- 1 Ekim 2024
- 347
- 162
- 29
Sen nasılsın bebişin nasılBugün adet olmam lazımdı olmadım test sabah negatifti o nedenle kırmızıları bekliyorum kasik ağrım var belime vuruyor yarına kadar gelir herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsın bebişin nasılBugün adet olmam lazımdı olmadım test sabah negatifti o nedenle kırmızıları bekliyorum kasik ağrım var belime vuruyor yarına kadar gelir herhalde
İyiyim kuzum nasıl olayım. Görümcem rahatsızlandı hastanede 15 günlük bebesi var ona bakıyorum. Ayyy Allahım nasıl bir şey çok tatlııı mis gibi kokuyor. Kaynanamla yanyana oturuyoruz rica etti bakar mısın diye seve seve bakarım dedim. Allah hepimize nasip etsin bu harika şeyden inşallah kuzumCandy7777 canısı sen npyn nasıl gidiyor
Amin canım benim. Geçmiş olsun. Ama kusuruma bakma bebişin yanında olması iyi olmuş sana iyi gelmişİyiyim kuzum nasıl olayım. Görümcem rahatsızlandı hastanede 15 günlük bebesi var ona bakıyorum. Ayyy Allahım nasıl bir şey çok tatlııı mis gibi kokuyor. Kaynanamla yanyana oturuyoruz rica etti bakar mısın diye seve seve bakarım dedim. Allah hepimize nasip etsin bu harika şeyden inşallah kuzum
Evet çok çok iyi geldi kız ne kusuruAmin canım benim. Geçmiş olsun. Ama kusuruma bakma bebişin yanında olması iyi olmuş sana iyi gelmiş
Çok sevindim senin adına inşallah kendi bebisine kavuştuğun günü de görürsünEvet çok çok iyi geldi kız ne kusuru
Amin canım ya cümlemize inşallagİyiyim kuzum nasıl olayım. Görümcem rahatsızlandı hastanede 15 günlük bebesi var ona bakıyorum. Ayyy Allahım nasıl bir şey çok tatlııı mis gibi kokuyor. Kaynanamla yanyana oturuyoruz rica etti bakar mısın diye seve seve bakarım dedim. Allah hepimize nasip etsin bu harika şeyden inşallah kuzum
Benim migrenim tutmuş net bakamıyorum canım sen görüyor musun bazen kamera silik çizgileri göstermiyorEki Görüntüle 3512944 Kızlar bişit gören carmı adwte 3 fün kala yapmıstım
Yok canım ya cok cok silik gölge görüyo gibiyim ışık gökgesi gibi bişey galıbaBenim migrenim tutmuş net bakamıyorum canım sen görüyor musun bazen kamera silik çizgileri göstermiyor
İnşallah canımÇok sevindim senin adına inşallah kendi bebisine kavuştuğun günü de görürsün
Kuzum bir şey gördüm gibi ama emin değilim. Bence en iyisi ilk idrarla yap daha doğru sonuç çıkarEki Görüntüle 3512944 Kızlar bişit gören carmı adwte 3 fün kala yapmıstım
Kuzu ben 18 inde regl oldum 22-23 gibi bitti. Şimdi 16. Günü bekliyorum kullanmak için duphostanı. Bir yan etkisi var mı acaba biliyor musun. Bir yandan da ovü testi yapıyorum 14. Gün bugün ama halaa pik göremedim. Reglim genelde 30-32 günde oluyordu ondan daha zamanı var mı acabaDuphaston eğer gebelik varsa iyi tutulmasına yardım ediyor. Gebelik oluşmadiysa adeti söküyor. Diye biliyorum. Hadi bakalım inşallah bu ay tutunur. Senin adetin bittimi. Candy ile aynimiydiniz siz
Canım şimdi net baktım sanki çok silik bir çizgi var gibiYok canım ya cok cok silik gölge görüyo gibiyim ışık gökgesi gibi bişey galıba
Bende iyiyim bebiş de Allah'a şükür. Evde hepimiz hasta olduk oğlum diş çıkardı oda hsta oldu.Sen nasılsın bebişin nasıl
Çok geçmiş olsun canım. Büyüyor paşaB
Bende iyiyim bebiş de Allah'a şükür. Evde hepimiz hasta olduk oğlum diş çıkardı oda hsta oldu.
Gölgenin başladığı yer canım ya baya bekledim hiçbişey cıkmadıCanım şimdi net baktım sanki çok silik bir çizgi var gibi