2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

İnşallah olmasın aman da herkeste ağrı yapıp bende yapmaması dedim acaba ilaç mı bozuk düşündürdü ilerleyen zamanda bakalım bi daha 4 doz vuruldum 🥰
Herkeste ayri etki gosteriyor demek :)) ya aslinda vurulurken bisi yok 3 4 saat sonra oluyor agri veya beze

Kızlar bende temmuz Ağustos gibi başlayacam ama fiyatlar biraz pahalı birde ilaç listesi lazım bana şimdiden ayarlayım koyayım diyorum sonra tek kalemde çok tutuyor ne bileyim aile hekimine yazdiracaklarimi yazdiririm. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben önceden denedim ama baya oldu
herkesin kan değerlerine göre farklı ilaçlar olabiliyor bence şimdiden doktor ile görüşüp bir iki ay sonrasına planlayabilirsin en azından ilaçlarını vs zaten süreç her türlü bir kaç ay uzayabiliyor

Kızlar değerim 106.5 çıktı. Asıl test günüm yarındı. Cuma günü yenileyeveğim. Heyecandan bayılmak üzereyim.
Çok sevindim ya canim hayırlı olsunnn🙏🏼
Ben de transferden çıktım şimdi, umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur.. sen de dua et bizim içinn💓

Merhabalar, benim kan değerim negatif olduğunu gösterdi. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız🙏🏻
Hayırlısı olsun, üzülme demek kolay üzülmemek zor ben de yaşadım bir kere anlayabiliyorum🙏🏼 Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, sabır edeceğiz mecbur🥹

Back
X