- 9 Ekim 2023
- 1.276
- 1.827
- 27
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #24.861
Ben kolumu altina koymuyorumYa ben de öyle yapıyorum ama boynunun altına kolumu koyuyorum. Koymadan rahat edemiyorum. Öyle birlikte uyuduğumuz oluyor bir buçuk iki saat kadar. Çok rahat uyuyor şapşik. Amaa kolum çok uyuşuyor. Onun için de doğru bir yatış şekli değil sanki
Bu kadar küçük olunca kandan çıkmaz diye biliyordum, sizin çıkmış ,ben baktırayımEvet kandan baktırdım çıktı. Deriden daha bakmadılar en doğru tespit diyet ile olur demişti Bi doktor
Yaa evet bazen sesli guluyo yicem dotunuKızlar sizin bebisler kahkaha atıyor mu?bizimki şimdiden başladı sesli gülmeye çok tatlı oluyo
Evet uykusunu alıyor gece 12 de gülmeye başlıyorKızlar sizin bebisler kahkaha atıyor mu?bizimki şimdiden başladı sesli gülmeye çok tatlı oluyo
Kusuyor… eger emdikten sonra cok hareket ettirirsem, altini degistirirsem kesin kusuyor ama cok az. Fazlasini cikariyordur. Artik gazini da cikarmaya gerek yok yaa buyudulerKızlar selamlar,
Bebekleriniz kusuyor mu ya, bizimki memeden hiç ayrılmak istemiyor sonra da kusuyor. Fazla içtiğini mi çıkarıyor yoksa kaldırmamak mı lazım, kaldırmadan gazını nasıl çıkaracağız kafamda deli sorular yine
Her sütten sonra kusar benimki de ne zaman duzelecek bilmiyorumKızlar selamlar,
Bebekleriniz kusuyor mu ya, bizimki memeden hiç ayrılmak istemiyor sonra da kusuyor. Fazla içtiğini mi çıkarıyor yoksa kaldırmamak mı lazım, kaldırmadan gazını nasıl çıkaracağız kafamda deli sorular yine
Bizimki de doğru düzgün emerse aynı o şekilde yapar. Doktorlar sorun olarak görmüyorKızlar
Kızım dün mukuslu kaka yaptı takip edeyim dedim bugünde her mama verdiğimde cort cort diye kakasını yapıyor ishal gibi sizce ne yapmam lazım geçen hafta 5 gün boyunca antibiyotik kullandık cuma günü kestik kestikten 2 gün sonra böyle olmaya başladı.
Ama en dikkat ettiğim mamadan sonra hemen yapıyor.
Benim kız kolay kolay kusmuyor sadece kakasını yaparken kendini zorlarsa mamadan sonra hemen o yüzden ağzından çıkıyor birde hırparlarsak canooKızlar selamlar,
TeacherBizimki de doğru düzgün emerse aynı o şekilde yapar. Doktorlar sorun olarak görmüyor
Yok çıkıyor ona göre diyet uygulanmalıBu kadar küçük olunca kandan çıkmaz diye biliyordum, sizin çıkmış ,ben baktırayım
Yok bende görmedim henüzMerhaba arkadaşlar, adet gormeye basladiniz mi ben henüz baslamadim acaba doktora gitmeli miyim?
Damlayi göze damlatip 15 20 dakika bekletti doktor (cok agladı bebegim bu islemde3. Ay göz muayenesine giren var mı? Randevu aldım erken gelin damla damlatılacak dediler. Nasıl bir muayene ki? Damlayı duyunca şaşırdım.
Olabilir antibiyotik ishal yapar zaten, ama antibiyotik kullanırken yapması lazımdı. Doktora götür geçmezseTeacher
Ayy ne bilim dün mukusluydu bugünde her mamadan sonra cort cort yaptı bide bir kokuyor mama kullanıyoruz biz sadece.
Antibiyotik kullanıyorduk cuma günü bitirdik acaba onu mu temizliyor diyoruz.