- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
Benimde öyle canım kaliteli olanların hepsini dondurmustuk.taze 5.gun emriyosuydu benimde son iki tane kalmıştı fakat ikisi bir donduruldugu için 1 tanesi çöpe gitti malesef bu son emriyomdu doktor da 1 tane koyucaz demiştiAmin bakalım ne olacak? Transfer edilecek embriyo bir önceki tedaviden kalan embriyo. Umarım çözülürken kalitesi düşmez.
Neden ikisini birlikte transfer etmediler? İkiz gebelik olma riskinden dolayı mı? Aslında şansı bayağı arttırıyorBenimde öyle canım kaliteli olanların hepsini dondurmustuk.taze 5.gun emriyosuydu benimde son iki tane kalmıştı fakat ikisi bir donduruldugu için 1 tanesi çöpe gitti malesef bu son emriyomdu doktor da 1 tane koyucaz demişti
Evet canım geven sene ikizdi iki tane koyulmuştu malesef 5 aylıkken kaybettim riskliydi o yüzden tek koydu bu sefer bende üzüldüm ama nasip değilmişNeden ikisini birlikte transfer etmediler? İkiz gebelik olma riskinden dolayı mı? Aslında şansı bayağı arttırıyor
Ahh ya çok üzüldüm. İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşursunuzEvet canım geven sene ikizdi iki tane koyulmuştu malesef 5 aylıkken kaybettim riskliydi o yüzden tek koydu bu sefer bende üzüldüm ama nasip değilmiş
İnşallah ama 9 gelmesine sevinmiştimHepsinin döllenmesi iyiye işaret 5. Güne kalacaktır mutlaka
Bazen geride kalan yumurtalar yetişmiyor önden büyüyen yumurtalara o yüzden onların mm ebatı muhtemelen 14 mm altında o nedenle m2 yumurta yani olgun olmamıştır. Yanılıyorum da olabilirim tabikii doktor değiliz biz hasta olarak varsayımlarla konuşuyoruz. İyi olacaktır sonucu kendinizi rahatlatın sonunun güzel olacağına inanın.İnşallah ama 9 gelmesine sevinmiştim
Sizin doktorunuz kimdir bizim doktorlar hiç umut dolu konuşmuyorAmin bakalım ne olacak? Transfer edilecek embriyo bir önceki tedaviden kalan embriyo. Umarım çözülürken kalitesi düşmez.
İnşallahBazen geride kalan yumurtalar yetişmiyor önden büyüyen yumurtalara o yüzden onların mm ebatı muhtemelen 14 mm altında o nedenle m2 yumurta yani olgun olmamıştır. Yanılıyorum da olabilirim tabikii doktor değiliz biz hasta olarak varsayımlarla konuşuyoruz. İyi olacaktır sonucu kendinizi rahatlatın sonunun güzel olacağına inanın.
İnsalalh canım insalalh dualarınızı BekliyorumAhh ya çok üzüldüm. İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşursunuz
Çok güzel haberler alıcaz inanıyorumTeşekkür ederim inşallah canımTek emriyo transferi oldu bu sefer gecen sene iki transfer olmuştum ikizlere hamile kalmıştım erken doğumla Kaybettim 5 aylıkken coronodan dolayı doktor da bu sefer 1 tane koydu İnslalah pozitif sonuç alırız korkmuyorum biraz sonuçtan
İnsalalhÇok güzel haberler alıcaz inanıyorum
Hayırlı sonuçlar olsun inşallahŞu anda transfer oldum bugün 5 günüm sonucu bekliyorum canım
Şişli memorialdeyim ben. Yücel hoca ve Zeynep hocaSizin doktorunuz kimdir bizim doktorlar hiç umut dolu konuşmuyorhep emin olmak istiyor hele toplansın bi gitsin 5. Güne falan diye konuşuyor
Bende şişli Memorialdeyim doktorum ipek hoca Aysu hoca yücel hoca hepsine muayene oldumŞişli memorialdeyim ben. Yücel hoca ve Zeynep hoca
Benimde Yücel hoca hadi inş bu son olur kızlarŞişli memorialdeyim ben. Yücel hoca ve Zeynep hoca
Benimde Yücel hoca hadi inş bu son olur kızlar
selamlar ilaçlar hariç ne kadar ücret ödediniz İstanbul’da ?Şişli memorialdeyim ben. Yücel hoca ve Zeynep hoca
Benim ki havuz olduğu için transfer içinde dahil değil 44 bin ilaçlara da 20 bin civari ödedim ama normalde transfer dahil 70 bin güncel rakam sanırım bi arayıp sorun menekşe hanım indirim isteyin yapar kesinselamlar ilaçlar hariç ne kadar ücret ödediniz İstanbul’da ?
Amin inşallah canımHayırlı sonuçlar olsun inşallah