Kızlar benimde sütüm iki göğsümden 60 cc falan anca çıkıyor yetmiyor bide yoğun bakımda biborana alıştı onun taziğinide istiyor akılı bıdık ama verebildiğim kadar vereceğim size tavsiyem
Power pumping yöntemini yapıyorum haftada3 kere
Öğlen 1-16 arası süt azalır mamayı o saatlerde veriyorum birde en artan saatlerde gece 1 ile 5 arası
Bu saatlerde sağım yapıyorum mutlaka 1-2 kez
Silikon göğüs ucu tavsiye ederim acıkmasını beklemeden yatakta ikimizde uzanıyoruz keyif yapıyoruz arada kendi ucumu veriyorum sonra midesi bulanmasın diye araştırmalarım böyle emzirme danışmanlarını araştırıyorum ama çokta içime sinen olmadı açıkçası 1 hafta muhteşem artış beklemiyorum
Bol su anne çayı çemen otu yeşillik çorba ve stresten uzak olmak önemli olanmış ama maalesef pek mümkün değil
İşin psikolojik boyutunu atlatamıyorum herkes emmek zorunda değil diyorum ama etraftakilerin meraklı bakışları sütün yetmiyor mu acabaları olsun sütün yetmiyorsa uykuda büyür demelerini duydu kulaklarım yoğun bakım hemşirelerinin ay bu kadar mı çıktı? Demeleri beni inanılmaz strese soktu Allah’ıma dua ediyorum çocuğumu emzirip beslemem için beni vesile kıl diye hala umudum var kötü kalpli insanları haklı çıkarmasın inşallah
Dediğim gibi teoride araştırdım ama duygusal kısımda pratikte çok iyi değilim anlıcağınız umarım hepimiz yavrularımızı en huzurlu en sağlıklı koşularda büyütürüz