- 20 Mayıs 2023
- 618
- 754
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.521
Tebrik ederim kuzum maşallah maşallahKizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim kuzum maşallah maşallahKizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296
Yazdıktan sonra farkettim uzakmışsın bana inş. Bulursun.Kizlar merhaba elinizde kalan gonalf var mi
tebrik ederim canimm, sağlıkla ilerlesin inşallahhKizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296
Teşekkür ederim canımTebrik ederim kuzum maşallah maşallah
Sağol canım inşallah güzel ilerlerYaaa super hayırlı olsun kuzumm
Bende yarın keseyi görmeye gidicem çok heyecanlıyımTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim inşallah ikizdir yaOo harika, tebrik ederimm, çift olabilir yüksel ihtimal
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canim benim.Bende yarın keseyi görmeye gidicem çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim canım inşallahtebrik ederim canimm, sağlıkla ilerlesin inşallahh
İnsallah kuzum en zor bölüme geldim insallah herşey yolundadırTeşekkür ederim inşallah ikizdir ya
Canim emin ol bitmiyor zorluklar. Önce kan diyoruz sonra kese. Keseden sonra kalp atışı. Sürekli bir tedirginlikİnsallah kuzum en zor bölüme geldim insallah herşey yolundadır
Benim 9. Gün 234, 11. Gün 503 çıktı. Doktor üçüncü kez yaptırmana gerek yok dedi. O yüzden 3. Kez yaptırmadım. Haftaya kese muayenesine giderim muhtemelen. 5. Temmuza da kalp atışı için gün verdiler.Beta hcg takibi yapanlar, nasıl çıktı ikinci üçüncü beta sonuçlarınız?
Sağlıkla gelsin bebeklerimizCanim emin ol bitmiyor zorluklar. Önce kan diyoruz sonra kese. Keseden sonra kalp atışı. Sürekli bir tedirginlik
Doktorunu bilgilendir Prof. yazmıştın yanlış okumadıysam. 18 gün de ben içtim. Pişman oldum ama benimkisi iç diye direnmedi. Biz folik asitin zaten normal değer değil gerekenin üzerinde olmasını isteriz demişti.Merhaba ben 12 gun içmiştim ama araştırmalarım sonucu bıraktım, doktora da haber vermedim. Suan beslenme yonune cok dikkat ediyorum, ama ilerleyen zamanda daha dozu dusuk bi ilac almayı dusunuyorum
Kendi doktorunla ne zaman görüseceksin canim ben progestan igne, fitil , oksapar , coraspirin devam edicem 12. Haftaya kadar yarın da tekrar hcg verip tup bebek doktorumla gorusucem insallah hersey yolunda gider yaaBen daha hemsireyi ve doktoru bilgilendirmedim, biz dur diyene kadar hepsine devam dedi kac kere, ayy hap iğrenc gercekten
İnsallah kuzum, ben de cumartesi ve pazartesi vericem dedikleri gunler onlar pazartesi ararım kliniği onlar gununu ayarlar canım, zaten belli bi rakama ulasması lazım kese görmesi için muhtemelen o zaman cagırırKendi doktorunla ne zaman görüseceksin canim ben progestan igne, fitil , oksapar , coraspirin devam edicem 12. Haftaya kadar yarın da tekrar hcg verip tup bebek doktorumla gorusucem insallah hersey yolunda gider yaa
Benim doktor prof evet, muhtemelen gittiğin zaman konusurum onu da canımDoktorunu bilgilendir Prof. yazmıştın yanlış okumadıysam. 18 gün de ben içtim. Pişman oldum ama benimkisi iç diye direnmedi. Biz folik asitin zaten normal değer değil gerekenin üzerinde olmasını isteriz demişti.
İnşallah canımSağlıkla gelsin bebeklerimiz
Ne sabirsizsiniz yahu benim bu gün 10. gün ne idrar nede kan testi yapmadım henüz günümü bekliyorum stres olmaya gerek yok erkenden