Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani şöyle testin varsa yap gitsin silik çıkma ihtimali var , ama negatif çıkarsa da ğzülme çok erken, ben adete 8 gün kala öğrendim hatta testi yapıp evden kaçtım akşam gelince baktım siliktiAdetime 6 gün kaldı, 27-28i çatlama akıntısı geldi ama 29-30u diye uygulama gösteriyor çünkü 26günde bir adet olurum ve yumurtlama 12.günü oluyor genelde de hep. Daha hiç test yapmadım regl 14 Ekim bekliyorum sadece bu ani üşüme sonra ani sıcak basması gece sıcaklamaları, mide yanması inceden bulantı, gaz ve hazımsızlık cok düşündürdü bi de akıntım yogundu bugün azaldı
Kızlar siz ikiniz regl günü yapın inanıyorum var bişeylerBenmde 9 veya 10 bu sabah test yaptm ckmadı bdaha ne zaman yapalım ne diyon
Beynimize işliyor adetin geçtimi ?Dün gece rüyamda hep test gördüm ikinci çizgi hep silikti
Nasıl beynime yer ettiyse
Daha 2 günüm var geçmedi ama çok gazım var hafif de sancı oluyoBeynimize işliyor adetin geçtimi ?
Adetin gecikmesini beklesene. Benim oğlumda 1 gun kala negatif 1 gun gecikince silik çıktıSon testin yarın yine yaparım
Bnde hiç sabır yokAdetin gecikmesini beklesene. Benim oğlumda 1 gun kala negatif 1 gun gecikince silik çıktı
Ben bi test alayım birkaç tane de regl ye kadar yapayım bariYani şöyle testin varsa yap gitsin silik çıkma ihtimali var , ama negatif çıkarsa da ğzülme çok erken, ben adete 8 gün kala öğrendim hatta testi yapıp evden kaçtım akşam gelince baktım silikti
boşu boşuna gitti paracıklarBnde hiç sabır yok
Bende yok ama kittenlyy de var bence de
Bnde hiç sabır yok
Kızlar biz üçümüz aynı zamanlarımız galiba çarş test yapıyozmuBen bi test alayım birkaç tane de regl ye kadar yapayım bari
Hadi inşallah ama sıfır belirti yaKızlar siz ikiniz regl günü yapın inanıyorum var bişeyler
Bende Perşembe yapacam galiba folik asit ve ecoprin pro kullanıyorum aspirinin bir çeşidi. 3.5 aylık düşüğüm var benim öncesinde ama.Beynimize işliyor adetin geçtimi ?
Aman ne kaybederiz ki bi tüp kanımız gider en fazlaKız demesine derim de varsa da cıkmaz bence benim hiç umudum yok ama sanki tuttu gibi de geliyo cok karışık hallerdeyim n
Dün yaptım test silik çıktı umutlandımKızlar biz üçümüz aynı zamanlarımız galiba çarş test yapıyozmu
Çarşambaya kadar çatlarım bn kızKızlar biz üçümüz aynı zamanlarımız galiba çarş test yapıyozmu
Siz yapınKızlar biz üçümüz aynı zamanlarımız galiba çarş test yapıyozmu
Ya ben ölüceeem benim resmen regl olmadan bi gün once olan bacak ağrım var saat 6dan beri geçmedi hep dizlerim ağrır o ay hangi yumurtadan yumurtladıysam. Bu ay da sağdan yumurtladım ve sağ dizimden ayağımın bileğine kadar sızı indi resmen yaşlı nineler gibiyim evde görmeniz lazım beni hamile değilsem cok kızarım vücuduma bu ne ya böyleKızlar biz üçümüz aynı zamanlarımız galiba çarş test yapıyozmu
Hangi marka kullanıyorsun bi de senin kaç kaldı regl gününeDün yaptım test silik çıktı umutlandım
Bu sabah yine yaptım bişey yoktu
Yarın sabah tekrar yapcam son testim