- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #15.801
EVettt kuzumm vallaha yordu benii haaaaAclikta 100 yüksek ama toklukta iyi tokluk sınırı 140 kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVettt kuzumm vallaha yordu benii haaaaAclikta 100 yüksek ama toklukta iyi tokluk sınırı 140 kuzu
Teşekkür ederiz wasntt ekip çalışması oldu 5-6 kişi yaptık aminnnn cümlemizinki inşallah arkadaşımAyyy gerçekten çok minnoş olmuşlar, kenarları falan çok nizami görünüyor, zordur böyle yapmak ellerine sağlıkk . Sağlıkla gelsin Sena’mızz
Evet karnımız aşağı düştü o yüzden yukarı çekme ihtiyacı oluyor wasnt ıslaklık bende de oluyor. Bunun sebebi Bazen çiş bazen sulu bir akıntı oluyor ama doktoruna sor için rahat etsin. Ayrıca boş yapma my daktırrrr da deeYa kızlar bişi sorucam. Ayağa kalktığımda elimle karnımın altını tutup yukarı çekme ihtiyacı hissediyorum. Bi de çamaşırımda bir elin ayasına yakın ıslaklık oluyor. Gün içinde tekrar ediyor (Akıntı gibi değil su gibi) sizce fizyolojik mi yoksa azar azar su mu kaybediyorum öyle bişi olabilir mi?
Doktorum en son evhamlı hasta vs gibi şeyler söylediği için biraz gıcık oldum o yüzden ona henüz mesaj atmadım. Su bu şekilde gelir mi?
Haklısın valla adam resmen baskı yaptı, yarın bi yazayım ona da taktığı ismin hakkını vereyim ama anladığım kadarıyla su öyle gelmiyor di mi gelirse foşş diye gelecek?Evet karnımız aşağı düştü o yüzden yukarı çekme ihtiyacı oluyor wasnt ıslaklık bende de oluyor. Bunun sebebi Bazen çiş bazen sulu bir akıntı oluyor ama doktoruna sor için rahat etsin. Ayrıca boş yapma my daktırrrr da dee
Evet evet su hiç durmaz gelmeye başlarsa korkma su değildir oHaklısın valla adam resmen baskı yaptı, yarın bi yazayım ona da taktığı ismin hakkını vereyim ama anladığım kadarıyla su öyle gelmiyor di mi gelirse foşş diye gelecek?
Ayyy harika gozukuyorr ne kadar tazeligini koruyor bu??Canım wasnt doğru söylüyorsun yorulunca daha bi belli oluyor ağrılar sızılar kurabiyeler şöyle ,
Eki Görüntüle 3420491 Eki Görüntüle 3420492
Bende aynı şeyi yapıyorum bu göbek aşağıda mı acaba diye elimle yukarı kaldırıyorumYa kızlar bişi sorucam. Ayağa kalktığımda elimle karnımın altını tutup yukarı çekme ihtiyacı hissediyorum. Bi de çamaşırımda bir elin ayasına yakın ıslaklık oluyor. Gün içinde tekrar ediyor (Akıntı gibi değil su gibi) sizce fizyolojik mi yoksa azar azar su mu kaybediyorum öyle bişi olabilir mi?
Doktorum en son evhamlı hasta vs gibi şeyler söylediği için biraz gıcık oldum o yüzden ona henüz mesaj atmadım. Su bu şekilde gelir mi?
Kızlar benim göbeğim daha yeni yeni yukarı çıktı ben de bunu garipsedim bi başlarda alt göbeğim bıngıl bıngıl oldu göbek deliğimin üst tarafı ise bebekten dolayı sert ama daha yeni olan bir şey buBende aynı şeyi yapıyorum bu göbek aşağıda mı acaba diye elimle yukarı kaldırıyorum
Birde bende senin gibi taktım iç çamaşırımın öyle nemli olmasına ama farkettim ki şimdi ben çalışıyorum iş yerinde sürekli kıyafetler içinde olduğunuz için insanın bacak arası terliyor evde olduğum zaman hiç öyle birşey olmuyor bende bebeğin suyu olmadığını böyle anladım.
Normal kuzumm herkesin bir değill benimde bi aşagıda bi yukarda yer değiştiriyor ara araKızlar benim göbeğim daha yeni yeni yukarı çıktı ben de bunu garipsedim bi başlarda alt göbeğim bıngıl bıngıl oldu göbek deliğimin üst tarafı ise bebekten dolayı sert ama daha yeni olan bir şey bu
ele avuca sığmayacak bizim bebelerNormal kuzumm herkesin bir değill benimde bi aşagıda bi yukarda yer değiştiriyor ara ara
Miss kokusunu çekmeye çok az kaldıele avuca sığmayacak bizim bebeler
Sabırsızlanıyorum, o da sabırsızlanıyor eminim sürekli hareketler tekmeler allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize yaMiss kokusunu çekmeye çok az kaldı
Benimde aşırı sol kaburgamın en üstü acıyor. Dikmi duramıyorum diyorum ama anlamıyorum soluma yatamıyorum mesela ağrı yapıyor hemenKızlar gelemedim buralara tüm gün kurabiye yapmakla uğraştık benim sol kaburgam çok batıyor ya doktora soracağım bakalım normal mi
Fırlamaaa kızzzz hiç durmayySabırsızlanıyorum, o da sabırsızlanıyor eminim sürekli hareketler tekmeler allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize ya
HahahahhhFırlamaaa kızzzz hiç durmayy
Özele gitmiyorum ki devlet de dogrudurust bişey demiyor malesef canımBama doktorum günde 6 saat varis çorabı giy dedi yarın alacapım bende sezeyamdan sonra da giydiricem dedi inşallah fayda olur bize . Sana tavsiye ettimi doktorun bi sor istersen
Kız ben henüz hazır değilim galiba hiç bakmiyorum sıra bana gelecek diyeAyyy ben bakıyorum oraya bugünün şanslısı kim acaba kim doğurucak falan yazıyorlar çok heyecanlııı
Himm doğru olabilir ya sezeryanda hiç duymadım beklemek sıkıntılı sanırım hemen kesip kapatıyorlar diye biliyorumBu saydıklarını yapıyormuş normal doğumda, ama benim ki mecburi sezaryen. Sezaryen de de yapanlar varmış dedim doktora. Oda orda bi kesi var hemen kapatmamız lazım, yapılmaz ki sezaryen de dedi