- 14 Haziran 2024
- 990
- 449
- 26
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.481
Geç olsun güç olmasın ertelenme sebebi ne benimde yarın kontrol var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bana da Folbiol vermişti. Devam ediyor musunuz acaba. Doktorunuz ilacı değiştirdi miYaaa bana da doktor yazdı , prof aslında ama bilemedim şimdi ne yapsam , folik degerimi de bilmiyorum
Ay ya hayırlı olsun inşallah çok sevındım adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinKizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296
Hayırlı olsun canım maşallahKizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296
Canım tek embriyo ise bence bekle çift ise de 8. Günde falan yap benceeKızlar bugün transfer günümü saymazsak 6. Günü acaba test yapsam mı normalde doktor pzt yap dedi si tecrubeliler ne diyorsunuz
Aynen canim tek embriyoCanım tek embriyo ise bence bekle çift ise de 8. Günde falan yap bencee
Erken yapıp moralini bozma derim ben transfer dahil 9. Günde erken gebelik testinde silik çizgiyle sabah ilk idrarla öğrendim canımAynen canim tek embriyo
Hiç de belirtim yok dusunmemeye çalışıyorum ama beklicem dediğiniz gibi bide sizlerde yerleşme kanaması vs olmuş muydu bende onlarda yokErken yapıp moralini bozma derim ben transfer dahil 9. Günde erken gebelik testinde silik çizgiyle sabah ilk idrarla öğrendim canım
Bende olmadı canım çok şükür olmasını da istemem artık inşallah olmaz. Gaz çoktu birde arada regl ağrısıHiç de belirtim yok dusunmemeye çalışıyorum ama beklicem dediğiniz gibi bide sizlerde yerleşme kanaması vs olmuş muydu bende onlarda yok
Hayırlı olsunKizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296
Aa ikizmi acabaaKizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296
Benim hic belirtim yoktu canim hala yok ara sira hafif regl sancisi oluyorHiç de belirtim yok dusunmemeye çalışıyorum ama beklicem dediğiniz gibi bide sizlerde yerleşme kanaması vs olmuş muydu bende onlarda yok
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296
Canım çift transfer miydi ?Kizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296
Ne sabirsizsiniz yahu benim bu gün 10. gün ne idrar nede kan testi yapmadım henüz günümü bekliyorum stres olmaya gerek yok erkendenDün transfer oldum evde uzanıyorum olmuyor kalkıp yürüyorum olmuyor normalde rahat biriyimdir ama ister istemez ne yapacağını şaşırıyor insan
Ben 10. Günde çoktan yapmıştım insallah güzel haberler duyarız sizden de, sizin doktorunuz da aret bey mıydıNe sabirsizsiniz yahu benim bu gün 10. gün ne idrar nede kan testi yapmadım henüz günümü bekliyorum stres olmaya gerek yok erkenden