Sorma sanki borç para istedimTeşekkür ederim bebeğim , iyi yaptın zorla yapıyorlar yaaa sanki kendi kanları
Kuzum tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ne güzel ya erken yumurtlamışsın erkn öğrendinAmin cnm hepimize inşallah
Evet arada kasıklarım ağrıyor şimdi ne zaman doktora gitsem diyr düşünüyorumÇok tebrik ederim canım
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ağrıların devam ediyor mu
Kese kaçta gorunuyordu unuttum ben çok zaman geçti sadece kalp atışını hatırlıyorum 1500 olunca gel demişti banaEvet arada kasıklarım ağrıyor şimdi ne zaman doktora gitsem diyr düşünüyorum
Cnm adet günü üzerinden bir hafta on gün geçmesi lazımEvet arada kasıklarım ağrıyor şimdi ne zaman doktora gitsem diyr düşünüyorum
Adet perşembe normalde ben haftaya çarşamba giderim bence inşallah o zamana kadar herşey normal ilerlerse, folik asit üç aydır kullanıyorum zaten ve aspirinde kullanıyorum, doktor verdi hamilelik öncesindeCnm adet günü üzerinden bir hafta on gün geçmesi lazım
Ama doktor hemen ayrıntılı kanlarına bakıp folik asit başlar muhtemelen
Adet günü geçince gitmiştim bn nokta kadarda olsa kese gözüküyordu
Senin özel bir durumda var o yüzden istersen git kan testlerine baksın sonra 10 gün sonra gidersinAdet perşembe normalde ben haftaya çarşamba giderim bence inşallah o zamana kadar herşey normal ilerlerse, folik asit üç aydır kullanıyorum zaten ve aspirinde kullanıyorum, doktor verdi hamilelik öncesinde
Aynen her iki günde bir kanda veririm artık sağlık ocağındaSenin özel bir durumda var o yüzden istersen git kan testlerine baksın sonra 10 gün sonra gidersin
Bence yaptır hiç risk almaAynen her iki günde bir kanda veririm artık sağlık ocağında
Canım hiç göbek deliğinin altında böyle baskı gibi bi şeyler hissettiğin oldu mu? Ya da yüzüstü yattığında karnında pıt pıt diye damar atması gibi bi şeylerEvet arada kasıklarım ağrıyor şimdi ne zaman doktora gitsem diyr düşünüyorum
Canım tebrik ederim sağlıkla al kucağınaEvet arada kasıklarım ağrıyor şimdi ne zaman doktora gitsem diyr düşünüyorum
Bilemedim erken yapmış olabilirsiniz belki kaç gün var bat'aKızlar test yaptım az önce bu şekilde çıktı kafam karıştı ekranında çizikler var gibi bi bakar mısınız
3 gün var canım kurutma makinesi ile kurttum şimdi daha çok belirgin olduBilemedim erken yapmış olabilirsiniz belki kaç gün var bat'a
İkimizin aynı o zaman 9 yada 10 u benim iki program ayrı tarih veriyor3 gün var canım kurutma makinesi ile kurttum şimdi daha çok belirgin oldu
Bilemedim erken yapmış olabilirsiniz belki kaç gün var bat'a
Benimde öyle bişey kuzumİkimizin aynı o zaman 9 yada 10 u benim iki program ayrı tarih veriyor
Vardır inşallah bilemiyorum erken diye böyle olabilirBenimde öyle bişey kuzum
Hadi inşallah vardırVardır inşallah bilemiyorum erken diye böyle olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?