. veya 16.'ydı. Regle kadar bekleyebilirimde. Bendede 2. ay denemem, çok umutluydum, herkes göğüs hassasiyeti yazınca test yapasım gelmiyor, bende yok

Ben de sözde geçen ay başladım ama şöyle ki benim döngüm genellikle 28 gündü. Geçen ay da o şekilde hesaplayıp yumurtlamayı değerlendirebildiğimi zannederken reglin 4 gün önce gelmesiyle bir şok yaşadım. Kaçırmışım çatlamayı yani.

Sonra doktor 12. Günden başla, o 1 haftayı değerlendir bir boş bir dolu dedi ama geçen aya bakınca benim 11.gün olmuş çatlamam. Güvenemedim ben de. Ovu testi aldım bu ay ve yine 9-10 pik 11.gün çatlama gördüm. Yani doktorun dediğini yapsam yine kaçacakmış.

Umarım hepimizin pozitif olur ve sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize ama olmasa da deneyebilmek de iyi. Bu ay boşa gitmedi en azından. 6 ay denedikten sonra başka yöntemlere yöneleceğiz. Hayırlısı artık..

Bende de tam tersi oldu geçen ay 4 gün geç geldi reglim, ondan ötürü ben de bu aydan emin olamadığımdan ortaya karışık salladım bi şeyler bakalım hayırlısı diyerek içsel olarak oldu gibi hissediyorum ama belki bu herkeste olan bi şeydir, ilk deneme olduğu için de kıyas yapamıyorum şu an diğer aylarla. Bekleyip göreceğiz ama bu ay bir sürü pozitif geldi maşallah onlardan biri de neden biz olmayalım değil mi

selam kızlar, birkaç gündür kızın doğum günü, şehir dışı yolculuğuydu vs pek bakamadım. bugün bat benim ama gelen giden yok. testler negatif çıkınca dün biraz da içmiştim şimdi strese girdim ama adet belirtilerim var büyük ihtimaş yorgunluk stres vs deyince olmadım henüz. normalde saat gibi benim regl, şaşmaz. şimdi yoldayız eve dönüyorum. takipteyim, bakalım ne zaman gelecek reglim.

Kuzum belki biraz geç yumurtlamissindir. Bir de bazen denemeye başlayınca da yumurtlama düzeni hormonlardan dolayı değişebiliyor.

Hadi bakalım senden gelecek haberleri de merak ediyorum açıkçası

Ay inşallah sizlerden de gelir pozitif haberleri. Grubumuz bol bol pozitif doldu

Genelde adet sonrasi 10. günden başlayarak bir boş bir dolu gitmek çok daha garanti oluyor. O yüzden iyi yapmışsınız bakalım belki de ilk seferden hamile kalan sanslilardan olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…