- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #15.501
ooohh çifte bayraaaammmArife günü oluyor canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooohh çifte bayraaaammmArife günü oluyor canim
Banada az önce oldu üşütmemek lazım kendimizi kuzum ya maşaallahh sen güzel başladın ev işlere ben bugün anca süpürdüm evi toparladımBen gibi olun kızlar bak ben buraya daraldıkca gelip anlatıyorum rahatlıyorum jdjdhdhshhss ama arada düşünüyorum ben genelde böyle seyler icin yazdıkca acaba beni uyumsuz mu görürler diye aman sonrada ben kendimi biliyorum diyip rahatlatıyorum bu arada iyi haberler alan arkadaslarımızın gözü aydın, olumsuzluk duyanlarımız da stres yapmasın cooook önemli olsa emin olun bizim icin en iyisini doktorlar bilir yönlendirir bu sürecte allaha ve onlara güvenmek en iyisi onun dısında benim halılar geldi onları falan serdim yarın da banyoyu falan bi yıkarım artık cok is yapamıyorum günlere bölüyorum bugün dus alırken vajinama üc dört defa igne girdi cıktı sanki cok korktum bi an hemen geçti şükür haberler böyle
Benim ki sadece hap olarak kullanıyorum 36 haftaya kadar devam dedi ama her hafta kontrol ve net istedibol su içmeyi de unutma annesi :) güzel haberlerini bekliyoruz , kan sulandırıcıyı kesmek için erken değil mi berna? benim doktorum doğumdan bir gün önce kesicem dedi
Ah tamam ben iğne kullanıyorum ondan farklıBenim ki sadece hap olarak kullanıyorum 36 haftaya kadar devam dedi ama her hafta kontrol ve net istedi
Benimde iki odam kaldı oralari da halledersem tamam inşallah geçen gün aşırı yorulmuştum yatak odasına giriştiğim gün böyle vajinama falan sizlamisti araya gün koydum dün de Dr rahim ağzı kapalı sıkıntı yok diyince rahatladım işe devamBen gibi olun kızlar bak ben buraya daraldıkca gelip anlatıyorum rahatlıyorum jdjdhdhshhss ama arada düşünüyorum ben genelde böyle seyler icin yazdıkca acaba beni uyumsuz mu görürler diye aman sonrada ben kendimi biliyorum diyip rahatlatıyorum bu arada iyi haberler alan arkadaslarımızın gözü aydın, olumsuzluk duyanlarımız da stres yapmasın cooook önemli olsa emin olun bizim icin en iyisini doktorlar bilir yönlendirir bu sürecte allaha ve onlara güvenmek en iyisi onun dısında benim halılar geldi onları falan serdim yarın da banyoyu falan bi yıkarım artık cok is yapamıyorum günlere bölüyorum bugün dus alırken vajinama üc dört defa igne girdi cıktı sanki cok korktum bi an hemen geçti şükür haberler böyle
Evet canim benim sadece hapAh tamam ben iğne kullanıyorum ondan farklı
Simdiden seyi düşünüyorum cocuk dogunca da böyle düzenli olabilecek miyim acaba yaaBanada az önce oldu üşütmemek lazım kendimizi kuzum ya maşaallahh sen güzel başladın ev işlere ben bugün anca süpürdüm evi toparladım
Ben de yorulunca biraz dinleniyorum sonra cocuk hareket edince tamam iyi diyip devam ediyorumBenimde iki odam kaldı oralari da halledersem tamam inşallah geçen gün aşırı yorulmuştum yatak odasına giriştiğim gün böyle vajinama falan sizlamisti araya gün koydum dün de Dr rahim ağzı kapalı sıkıntı yok diyince rahatladım işe devam
Bakalım benim de normal doğum bayramı beklicek mi yoksa bayrama kucağımızda mi gircezooohh çifte bayraaaammm
Ben daha biseycik yapmadım düğün var gidem gelem baslicaz boya badana var ohh iş çok Allah'tan yardimcilarim da var biraz düğünde gobusumle iki göbek atayim sonra dogururuz Allah'ın izniyle tey tey teyBanada az önce oldu üşütmemek lazım kendimizi kuzum ya maşaallahh sen güzel başladın ev işlere ben bugün anca süpürdüm evi toparladım
Amin canım cümlemizin inşallah Son anlarımıza geldik, yaptık yaptık yapamadık köprüden önce son çıkışlardayızYaaaa maşallahh ağzınızın tadı hiç bozulmasın bir kere bile hamile nazı yapamadan bitirdik çok şükür
Benim ki sadece hap olarak kullanıyorum 36 haftaya kadar devam dedi ama her hafta kontrol ve net istedi
Teşekkür ederim canım birden böyle bir hafta geri olunca üzüldüm moral oldun bana:)Eki Görüntüle 3419369
Berna bak ben bu doktoru takip ediyorum iyi bir doktor. Oda bu şekilde farkların normal olduğunu söylemiş
Canım tansiyonun kaça çıkıyorBende aslında 3 haftadır tansiyon ilacı kullanıyordum günde iki tane ama az geliyormuş. Şimdi 4e çıkardı doktor. Birden böyle bir şeyle karşılaşınca korktum ne yapacağımı bilemedim o yüzden kendi doktorumu aradım. O da çok sık takip etmek gerek dedi. Ama bir yandan da yatış yapsam daha iyi olur diye de düşünüyorum. Bebeğime bir şey olacak diye de korkuyorum çok küçük henüz. 2kg falan olsaydı biraz daha rahat olurdum belki. Arkadaşının bebeği ne kadar süre kaldı küvezde bilgin var mı
Şöyleki bir önceki sezeryam yerimde içerden kanama olmuş orda pıhtılaşma olmuş hamılelığımın işk zmanlarında ağrım baya oluyrodu . Ama şimdi alıştım galıba o ağrılara. Başka yürlü bir sıkıntı olmadı. Hatta doktorum dediki 7. Sezeryamımolan suriyelı gördüm ben şok3 sezeryan 1 normal doğum mu? Dikişle alakalı bir sorun oluyor mu peki hiç ağrı sızı vs?