- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 960
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.361
He valla bu topigin en sadigi sensin helal olsunVallahaaa ne iyi ekşın olurdu heee bak dogurdum aranızdayım daha ne yapeeemmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He valla bu topigin en sadigi sensin helal olsunVallahaaa ne iyi ekşın olurdu heee bak dogurdum aranızdayım daha ne yapeeemmmm
Canım benimmHe valla bu topigin en sadigi sensin helal olsun
Doktorun temennisi o aksi birşey olursa ağzım açık kalırBir avazsa hapşurduğun gibiii doktorun kucağına bebeği fırlatttttt
Pelvik ağrı bendede oluyor arada karnımın alt kısmına sağlı sollu ağrı giriyor. Ay bide benim diz kapaklarım çok ağrıyor ya merdiveni zor çıkıyorum heYok canısı bende hiç öyle bir gelen giden yok. Ama benim ağrılarım var bel pelvik kemikleri alt karın bölgesi falan şiddetli değil ama bı bakıyorum ağrım var bir bakiyorum yok yalancı sancı dedikleri sanırım
Amin hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün bizde normal bekliyoruz ama nazlı çıktılar beklemedeyizKızlar bende 38+4 te cuma gunu doğum yaptım ilk doğumumda belimden giren sancıyla başlamıştı ama bu sefer altıma kaçırıyorum sanıyorum uykumda sürekli bi ıslaklık ama azar azar çamaşırımı değiştirip yatıyorum tekrar aynı şekilde bi değişiklik olduğunu farkedip hastaneye gittiğimde doğum başlamış diyerek suni sancıyla doğumum oldu.bebeğini bekleyen herkes sağlıkla kavuşur inş.
Bende yediklerime cok dikkat ediyorum ama anlamadım gitti şu gaz sancısı berbat birseyÇok kötü çookk keşke öyle birşey olmasa ama sen yediklerine hiç dikkat ediyormusun pekii oda etkiler genelde ben kızımdada hep dikkat etmisimdir gaz sorunu yaşamadım gaz masajı için birşeyler ediyorum araştırırdım yada instada karşıma çıkıyor şimdi oğlumda rahat veriyor ben dikkat ediyorum bu sıra ıspanak ye bol yapar
Cocuk druna sordunmi belki biyerine ağrı varBende yediklerime cok dikkat ediyorum ama anlamadım gitti şu gaz sancısı berbat birsey
Merak ediyorumm neler olcakDoktorun temennisi o aksi birşey olursa ağzım açık kalır
Anladim canim gecmis olsun sanada saglikla buyut bebeğini. Gecmedi benimkiler solda ve ortada icten sislik var doktora gorunsemmi bilemedim. Sizinti kizariklik olmadigi icin gitmedim Simdiye kadarMerhaba canım, ben dün 7. Gündeydim, doktora kontrole gittim. Ayakta kaldığın günler dikiş yerin şişebilir bu çok normal dedi. Ve özellikle sağa sola yatınca dikiş acısı hissedersin sağ sol kenarlara düğüm atıyorlar gibi düşün o yüzden daha çok sancı olur dedi. Vücut dinlendikçe toparlayacak bu sorunlar geçecek dedi
Evett evett aynenn öyle kuzum ameliyat oluyorsun hemen iyileşemezsinkiMerhaba canım, ben dün 7. Gündeydim, doktora kontrole gittim. Ayakta kaldığın günler dikiş yerin şişebilir bu çok normal dedi. Ve özellikle sağa sola yatınca dikiş acısı hissedersin sağ sol kenarlara düğüm atıyorlar gibi düşün o yüzden daha çok sancı olur dedi. Vücut dinlendikçe toparlayacak bu sorunlar geçecek dedi
Ağlama hiç sarılık benim kızımdada oldu bolbol emzirmene bakk herşerde bie hayır varKızlar doğuran herkese hayırlı olsun sağlıkla güzellikle büyütün bebişlerinizi inşallah şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun biz hastanedeyiz hala 5 gün oldu sarılık çıktı enfeksiyon çıktı bide kilosuda düşüktü doğduğunda o yüzden bırakmadılar ilk bi ağladım ama Şuan iyiyim lohusalık :)) anne otelinde kalıyorum şükür iyiye gidiyoruz toplucazda bize dua edin teyzelerimiz
Perşembe kontrolü var bende de sorucam iki gündür böyle zatenCocuk druna sordunmi belki biyerine ağrı var
Bizimde salı kuzum insallah herşey yolundadırPerşembe kontrolü var bende de sorucam iki gündür böyle zaten
Aaaaaayyyyyyyyyy normaldi demiiiiiiiKızlar Ben Doğurdummmmm
Hayırlı olsun canım çok şükür bekleyenlerden biri doğurdu yolumuz açılır inşaallah durumun nasıl bebiş nasıl doğum hikayeni müsait olunca anlatKızlar Ben Doğurdummmmm
Bende varım 21 Haziran
Hemeeeennn not aldımmBende varım 21 Haziran