2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Evet canım belli oldu erkek bebek bekliyoruz Allah nasip ederse. Seni de tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayyy maşallah maşallah saglikla gel küçük prens

Kızlar selammmm nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ve güzel haberler almışsınızdır. Özledim sizleri bi bakiym napiyorlar dedim hepinizi çok öpüyorum
Maşallah canım 22 haftalık olmuşsun Sağlıkla kucağına al inşallah. Mide bulantin oldu mu canım

Mevsim sen naptin canim iyimisin
İyi değilim canım moral olarak iyi değilim. Midem çok kötü ne denediysem fayda yok ilaçta fayda etmedi. Yerimden sadece oğlum için kalkabiliyorum herşeyden soğudum. Ev berbat durumda kalkıp yapamıyorum

İyi değilim canım moral olarak iyi değilim. Midem çok kötü ne denediysem fayda yok ilaçta fayda etmedi. Yerimden sadece oğlum için kalkabiliyorum herşeyden soğudum. Ev berbat durumda kalkıp yapamıyorum
ay iyi değilim deyince. Bian kötü bisey oldu sandım. Naneli sakız denedin mi dene iyi yapıyor o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…