Kalp atışı gibi karnımda hissediyorum ama o atar damar kendi kalp atışın :) bende daha önce bebekmi fln diğe sandım, bendeki en belirgin şey başka dönemde olmayan baş dönmesiydi, göğüs ucu hassasiyeti hattaCanım hiç göbek deliğinin altında böyle baskı gibi bi şeyler hissettiğin oldu mu? Ya da yüzüstü yattığında karnında pıt pıt diye damar atması gibi bi şeyler
Sağlıkla gelsinKalp atışı gibi karnımda hissediyorum ama o atar damar kendi kalp atışın :) bende daha önce bebekmi fln diğe sandım, bendeki en belirgin şey başka dönemde olmayan baş dönmesiydi, göğüs ucu hassasiyeti hattaPeraeylem yazmıştım saçmalıyorum galiba sütüm gelcek gibiyim diye. Ve son olarak ta kasıkta git gel ağrılar.
Benim ovulasyon testimle senin gebelik testin aynı olmasıKızlar test yaptım az önce bu şekilde çıktı kafam karıştı ekranında çizikler var gibi bi bakar mısınız
Kalp atışı gibi karnımda hissediyorum ama o atar damar kendi kalp atışın :) bende daha önce bebekmi fln diğe sandım, bendeki en belirgin şey başka dönemde olmayan baş dönmesiydi, göğüs ucu hassasiyeti hattaPeraeylem yazmıştım saçmalıyorum galiba sütüm gelcek gibiyim diye. Ve son olarak ta kasıkta git gel a
Okay canım anladım sımdı benim de eğilince falan karnıma bi batma oldu cok yogun bi de göbek deliğinde sanki biri parmağıyla bastırıyo gibi oldu bu ikisi aynı gün oldu işte dün. Kasıklarda ve yumurtalıklarda gidip gelen hafif kramplar var su an devam eden. Sen aynı seyler bana da oldu diyince sana sorayım dedim :)Kalp atışı gibi karnımda hissediyorum ama o atar damar kendi kalp atışın :) bende daha önce bebekmi fln diğe sandım, bendeki en belirgin şey başka dönemde olmayan baş dönmesiydi, göğüs ucu hassasiyeti hattaPeraeylem yazmıştım saçmalıyorum galiba sütüm gelcek gibiyim diye. Ve son olarak ta kasıkta git gel ağrılar.
Canım adetine kaç gün var ?Okay canım anladım sımdı benim de eğilince falan karnıma bi batma oldu cok yogun bi de göbek deliğinde sanki biri parmağıyla bastırıyo gibi oldu bu ikisi aynı gün oldu işte dün. Kasıklarda ve yumurtalıklarda gidip gelen hafif kramplar var su an devam eden. Sen aynı seyler bana da oldu diyince sana sorayım dedim :)
Benmde 9 veya 10 bu sabah test yaptm ckmadı bdaha ne zaman yapalım ne diyonİkimizin aynı o zaman 9 yada 10 u benim iki program ayrı tarih veriyor
Adetime 6 gün kaldı, 27-28i çatlama akıntısı geldi ama 29-30u diye uygulama gösteriyor çünkü 26günde bir adet olurum ve yumurtlama 12.günü oluyor genelde de hep. Daha hiç test yapmadım regl 14 Ekim bekliyorum sadece bu ani üşüme sonra ani sıcak basması gece sıcaklamaları, mide yanması inceden bulantı, gaz ve hazımsızlık cok düşündürdü bi de akıntım yogundu bugün azaldıCanım adetine kaç gün var ?
İlk testim 03/10 da
İkinci 5/10
7/10 da beta 200
Ben ilk silik gördüğümde beta 50ydi yani (03 ekimde 200/2/2)
Ve erken gebelik testiydi , yani adete bi ikin gün kala silikle öğrenebilirsin diye düşünüyorum
Yok yavrum ya ben yapmicam siz yapın ben değilim netBenmde 9 veya 10 bu sabah test yaptm ckmadı bdaha ne zaman yapalım ne diyon
Yahu belli olmaz dur bi.Yok yavrum ya ben yapmicam siz yapın ben değilim net
Yok daha almam diyip gidip alıyormusumYahu belli olmaz dur bi.
Bende perşembe yapıcam aman oda gecikirsem bakalım.test perileri gelmezse ozamana kadar. Evde test yok gidipde almam iyki yok
Şaşırmam cnku bende öyleym bi anda gaza geliveriyorumYok daha almam diyip gidip alıyormusum
Testi yapmayacaktım guya regl gunu için almıştımŞaşırmam cnku bende öyleym bi anda gaza geliveriyorum
Hepde şaşmadan değerlendirdim ama zamanı gelmemiş demekkiBenim dünkü testte bnle oyun oynadı
Bu sabah yaptım hiç çizik yok
Adet olurum muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?