2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ayyyy çok geçmiş olsun kuzum ya iyidir inşallah şimdi. Bez bıraktırma da zor olsa gerek. İyiyim bende nasıl olayım ocak ayında tüp bebeğe başlamaya karar verdik
Valla tahmin ettiğim kadar zor 😆 eşim iyi şükür zamanla daha iyi olacak Allahın izniyle. Cok sevindim kuzucum çok yerinde bi karar olmuş. Hayırlısıyla güzel sonuçlarla gel bize♥️♥️

Kızlar dün ve bugünki ovulasyon testlerim böyle sizce çatlama olmuş mu ? Değerlendiremedim çünkü bu gece değerlendirme fırsatım var umarım geç kalmam

Eklentiler

• IMG_7645.jpeg
    IMG_7645.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 22
Duphaston eğer gebelik varsa iyi tutulmasına yardım ediyor. Gebelik oluşmadiysa adeti söküyor. Diye biliyorum. Hadi bakalım inşallah bu ay tutunur. Senin adetin bittimi. Candy ile aynimiydiniz siz
Yok kuzuu doktor öyle birşey demedii. Korunmuyoruz bizde ama bu ay olur mu bilmiyorum. 16. gün duphaston kullanmaya başıycam 10 gün sabah akşam bakalımm

Anam yazmışsın şimdi gördüm sen söyleyince kız vallahi bugün bat ama olmadım migrenim tuttu kasık ağrım var beyaz akıntım var gaz var ama test negatif batı bekliyorum
Testte negatif mi regli bekle bakla o zamn.

X