- 1 Ekim 2024
- 350
- 163
- 29
Canım 2000 leri geçmesi lazımTeşekkür ederim Çarşamba günü gitsem kese falan gözükür mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 2000 leri geçmesi lazımTeşekkür ederim Çarşamba günü gitsem kese falan gözükür mü
Oo daha çok var desene ben yine iki günde bı kan vermeye devam edimCanım 2000 leri geçmesi lazım
Valla tahmin ettiğim kadar zor eşim iyi şükür zamanla daha iyi olacak Allahın izniyle. Cok sevindim kuzucum çok yerinde bi karar olmuş. Hayırlısıyla güzel sonuçlarla gel bizeAyyyy çok geçmiş olsun kuzum ya iyidir inşallah şimdi. Bez bıraktırma da zor olsa gerek. İyiyim bende nasıl olayım ocak ayında tüp bebeğe başlamaya karar verdik
Uygulamalara olan ilişkileri bile eklemiyormuşum dün gece farkettim iyice takibi bırakmışım benGeçmiş olsun canım arada gel buralara.
Sağol kuzum benim çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Teşekkür ederim bebeğim çok sağolGecmıs olsun canım
Yok kuzuu doktor öyle birşey demedii. Korunmuyoruz bizde ama bu ay olur mu bilmiyorum. 16. gün duphaston kullanmaya başıycam 10 gün sabah akşam bakalımmNapiyonuz kizlar nabersiniz. Daydi o zman sen bu ay korunuyormusun
Merhaba canım bidahaki ay şansın var şükür bende bu ay beklıyorum adetimi alllahım bebişimizide güzelliklerle nasip etsinkızlar günaydın ben bu ay da elendim kırmızılar geldi 2 gün önce..
Aynen öyle canım stres yok süreç güzel ilerleyecek keseyi de bebişi de göreceksin inşallahOo daha çok var desene ben yine iki günde bı kan vermeye devam edim
Ay ağzın bal yesin inşallah canım hayırlısıyla bekliyorumAynen öyle canım stres yok süreç güzel ilerleyecek keseyi de bebişi de göreceksin inşallah
Aynen öyle canım stres yok süreç güzel ilerleyecek keseyi de bebişi de göreceksin inşallah
Yok kuzuu doktor öyle birşey demedii. Korunmuyoruz bizde ama bu ay olur mu bilmiyorum. 16. gün duphaston kullanmaya başıycam 10 gün sabah akşam bakalımm
Mesajını görmedim cane bende diyom lioo nerelerdeKiz niye bana cevap vermiyon
Anam yazmışsın şimdi gördüm sen söyleyince kız vallahi bugün bat ama olmadım migrenim tuttu kasık ağrım var beyaz akıntım var gaz var ama test negatif batı bekliyorumMevsimm34 naptin canim
Testte negatif mi regli bekle bakla o zamn.Anam yazmışsın şimdi gördüm sen söyleyince kız vallahi bugün bat ama olmadım migrenim tuttu kasık ağrım var beyaz akıntım var gaz var ama test negatif batı bekliyorum
Bugün adet olmam lazımdı olmadım test sabah negatifti o nedenle kırmızıları bekliyorum kasik ağrım var belime vuruyor yarına kadar gelir herhaldeTestte negatif mi regli bekle bakla o zamn.