2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bende hiçbir belirti yoktu zaten ama tesr yapmak istemiştim negarif sonuc canım insalkah sağlıklı sıhhatli olsun ya valla gülüyorum ben artık kendi halime bakalım hayırlısı gönlümüzden geceni allah biliyor

Kaçak nerelerdesin insan arada uğrar hal hatır sorar özledim kız seni
Bende özledim aşkım da eşim iş kazası geçirdi 1 aydır evdeydi oğlana bezini bıraktırdım bi yandan böyle cok koşturmacalı geçti günlerim. Sen naptın nasılsın bebekim

Bende özledim aşkım da eşim iş kazası geçirdi 1 aydır evdeydi oğlana bezini bıraktırdım bi yandan böyle cok koşturmacalı geçti günlerim. Sen naptın nasılsın bebekim
Ayyyy çok geçmiş olsun kuzum ya iyidir inşallah şimdi. Bez bıraktırma da zor olsa gerek. İyiyim bende nasıl olayım ocak ayında tüp bebeğe başlamaya karar verdik

Bat gelmediği sürece umut var canım bende test yaptım bugün benimde negatif

Canım bizim burdaki almıyor malesef diğer hastanede uzak biraz o nedenle ben ilk kanı hep özelde veriyorum mecbur
Bugün sağlık kabininde kan verdım. Sadece negatif ve pozitif sonuç olarak çıkıyor dediler. Yine silik çizgi çıktı kanda. Hemşire henüz gebeliğin yeni olabilir 10 gün bekle tekrar kan ver dedi. Kanda böyle durum yaşayan var mı?

Eklentiler

• IMG_20241130_143317.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 45
Canım teste ara ver pazartesi tekrar yap koyulasmayı farkedemezsin böyle evet silik çizgi var. Stres yapma sürekli testle kendine strese koyma yarın test yapma pazartesi yap koyulasmaya bak canım

Canım teste ara ver pazartesi tekrar yap koyulasmayı farkedemezsin böyle evet silik çizgi var. Stres yapma sürekli testle kendine strese koyma yarın test yapma pazartesi yap koyulasmaya bak canım
Bu test kan ile yapılan test. Hiç olmasa kanda silikte olsa çıkmazdı herhalde değil mi ?. Evet yapmayacağım daha test ya.

Kızlar merhaba ben ilk kez bu ay tedaviye başladım letu kullandım ve geçtiğimiz Salı günü çatlatma iğnesi vuruldum düne kadar gebelik testi silikken bugün negatifti iğne etkisi bu kadar çabuk geçer mi ??bilgisi olan var mı

Herkesin farklı oluyor kuzum kimisinin bir haftada kimisinin 12 günde geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…