- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.501
Ya çok üzüldüm umarım hepimiz sağlıklı evlatlar alırız kucağımızaCanım ben geçen ay 6. Gün embriyosuyla kimyasal gebelik yaşadım.
Bunun tabi 3. Gunle 6. Gunle bir alakası yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok üzüldüm umarım hepimiz sağlıklı evlatlar alırız kucağımızaCanım ben geçen ay 6. Gün embriyosuyla kimyasal gebelik yaşadım.
Bunun tabi 3. Gunle 6. Gunle bir alakası yok.
İnşallah canım herkese bizede nasip olsun. Evet Aret beyBen 10. Günde çoktan yapmıştım insallah güzel haberler duyarız sizden de, sizin doktorunuz da aret bey mıydı
Benim de Aret hoca ilk transferım inşallah güzel haberler alırızİnşallah canım herkese bizede nasip olsun. Evet Aret bey
Aminn inşallah benimde ilk tubbebek tedavisiBenim de Aret hoca ilk transferım inşallah güzel haberler alırız
Sağol canım Rabbim hepimize nasip etsinAy ya hayırlı olsun inşallah çok sevındım adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
Valla ver canım eğer ki moralini bozmayacaksan ve öyle rahat hissedeceksen verKizlaaaar en erken ne zaman kanda çıkar acaba? Yarın dördüncü günüm olacak transfer sonrası. 5.gun embriyosu. Yarından itibaren kan vermeyi planlıyorum
Kizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296
Sağolasın canımHayırlı olsun canım maşallah
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Canım çift transfer olabilirAa ikizmi acabaa
Sizin de iki embriyo mu kaliteleri nasılAminn inşallah benimde ilk tubbebek tedavisi
Allah razı olsun canim hepimize inşallahHayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet iki embriyo bilmem bisey demediler bende sormadımSizin de iki embriyo mu kaliteleri nasıl
Evet canım ciftCanım çift transfer miydi ?
Teşekkür ederim canım galiba
Çok çok sevindim
Ben daha hemsireyi ve doktoru bilgilendirmedim, biz dur diyene kadar hepsine devam dedi kac kere, ayy hap iğrenc gercekten5 gün yarim icilecek sonrasında bırakılacak dedi hemsirem çok sukur kurtuluyorum o ilactannn icerken en elimin gitmedigi ilaç
Merhaba ben 12 gun içmiştim ama araştırmalarım sonucu bıraktım, doktora da haber vermedim. Suan beslenme yonune cok dikkat ediyorum, ama ilerleyen zamanda daha dozu dusuk bi ilac almayı dusunuyorumMerhaba bana da Folbiol vermişti. Devam ediyor musunuz acaba. Doktorunuz ilacı değiştirdi mi
Yaaa super hayırlı olsun kuzummKizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296
Oo harika, tebrik ederimm, çift olabilir yüksel ihtimalKizlar sonucum çıkmış 8.gun kan sonucum 296