2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
B bessste
Besteee nasılsın canım ne yapıyorsun kızın nasıl. Bayadır görmüyorum seni burda merak ettim.
Eh işte gün sayıyorum ne yapayım Elif… 20 güne kadar eğer durumu kötüleşmezse böyle devam ederse taburcu olacak kızım inşallah… konuya bakıyorum arada güçlü olun son demler yaklaştı dayanın 🥰

Eh işte gün sayıyorum ne yapayım Elif… 20 güne kadar eğer durumu kötüleşmezse böyle devam ederse taburcu olacak kızım inşallah… konuya bakıyorum arada güçlü olun son demler yaklaştı dayanın 🥰
Allahın izniyle 20 günde güzel geçecek.🙏 Kızını görebiliyorsunuz dimi. Onu görmek bile seni rahatlatır.

2023 haziran annesiyim bende zaman çabuk geçiyor benimki yaşına girecek sizde sağlıkla kolaylıkla kavuşun bebeklerinize inşallah 🙏🏼❤️
Bu konuyu ilk açtığım zamanlarda da böyle bir mesajlaşma yapmıştık onu hatırladım şu an🥲 çok tatlısınız çok teşekkür ederiz 🩷 yavrunuza uzun sağlıklı ömürler nasip olsun 🤗 🤗

Bu konuyu ilk açtığım zamanlarda da böyle bir mesajlaşma yapmıştık onu hatırladım şu an🥲 çok tatlısınız çok teşekkür ederiz 🩷 yavrunuza uzun sağlıklı ömürler nasip olsun 🤗 🤗
İnsan yaşarken günler geçmiyor gibi geliyor zorlukların içinde tempodan dolayı ama böyle görüncede duygulanıyor 🥲 az kalmıl hepinizin allah yardımcınız olsun ❤😇

X