2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar teşekkür ederim dualarınız için önceki doktora kalsa direk kürtajdı herşey de bir hayır vardır hala kanama var ama azalıyor gibi bilmiyorum kafam çok karışık ruhum acı içinde kalbim umutlu bakalım Allah hepinizden razı olsun
Gönlünü ferah tutmaya çalış canım benim. Saglikla kucağına alırsın inşallah ❤🌹

Bana da doktor çarşamba gel dedi. Kalp atımını duymak için yalnız ben çarşamba günü 5+3 olacağım. Size niye geç gel dedi ki ve ya beni neden erken çağırdı 😂
Benimki tüp bebek tedavisi ile oldu genelde önce kesenin doğru yerde olup olmadığını kontrol ediyorlar keseden 10 gün sonra kalp atımı için çağırıyorlar. 5+3 te de duyulabilir kalp atışı ama en net 6 ve 7. Haftalarda duyuluyor zaten.

Benimki tüp bebek tedavisi ile oldu genelde önce kesenin doğru yerde olup olmadığını kontrol ediyorlar keseden 10 gün sonra kalp atımı için çağırıyorlar. 5+3 te de duyulabilir kalp atışı ama en net 6 ve 7. Haftalarda duyuluyor zaten.
Ben yarın 6+3 oluyorum, randevu aldım inşallah duyarım. 🤲🏻🌸

Kalp atımını bekleyen,gün sayan herkes sağlıkla duyar inşallah 🙏
Ne kadar zormuş beklemek. 3 gün sanki önümde haftalar varmış gibi davranıyorum
Amin valla gerçekten çok zormuş ben de Salı günü kalp atışı için gideceğim gebeliğimi öğreneli iki hafta oldu sanki bana iki ay gibi geliyor zaman durmuş gibi 😇

Merhaba arkadaşlar bnm adet gecikti 5gün beta adetten 2 gün önce 30du gitmedim birdaha ama bugün pembe leke geldi başına gelen varmı böyle acaba

Merhaba arkadaşlar bnm adet gecikti 5gün beta adetten 2 gün önce 30du gitmedim birdaha ama bugün pembe leke geldi başına gelen varmı böyle acaba
Lekeler kana dönüşürse düşük yapiyo olabilirsiniz.bekleyin kanama artarsa doktora gidin,bazen yerleşme kanaması da olabiliyor

6 7 haftalık usg görüntüsü varsa beni etiketleyin cinsiyet biliyorum %80 hep doğru bildiklerim
Bir de karından mı vajinal mi usg belirtin sevgiler
Canım 6+4 karından ultrasyon

Eklentiler

• 20231022_151047.jpg
    20231022_151047.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 86
Degerlerinizin katlanmasi gerekiyor,kontrol etmeniz gerek sanirim min. İkiye katlanmasi gerekiyor beta hcg değerinin çıkıp tekrar iniyorsa dikkat edilmeli 🌺
Evet canım haziran ayında düşük yaptım hergün kana bakılıyordu alttan muayene ediyorlardı düştü gitti o yüzden bi kere gittim beta 30 çıktı artık gitmek istemedim yine mafetmesinler diye adetimde şuan 5 gün geçikti ama şuan 4+3haftalık kese için erken o yüzden bekleyeyim dedim bu sefer hakkımda hayırlısı tamamen kan gelmedigi sürece gitmeyecegim bu sefer

X