- 17 Eylül 2013
- 521
- 447
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #22.681
Sanirim oyle mevsimli. Ben saglik ocagina gidip direk fitil yazdirdim devam ederse kadin doguma gidecegimBende de var o koku kinderss enfeksiyon mu demek oluyor o beni de rahatsuz ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirim oyle mevsimli. Ben saglik ocagina gidip direk fitil yazdirdim devam ederse kadin doguma gidecegimBende de var o koku kinderss enfeksiyon mu demek oluyor o beni de rahatsuz ediyor
Sezaryen dogum benim canim dikisim ipli degil. Benimde dikis yerinde sertlik var bi yerinde kucukmeye basladiCanım hâlâ dikiş ipleri duruyor mu? Benim iki tanesi duruyor ve bugün traş olurken fark ettim evet kötü bir koku var orada. Ve vajina girişinde sertlik var ayrıca şişlik var. Bütün bunlar nırmal mi yaklaşik bir aylık olcaz biz de
Benimde ip yok canımSezaryen dogum benim canim dikisim ipli degil. Benimde dikis yerinde sertlik var bi yerinde kucukmeye basladi
Ben ilk 1hafta batikon surdum sadece. 40imiz cikmak uzere yanlislikla keseyi o bolgeye surttum kabuk kalkti 2yer minicik acildi. Tekrar batikona basladim canimBenimde ip yok canım
Ama ara ara sızlıyor sanırım bu sıcaklardan biraz terledi. Birde sürekli çocupa bak otur kalk iyice acıyor arada.
Birde pansumanı nasıl yapıyorsunu acaba.
Bende sadece bol su ile yıkıyorum duşta.Ben ilk 1hafta batikon surdum sadece. 40imiz cikmak uzere yanlislikla keseyi o bolgeye surttum kabuk kalkti 2yer minicik acildi. Tekrar batikona basladim canim
Ayy acemii güldürdün beniKızlar ben kv’nin baby talk’una katlanamıyorum kulaklarımı tıkayasım geliyor ne yapıcam daha 2 hafta burda Allahım yardım et
Uçak bileti alındı 40mız çıksın diye önceden gitmiyormuş resmen birlikte 3 ayı bitirmiş olucaz helal bana.. ayyy valla müsade etmeme ihtimalim yok duymamak için başka odaya gidiyorumAyy acemii güldürdün beni
2 haftada uzun yaa niye o kadar duruyor Alalal erken gitme şeysi yok mu yada söylemesine müsade etme birşey yap
Ne diyo benim anacigim da sali gunu gidiyor esimin teyzesi ve kardesi gelecek sonra 1 ayligina hadi bakalim benim mesai baslasinUçak bileti alındı 40mız çıksın diye önceden gitmiyormuş resmen birlikte 3 ayı bitirmiş olucaz helal bana.. ayyy valla müsade etmeme ihtimalim yok duymamak için başka odaya gidiyorum
Kiz o ne demekKızlar ben kv’nin baby talk’una katlanamıyorum kulaklarımı tıkayasım geliyor ne yapıcam daha 2 hafta burda Allahım yardım et
Uçak bileti alındı 40mız çıksın diye önceden gitmiyormuş resmen birlikte 3 ayı bitirmiş olucaz helal bana.. ayyy valla müsade etmeme ihtimalim yok duymamak için başka odaya gidiyorum
Ayyy 40 gün iyi dayanmışsın ben 5 gün zor dayandım gittikleri gün oh çektim ya dün beni aramış bir gün yine gelicem diye hıı olurr dedim ağız ucu ile.Bir de bana bir şey olursa bebeğim annesiz kalırsa, ben ona doyamadan ölüp gidersem diye kötü kötü düşünceler beynimi ele geçirdi.. bu da mı lohusalıktan
Ben de sağmıyorum, kendi emsin daha iyi. Biberonla alıyorsa meme reddi olurEvet bana da öyle dediler emzircem diye sağmıyorum kaç gündür şimdi de beni 3 saat memede tutuyor 1-1,5 saat aktif emiyor uyuyor bırakıyorum 10 dk geçmiyor ağlamaya başlıyor mama yapıyoruz. Meme vermeyi denedik hemen sağıp bakıyorum o zaman da benden süt gelmiyor
Ben de sallıyorum uyumuyor çünkü.Çok vicdan yapıyorum, çocuğu sersemleterek uyutuyorum diye kaynanamlar falan salla diyince hep karşı çıkıyordum. Hangi ara bu hale geldim gerçekten
Enfeksiyon olunca sadece koku değil başka durumlar da oluyormuş ama aceba bu normal birşey mi kiSanirim oyle mevsimli. Ben saglik ocagina gidip direk fitil yazdirdim devam ederse kadin doguma gidecegim
bence normal sonucta ara ara kanamalar veya devam eden kanamalar oluyor enfeksiyona daha acigiz su donem. En azindan onlem amaclida kullanilablir koku varsa ilerlememesi icinEnfeksiyon olunca sadece koku değil başka durumlar da oluyormuş ama aceba bu normal birşey mi ki
İnşallah ilerlemez elimden geldiğince temiz sürekli değiştirerek yıkayarak temiz tutmaya çalışıyorum dikişler var hemorid var inşallah birde enfensiyon olmazbence normal sonucta ara ara kanamalar veya devam eden kanamalar oluyor enfeksiyona daha acigiz su donem. En azindan onlem amaclida kullanilablir koku varsa ilerlememesi icin
Ben 40 günlükken güler diye hatırlıyorum. İlk kızımda öyleydi . Gözleriyle beni biraz takip ediyor sanki ,oda 40 gün civarı oluyorduMerhaba haftalık gelişmeleri inceledğimde 6. Hafta yavaş yavaş anlamlı gülmeler görülebilir diye okudum sizde gelişmeler nasıl? Benim bebeğimin emzirme dışında kalan zamanın çoğunda odağı emzikte, olmazsa ağlıyor. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Emzik bağımlısı oldu sanırım