- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- Konu Sahibi Gizemm3606
İnşallah bol bol dua edin Ya Kuddüs esmasini zikredinAmin inşallah canım bugün 6 günüm oldu umarım güzel sonuç alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bol bol dua edin Ya Kuddüs esmasini zikredinAmin inşallah canım bugün 6 günüm oldu umarım güzel sonuç alırım
Nerede tedavi oldunuzAmin inşallah canım bugün 6 günüm oldu umarım güzel sonuç alırım
Amin inşallah bol bol Yusuf suresi ve Meryem suresi dinliyorumİnşallah bol bol dua edin Ya Kuddüs esmasini zikredin
Amin inşallah bol bol Yusuf suresi ve Meryem suresi dinliyorum
Kıbrıs'ta canımNerede tedavi oldunuz
Ben 2 senedie kullanmıyorum o iğneyiBen önceki tedavide ganolf kullanmıştım şimdi farklı doktorda tedavi olacam bana pergoveris kullan bu sefer dedi aranızda kullanan var mı
Bana bu sefer bunu verdi inş iyi olurBen 2 senedie kullanmıyorum o iğneyi
Diğer tedaviden farklı uygulama yapalım dedi doktor, onceki tedavide ganol f kullanmıştımBen 2 senedie kullanmıyorum o iğneyi
Evet sürekli tedaviler değişiyor canım mesela bana geçen sene verdiğinden farklı ilaçlar verdi bu sefer duruma göre değişiyorDiğer tedaviden farklı uygulama yapalım dedi doktor, onceki tedavide ganol f kullanmıştım
İnsalalh canım ben onu kullanmadım hiç senin tüp bebek değil mi donasyon degilBana bu sefer bunu verdi inş iyi olur
Selamlar ben 6 gün kullandım bu ayBen önceki tedavide ganolf kullanmıştım şimdi farklı doktorda tedavi olacam bana pergoveris kullan bu sefer dedi aranızda kullanan var mı
Canım ben de bu sürece giriyorum artık dün doktora gittim. Planlamayı yaptık. Hakkımızda hayırlısı olsunKızlar benimde 3. Transferim olacak.
Yaş 38
Hayırla sonuclansin sürecin canım.Canım ben de bu sürece giriyorum artık dün doktora gittim. Planlamayı yaptık. Hakkımızda hayırlısı olsun
Nasıl faydasını gördünüz mü kaç yumurta toplandı kaç embriyonuz oluştuSelamlar ben 6 gün kullandım bu ay
Benim tüp bebek tedavisi canmİnsalalh canım ben onu kullanmadım hiç senin tüp bebek değil mi donasyon degil
Ondan canım bazı tüp bebek ilaçları değişiyor çünkü donasyon olunca ayni ilerliyor ama tüp bebekle donasyon tedavilerinde biraz iğne ilaç daha farklı oluyor hayırlısı olsun inşallahBenim tüp bebek tedavisi canm
Evet olabilir sakin ol biraz düşünme ben hergun günde 2 tane göbekten vuruluyorum acıyor ama alıştım Stres yapmaBugün tedavinin ilk iğnesini vurulacam ama adetimde azalma oldu stresten mi acaba