- 10 Ekim 2023
- 368
- 155
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.081
Tamam abla çok saolAç tok farketmez ama idrara sıkışık git, kese rahat görünüyor o zaman .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam abla çok saolAç tok farketmez ama idrara sıkışık git, kese rahat görünüyor o zaman .
Ay ben de anlamadım valla değiştircem nasip olursaAllah aşkına başka doktora git deli etti beni bu her kimse .
Bir de bir şey sormak istiyorum bilen başına gelen varsa cevaplayabilir mi doktor boş gebelik diye düşündükten sonra benden beta istedi 6+4te 1947 çıktı, bugün 6+6da 1988 çıktı nerdeyse ilerleme yok. Ama bebeği gördük kalp atışını gördük kese düzgün bir problem görünmüyor sadece 4-5 gün geriden geliyor dedi. Burada okuduklarıma göre ve internetteki araştırmalarıma göre kalp atışını gördükten sonra betanın bir önemi kalmıyor. Doktor bana bekliycez bir şey diyemeyiz falan dedi çok üstünde durmadı. Böyle bir şey yaşayan duyan var mı endişelenmeli miyim?Ay ben de anlamadım valla değiştircem nasip olursa
Teşekkür ederim, ben kilolu gebe olduğum için sanırım henüz kalp atışı alamadık en son 24ünde çekilen görüntü asagida bakalım on gün sonra tekrar gel dediler umarım bu sefer duyarız.ekledim. kese ve kalp atışı haftalarını yazarsan eklerim onu da
Çok sağol canım valla içim rahatladımYani hesapladım tam 2 katı değil de 2 güne bir%60 artması gerekiyor diyorlar doktorlar kuzum 2 katı artmış olsaydı da 700-800 arası olması lazımdı bence artışın iyi 3000 üstü olunca kese görmeye git
İyi birşey dimi bu ben henuz Dr da gitmedim Perşembe günü randevum inşallahcanım gayet normal progesteron hormonu yükseldikçe oluyor
İyi bişey canım. Ben 3. Ayım bitti arada hala yaşıyorum ama geçiyor sonradanİyi birşey dimi bu ben henuz Dr da gitmedim Perşembe günü randevum inşallah
benimde sat 8 eylüüüülMerhaba beni de listeye eklermisin
11.09.2023 sat gunu
İlk keseyi 5+3 de gördüm
Tahmini dogum 17 haziran
Doktorum bana kanama olmadığı sürece endişe etme dedi ama sen yinede haberdar et doktorunu. Kanama yoksa da içini ferah tutmerhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim bir kere doktora gittim keseyi gördüm tekrar Salı gidicem. Dün aşırı şiştim ve bir eğilmeyle sol kasığım sıkıştı ve ağrı oldu. Bu ağrı geçmedi. Ağrı dayanılmaz bir ağrı değil normal ağrılarım gibi ama sürekli olması rahatsız etti beni kanama vs olmadı sizce bir sorun var mıdır
Hayır ağrım yok iki fitil koydum iğnelerimi vurup uzandım ne yapacağım bilmiyorumAğrın var mıydı ? Doktoruna ulaşabiliyor musun ? Themiscan
Doktorum bana kanama olmadığı sürece endişe etme dedi ama sen yinede haberdar et doktorunu. Kanama yoksa da içini ferah
Hayır ağrım yok
Kızlar ilk çamaşırımda kahverengi-kırmızı leke fark ettim fitil koyarken parmağım kan oldu. Normal değil dimiHayır ağrım yok iki fitil koydum iğnelerimi vurup uzandım ne yapacağım bilmiyorum
Hayır ağrım yok iki fitil koydum iğnelerimi vurup uzandım ne yapacağım bilmiyorum
Hayır ağrım yok iki fitil koydum iğnelerimi vurup uzandım ne yapacağım bilmiyorum
Doktoruna ulaşmayı dene canım, ulaşamazsan da yat ve sakın kalkma. Yarın kontrole gidersin. Ağır iş vs yaptın mı? Kendini zorladın mı? Fazla ayakta kaldın mı ?Hayır ağrım yok iki fitil koydum iğnelerimi vurup uzandım ne yapacağım bilmiyorum
Mesela ben kizimin doğum günü diye kiyamayp ayakta çok durmustum 2 3 saat sonra yoğun kanamaya dönmüştü kahverengi leke onun üzerine yatisim yapılmıştı o zaman da kese çevresinde kanama var diye zaten yat sürekli demişti ama annelik işte güzelce istirahat edin takip edin ilacinizi da ictiysenz azalır geçer inşallahBenim her gün kahverengi lekem var 2 kere Bi anda yoğun kanama gibi geldi doktora gönderdim acile gidin yatis yapılsın sabah bakalim dedi serum verdiler yattm dinlendim geçti ama sürekli kahverengi var az az doktorum çok adet gibi olmadığı sürece sorun olmaz demişti ama sürekli istirahat verdi yatiyorum genelde progestan kullanyrm günde 3 tane hafta da 2 de pruluton vuruluyorum ama benim kese çevremde kanama var duruma göre ağrın filan yolsa yatp dinlenin olmadı devam ederse doktorunuza ulaşın derim
Benim de düzenli olarak kahverengi lekelenmem oluyor doktor herhangi bi sorun yok dediBenim her gün kahverengi lekem var 2 kere Bi anda yoğun kanama gibi geldi doktora gönderdim acile gidin yatis yapılsın sabah bakalim dedi serum verdiler yattm dinlendim geçti ama sürekli kahverengi var az az doktorum çok adet gibi olmadığı sürece sorun olmaz demişti ama sürekli istirahat verdi yatiyorum genelde progestan kullanyrm günde 3 tane hafta da 2 de pruluton vuruluyorum ama benim kese çevremde kanama var duruma göre ağrın filan yolsa yatp dinlenin olmadı devam ederse doktorunuza ulaşın derim