Benim sat 16 Aralık bende sabah kan verdim inşallah pozitif tir dua edin nolur banadakızlar benim kan sonucum cıktı pozitif sat 15. aralık
kızlar benim kan sonucum cıktıpozitif sat 15. aralık
inşallah saglıklıdırrr
Çok üzüldüm.Kızlar ben elendim gruptan çıkarabilirsiniz beta 142 ydi 5 gün sonra 157 çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi bekliyoruz muhtemelen iğne ile filan sonlandıracaklar
kuzu gecikmem yok 2 aydır 26. gun adet oluyorum diye 26. gun denedim. beta 64 cıktı kande şuanDeğerin kaç çıktı canım kaç gün gecikmen vardı
Merhaba bende kayseri de yaşıyorum hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuzMerhaba bende şimdi geldim aranıza6+4teyim son adet tarihim yok çünkü tüp bebiş annesiyim çarşamba kalp atışına gideceğim beni ekler misin 29 yaşındayım Kayseri de yaşıyorum
Merak etme tatlım mutlaka bir yöntemi vardır. Bir an önce dr a git sadece çok geçmiş olsun ...Kızlar bir şey soracağım moralim öylesine bozuk ki. İki gündür ağrılı bı şekilde kulak iltihabı geçiriyorum. Yarın KBB uzmanina gideceğim.bana antibiyotik vs ilaç da yazamaz durumumdan dolayı. Yani benim durumum ne olur nasıl tedavi olur bilemiyorum çok endiseliyim
Evet ben orda takip açtırdım. Ebenin numarasida var herhangi bir şey olursa yaz diyor. 20 haftalikken de gel tetenoz yapacağız dediHanımlar bir şey sormak istiyorum; gebeliğin aile hekimine bildirilmesi gerekiyor mu? Bir yerde aile hekimine de bildirilip orada da takibin yapılması gerekiyor diye okumuştum ama aramızda bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa aydınlatabilirler mi?
İlk kan testlerimi aile hekimliğinde yaptırmıştım sonrası özelde devam etti, 27 Aralık ilk kan testi tarihi 5 Ocakta arayıp test sonuçlarını gördünüz mü gebesiniz, gebelik takibi için 15 gün içerisinde gelin testlerinizi(kan+idrar hormon vs.) yaptıralım gebelik takibine başlayalım dedi telefondaki hemşire. Testlerimi yaptırdığımı sonuçları beklediğimi söyledim, yine de gelin takibinizi yapalım dedi.Hanımlar bir şey sormak istiyorum; gebeliğin aile hekimine bildirilmesi gerekiyor mu? Bir yerde aile hekimine de bildirilip orada da takibin yapılması gerekiyor diye okumuştum ama aramızda bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa aydınlatabilirler mi?
Merhaba evet bildirmelisiniz. Ancak kalp atışını da bekleyebilirisiniz zaten rutin kan tahlillerini aile hekimlliğinden aptırmak çok daha mantıklı ayrıca bebek doğduktan sonra rutin aşıların takibi de aile hekimliğinde size atanana ebenin takibi ile yapılıyor. Şimdiden gitmek iyi bir fikir olabilir :)Hanımlar bir şey sormak istiyorum; gebeliğin aile hekimine bildirilmesi gerekiyor mu? Bir yerde aile hekimine de bildirilip orada da takibin yapılması gerekiyor diye okumuştum ama aramızda bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa aydınlatabilirler mi?
Canım şuan Acıbadem de Mustafa taşa gidiyorum tüp bebek olduğu için. Yarın kalp atışını duyarsak eğer system de arkadaşımın gittiği bir doktor var ona gitmeyi düşünüyorum adını hatırlamıyorumMerhaba bende kayseri de yaşıyorum hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz
ağrın varsa parol enfeksiyonun varsa augmentin hamilelikte serbest iki ilaç korkmaKızlar bir şey soracağım moralim öylesine bozuk ki. İki gündür ağrılı bı şekilde kulak iltihabı geçiriyorum. Yarın KBB uzmanina gideceğim.bana antibiyotik vs ilaç da yazamaz durumumdan dolayı. Yani benim durumum ne olur nasıl tedavi olur bilemiyorum çok endiseliyim
Çok teşekkür ederim hayırlısı Allah tan inşallah bakalımÇok üzüldüm.Çok geçmiş olsun umarım en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.
Memorialde özgüç Altuna gidiyorum canımCanım şuan Acıbadem de Mustafa taşa gidiyorum tüp bebek olduğu için. Yarın kalp atışını duyarsak eğer system de arkadaşımın gittiği bir doktor var ona gitmeyi düşünüyorum adını hatırlamıyorumsen kime gidiyorsun
Memnun musun pekiMemorialde özgüç Altuna gidiyorum canım
Memnunum ilk doğumu da özgüç beyde yaptım. Tüp bebek bölümüne de bakiyormus artık o yuzden öğleden sonra randevu alabiliyoruz.Memnun musun peki
Ben de dün akşam 25.4 ile öğrendim inşallah sağlıkla artar benimki de.Hiç kötü düşünme canım önemli olan artması değer düşüklüğü değilSen hep pozitif olmaya çalış bende 27 ile öğrendim en son 500 gördüm bidaha yaptırmadım keseyi gördüm 5+3 de