- 15 Kasım 2023
- 1.728
- 2.427
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #17.481
Hem de nasıl senin tuşlar işe yaramışş bize de söyle yapalım kızzCanım acemimmm ama ne güzel bi dokuz aydı , aşık olunası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de nasıl senin tuşlar işe yaramışş bize de söyle yapalım kızzCanım acemimmm ama ne güzel bi dokuz aydı , aşık olunası
Evet evet o şekilde sıkıntılı ama şükür öyle birşey yok. Sağlıcakla alalım İnşallahDemek ki normal canım özellikle son zamanlarda evet daha çok oluyormuş bunun yanına ağrı sancı falan eklenince sanırım takip ediliyor
1 saat uykuyla durunca beni beyin error verdiKız yok yarın yani salı günü
Hahahaha yerim senii olsunnn1 saat uykuyla durunca beni beyin error verdi
Bende seniiHahahaha yerim senii olsunnn
Öyle yapıyım bi ariyim benSanırıim böyle birşey gelmiş bernacim biraz önce nette denk geldim MHRS üzerinden yeni sistem başladı diye ama detayına bakmadım istersen bı araştır ya da ara 182 yi daha net bilgi alırsın hem öğrenmiş olursun
HErgun evin bi koseleri duzeltiyorum yaa oyyy bitmeyyBende senii
Tam bilmiyorum ama youtubede izlemiştim, bir yerde baya bi yükselmiş ya sanırım o sancı oluyor canım 20 dk da 3 tane filan olması gerekiyordu sanırım o yükselme, yine de daha iyi bilenler yazsınKizlar nts den anlayan varmı Dr sancı çıkmış dedi bebek iri biraz dedi sancı olursa gel dedi anlayan varsa nts bakabilirmi bu arada 34+5
Ben varım37. haftada doğuracak var mı kızlar
Teşekkür ederim Dr sancin var dedi ama net bişey demedi ondan bende merak ediyorum sorun olurmu diyeTam bilmiyorum ama youtubede izlemiştim, bir yerde baya bi yükselmiş ya sanırım o sancı oluyor canım 20 dk da 3 tane filan olması gerekiyordu sanırım o yükselme, yine de daha iyi bilenler yazsın
Aynen canım çok şükür cümlemize sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallahAy maşallah ne çabuk büyüdü bu bebeler bugünleri de gördük şükür artık hazır annesi istediği zaman sağlıkla gelsin güzellik
Rica ederim, takip et canım sancı hissedersen ve sıklaşırsa doktora git bazıları nst de sancı görülmesine rağmen hissetmiyormuşTeşekkür ederim Dr sancin var dedi ama net bişey demedi ondan bende merak ediyorum sorun olurmu diye
Hahahahah tuşlar kalp ben acemimmHem de nasıl senin tuşlar işe yaramışş bize de söyle yapalım kızz
Biraz çıkmış canım dinlenmeye çalış çok ve düzenli değil ama korkmaKizlar nts den anlayan varmı Dr sancı çıkmış dedi bebek iri biraz dedi sancı olursa gel dedi anlayan varsa nts bakabilirmi bu arada 34+5
Ya bende her gece o şekilde uyanıyorum ama terden su bir şelilde. Uyamdığımda nefes alamıuorum. Bebeiş büyüdükçe yer kalmıyor nefes alamıuorum artıkkkBende uyuyamadım gece bide terledim foşur foşur işedim
Neden erken gün verdi canım? Bebişin kilosu ne kadarBen varım
Teşekkür ederim Dr sancin var dedi ama net bişey demedi ondan bende merak ediyorum sorun olurmu diyeTam bilmiyorum ama youtubede izlemiştim, bir yerde baya bi yükselmiş ya sanırım o sancı oluyor canım 20 dk da 3 tane filan olması gerekiyordu sanırım o yükselme, yine de daha iyi bilenler yazsın
Teşekkür ederim evet oyleymis inşallah bı sorun olmazRica ederim, takip et canım sancı hissedersen ve sıklaşırsa doktora git bazıları nst de sancı görülmesine rağmen hissetmiyormuş
Rica ederim, takip et canım sancı hissedersen ve sıklaşırsa doktora git bazıları nst de sancı görülmesine rağmen hissetmiyormuş
Tamamdır teşekkür ederimBiraz çıkmış canım dinlenmeye çalış çok ve düzenli değil ama korkma