2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Burda 4 ay doldu hala bişi yok yazmıştım bir iki gün sonra başladı atlattığınızı hiç sanmıyorum ben de öyle sanmıştım

Burda 4 ay doldu hala bişi yok yazmıştım bir iki gün sonra başladı atlattığınızı hiç sanmıyorum ben de öyle sanmıştım
Ya benim bebiş karınüstü yatarken kafasını kaldırıyor sorun yok ama çok durmak istemiyor hemen ellerini yemeye çalışıyor eğiyor başını yumuluyor hemen

Bizimki ayaklarını basmak istiyor ayakta durmak hadi oturma kısmını geçtim destekli oturtayim diyorum yok ayakta durmak istiyo

Bizde meme reddi başladı sanırım. Özellikle sabahları emerken kendini geri atıp ağlıyor

Ben Goo.n premium kullanıyorum sarı paketli olan, memnunum canım yumuşak ve ince

Çok geçmiş olsun şimdi nasıl
İyi kuzum bugün 2 kere kendisi yaptı kakasını Şöyle bir sorunum var, meme dışında uyutamıyorum, hiç istemesem de mecbur kalırsam eşimle battaniyesine koyup sallıyoruz. Bazen onda bile uyumuyor. Gündüzleri zaten uykuları 1 saati bulmuyor. Napacağım bilmiyorum.

Ay çok kötüyüm evde herkes uykuda ben kıvranıyorum mideme inanılmaz bir ağrı girdi gaz sıkışması mı bilmiyorum ne yaptıysam geçmedi ölcem şimdi napıcam

Kırmızı kantoron yağı deneyin pışık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…