• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlar bende bugün doktora gittim regl döngümün 11. günündeyim. 4 cm olan kistim küçülmüş ve 2.8 cm olmuş bu iyi birşey dedi. Duphaston verdi adetimin 16. günü başlayıp 10 gün kullanacakmışım. Kistin yok olmasına yardımcı oluyormuş. Sonra regl olunca gel tedaviye başlayacağız dedi. Herhalde yine femara, letu veya klomen yapacak diğer doktorum gibi. Kist için Duphaston kullanan veya kullanıp da sonrasında hamilelik yaşayan var mı acba?

Benimde bir tane dedi ultrasona bakıp hatta ben şaşırıp bir mi dedim evet dedi ama ultrasonu gezdirmedi doktor hemen onu görünce ölçtü bıraktı normalde hormon değerlerimde çok iyi bir tane deyince şaşırdım 17mm idi ertesi gün çatlatma iğnesi oldum yani geçtiğimiz Salı günü bakalım degerlendiriyoru cumartesi gününe kadar değerlendireyim dedim ama benimde ilk tedavim
bu 2. ayım olacak daha hiç çatlatma iğnesi yazmadılar çatlar diyip gönderdi doktorlar çok garip rahatlıkla soru soramıyoruz burada birbirimizden arıyoruz desteği
10 kasımda 5 gün femara kullandım
21 kasımda gittim 20mm olmuş hafta sonunu değerlendir dedi
sizde tarihler nedir

hiç ağrın felan oldu mu bende haftasonu ara ara batmalar kısa süreli kasık sancıları oldu acaba çatlıyor mu diye düşündüm
Benim kasıklarımda ağrı vardı afedersin vajinama bile ağrı vuruyodu 2 gün oldu ağrı sonra geçti

bu 2. ayım olacak daha hiç çatlatma iğnesi yazmadılar çatlar diyip gönderdi doktorlar çok garip rahatlıkla soru soramıyoruz burada birbirimizden arıyoruz desteği
10 kasımda 5 gün femara kullandım
21 kasımda gittim 20mm olmuş hafta sonunu değerlendir dedi
sizde tarihler nedir
Ben 15 Kasım'da kullanmaya başladım adetimin bittiği gün başladım 25 de doktora gittim 18 mm dedi 8 Aralık'ta regl olursan adetin 4 günü letuya başla 10 gün iç 11 gün gel dedi

Benim adete 3 gün kaldı kızlar hiç belirti yok ne akıntı ne bişey doktor progesteronum düşük plmamasına rağmen progesteron yazmıştı 3 günde bir onu iciyorum geçen içtim cok başım döndü otururken bir anda onuda progesterona bağlıyorum ilk kez biraz aç karnına gündüz içmiştim cunku. Muhtemelen göreceğim kırmızıları bilmiyorum böyle beklenti icinde oldukca hiç hamile kalamıcam gibi geliyor halbukı bu ay kafamada öyle takmamıştım ama yine olmadı galiba 🥺

Japonbaby Japonbaby canım şöyle düşün sen en azından hamile kalabiliyosun eminim sağlıksız gebelik olmasaydı düşmezdi kendine cok dikkat et yakında güzel haberini alırız allahın izniyle sağlıkla selametle olsun ilerlesin 🙏🏻❤️

M Marryyj canım benim çok sevdim darısı başımıza olsun. Umarım sağlıklı bir tosuncuk doğrusun. Sen şimdi Temmuz annesi mı olacan Ağustos mu? Sağlıkla doğusunda tosuncuk ay fark etmez 🌹🌹🥰🥰😘😘💜💜♥️♥️

M Marryyj canım benim çok sevdim darısı başımıza olsun. Umarım sağlıklı bir tosuncuk doğrusun. Sen şimdi Temmuz annesi mı olacan Ağustos mu? Sağlıkla doğusunda tosuncuk ay fark etmez 🌹🌹🥰🥰😘😘💜💜♥️♥️
Kız gebelik tutsun da alalh ne zaman nasip ederse gelsin darısı hayırlısıyla senin başına ❤️🤲🤲

Napiyonuz kizlar nabersiniz. Daydi Daydi o zman sen bu ay korunuyormusun

Yoo hiç
Lioo Lioo Yarın adet günümüz, belirtilerin varmı🥹
Belirti yok 27 ne yaptım testi negatif. Artik yarın yapicam. Yone negatif se adeti beklicez artık. Bu düzensizlik çok zormuş be. Emzirdigim için düzensizlik oluyor

Kız gebelik tutsun da alalh ne zaman nasip ederse gelsin darısı hayırlısıyla senin başına ❤️🤲🤲
Ya ben düşük yaptım geçen hafta eminim doktorda sıra beklerken pedime düştü ama vücudum hâlâ kendini gebe sanıyor ya da yumurtlamaya girdim diye böyle oluyor ve galiba erken yumurtlama olacak benim

Ya ben düşük yaptım geçen hafta eminim doktorda sıra beklerken pedime düştü ama vücudum hâlâ kendini gebe sanıyor ya da yumurtlamaya girdim diye böyle oluyor ve galiba erken yumurtlama olacak benim
Değerlendir canım günlerini inşallah bu sefer sağ salim tutar 🙏🤲❤️

Yoo hiç

Belirti yok 27 ne yaptım testi negatif. Artik yarın yapicam. Yone negatif se adeti beklicez artık. Bu düzensizlik çok zormuş be. Emzirdigim için düzensizlik oluyor
bende 26ne yaptım negatifti, şimdide hiç belirti yok. Yarını bekliyorum bende.. ben çocuğunun olduğunu bilmiyordum, pcosmu var sende

İyi günler hanımlar. Adet günüme 5 6 gün kala hafif lekelenme yaşadım. Yerleşme kanamasından şüphelendim. Sadece 1 gün oldu. 3.gün sonunda test yaptım silik çizgi çıktı. Yalancı pozitif çıkartır mı acaba diye tereddüt ediyorum. Mir... Diye başlayan testte yalancı cok cıkıyor diyenler var. Fotoğrafta daha az gözüküyor çizgi. Sizin yorumunuzu merak ettim.

Eklentiler

• IMG_20241129_140656.jpg
    IMG_20241129_140656.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 30
İyi günler hanımlar. Adet günüme 5 6 gün kala hafif lekelenme yaşadım. Yerleşme kanamasından şüphelendim. Sadece 1 gün oldu. 3.gün sonunda test yaptım silik çizgi çıktı. Yalancı pozitif çıkartır mı acaba diye tereddüt ediyorum. Mir... Diye başlayan testte yalancı cok cıkıyor diyenler var. Fotoğrafta daha az gözüküyor çizgi. Sizin yorumunuzu merak ettim.
Çizgi kaç dakikada çıktı canım

Back