2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Candy7777 canısı sen npyn nasıl gidiyor
İyiyim kuzum nasıl olayım. Görümcem rahatsızlandı hastanede 15 günlük bebesi var ona bakıyorum. Ayyy Allahım nasıl bir şey çok tatlııı mis gibi kokuyor. Kaynanamla yanyana oturuyoruz rica etti bakar mısın diye seve seve bakarım dedim. Allah hepimize nasip etsin bu harika şeyden inşallah kuzum🙏🙏🙏

İyiyim kuzum nasıl olayım. Görümcem rahatsızlandı hastanede 15 günlük bebesi var ona bakıyorum. Ayyy Allahım nasıl bir şey çok tatlııı mis gibi kokuyor. Kaynanamla yanyana oturuyoruz rica etti bakar mısın diye seve seve bakarım dedim. Allah hepimize nasip etsin bu harika şeyden inşallah kuzum🙏🙏🙏
Amin canım benim. Geçmiş olsun. Ama kusuruma bakma bebişin yanında olması iyi olmuş sana iyi gelmiş🥰

Merhaba kızlar , yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yapayım sizce beklenne regl tarihin 9 aralık 😊

Arkwdaşlar arabızda progesteron hormonu ilacı kullanan varmı ? Ne zaman icsem tokta olsam bu ay yazmıştı doktor baş dönmesi yapıyo bi 10 dakika falan intenretten baktım baş dönmesi yapabiliyomus tansiyon düsürmeei yüzünden böyle bişey yaşayan oldumu aranızda?

IMG_2130.jpeg
Kızlar bişit gören carmı adwte 3 fün kala yapmıstım

Amin canım ya cümlemize inşallag

Duphaston eğer gebelik varsa iyi tutulmasına yardım ediyor. Gebelik oluşmadiysa adeti söküyor. Diye biliyorum. Hadi bakalım inşallah bu ay tutunur. Senin adetin bittimi. Candy ile aynimiydiniz siz
Kuzu ben 18 inde regl oldum 22-23 gibi bitti. Şimdi 16. Günü bekliyorum kullanmak için duphostanı. Bir yan etkisi var mı acaba biliyor musun. Bir yandan da ovü testi yapıyorum 14. Gün bugün ama halaa pik göremedim. Reglim genelde 30-32 günde oluyordu ondan daha zamanı var mı acaba

Canlarım ben kaç gündür test yapıyorum kuruma çizgisi bile çıkmamıştı bugün ilk defa iki saat sonra çok silik bir çizgi çıktı ama benim kamera bulanık çekiyor ve kamerada görünmüyor

X