- 7 Şubat 2024
- 395
- 323
- 32
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.201
Tamam canım deneyeyim bi çok teşekkür ederimCanim bende vuruyorum gunde 3 kere igne. vurmadan once dolaptan soguk uygula sonra vur acimiyor Morarmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım deneyeyim bi çok teşekkür ederimCanim bende vuruyorum gunde 3 kere igne. vurmadan once dolaptan soguk uygula sonra vur acimiyor Morarmiyor
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsunKızlar değerim 106.5 çıktı. Asıl test günüm yarındı. Cuma günü yenileyeveğim. Heyecandan bayılmak üzereyim.
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar değerim 106.5 çıktı. Asıl test günüm yarındı. Cuma günü yenileyeveğim. Heyecandan bayılmak üzereyim.
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsunKızlar değerim 106.5 çıktı. Asıl test günüm yarındı. Cuma günü yenileyeveğim. Heyecandan bayılmak üzereyim.
Ayy harikaaa, sağlıkla ilerlesinnnnKızlar değerim 106.5 çıktı. Asıl test günüm yarındı. Cuma günü yenileyeveğim. Heyecandan bayılmak üzereyim.
Herkeste ayri etki gosteriyor demek :)) ya aslinda vurulurken bisi yok 3 4 saat sonra oluyor agri veya bezeİnşallah olmasın aman da herkeste ağrı yapıp bende yapmaması dedim acaba ilaç mı bozuk düşündürdü ilerleyen zamanda bakalım bi daha 4 doz vuruldum
Hayırlısı olsun birgün olacak inşallah hepsi bebekler vaktinde gelirMerhabalar, benim kan değerim negatif olduğunu gösterdi. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız
Aynen canım olabilir herkeste farklı etki :)Herkeste ayri etki gosteriyor demek :)) ya aslinda vurulurken bisi yok 3 4 saat sonra oluyor agri veya beze
herkesin kan değerlerine göre farklı ilaçlar olabiliyor bence şimdiden doktor ile görüşüp bir iki ay sonrasına planlayabilirsin en azından ilaçlarını vs zaten süreç her türlü bir kaç ay uzayabiliyorKızlar bende temmuz Ağustos gibi başlayacam ama fiyatlar biraz pahalı birde ilaç listesi lazım bana şimdiden ayarlayım koyayım diyorum sonra tek kalemde çok tutuyor ne bileyim aile hekimine yazdiracaklarimi yazdiririm. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben önceden denedim ama baya oldu
Maşallah çok güzel bir haber, sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız umarımKızlar değerim 106.5 çıktı. Asıl test günüm yarındı. Cuma günü yenileyeveğim. Heyecandan bayılmak üzereyim.
Çok sevindim ya canim hayırlı olsunnnKızlar değerim 106.5 çıktı. Asıl test günüm yarındı. Cuma günü yenileyeveğim. Heyecandan bayılmak üzereyim.
Hayırlısı olsun, üzülme demek kolay üzülmemek zor ben de yaşadım bir kere anlayabiliyorum Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, sabır edeceğiz mecburMerhabalar, benim kan değerim negatif olduğunu gösterdi. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız
Rabbim gönlüne ferahlik versin insallahMerhabalar, benim kan değerim negatif olduğunu gösterdi. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız
rabbım hayırlısını kolaylıkla nasip etsın ınsallah canımMerhabalar, benim kan değerim negatif olduğunu gösterdi. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız
tebrık ederım canımmmYarım rahimliyim+ rahim kalınlığım 7mm iken transfer oldum. Allah ol derse oluyormuş gerçekten. Sağlıkla yol almayı da nasip etsin inşallah.