Hayir pcos yok. 9 aylık bebeğim var onu emziriyorum. Daha yeni adet görmeye başladım. 3 aydır adet görüyorum onuda her ay 5 10 gün gecikmeyle görüyorum. Eskiden duzenliydibende 26ne yaptım negatifti, şimdide hiç belirti yok. Yarını bekliyorum bende.. ben çocuğunun olduğunu bilmiyordum, pcosmu var sende
Bence hamilesin. Az bekle kan verİyi günler hanımlar. Adet günüme 5 6 gün kala hafif lekelenme yaşadım. Yerleşme kanamasından şüphelendim. Sadece 1 gün oldu. 3.gün sonunda test yaptım silik çizgi çıktı. Yalancı pozitif çıkartır mı acaba diye tereddüt ediyorum. Mir... Diye başlayan testte yalancı cok cıkıyor diyenler var. Fotoğrafta daha az gözüküyor çizgi. Sizin yorumunuzu merak ettim.
Yaparız bizBence yumurtlama haftası full geçir günde bir de olsa yap
Canım ikinci çizgiyi gördüm sabah tekrarla bakalım koyulaşma oldu mu diye inşallah sabah da pozitifi görürsün2.dakıka falan
Kiz naber. Ben az önce kırmızıları gördüm :)Yok canım bende bugün yaptım negatif cumartesi tekrar yaparım
İnşallah canım. Sağlık ocakları da grevde olacakmışCanım ikinci çizgiyi gördüm sabah tekrarla bakalım koyulaşma oldu mu diye inşallah sabah da pozitifi görürsün
Canım gayet belirgin görünüyor İnsallah vardırİnşallah canım. Sağlık ocakları da grevde olacakmışşimdi başka marka ile test yaptım yine silik ama görüntüde daha silik duruyo
Bu ay uğurlu gelir inşallah canım benimde pazar günü batKiz naber. Ben az önce kırmızıları gördüm :)
Bizede haber ver canım bende sabah yapcam pazar günü bat günüKızlar ben akşam test yapacağım 3 gün var adetime hiçbir belirti yok ama yapıcağım totem yaptım eğer işten dönerken nöbetçi eczane yakınsa alcam diye baktım simdi yolumun üzerinde tam. bana dua edin pozitif olsun ya sizinle paylaşırım sonucu
Kaset testte çıkması iyi canım pazartesi testi yenile kan ver koyulasmayı da görmüş olurİnşallah canım. Sağlık ocakları da grevde olacakmışşimdi başka marka ile test yaptım yine silik ama görüntüde daha silik duruyo
Tamam canım haber vereceğim eğer pozitif olursa hem ilk gerçek pozitiifm hemde ilk gebeliğim olucak ya o kadar heyecanlıyımki suan kendi kendime heyecanlandım umarım hüsran olmazBizede haber ver canım bende sabah yapcam pazar günü bat günü
İnşallah pozitifi görürsün mucizen seninledirTamam canım haber vereceğim eğer pozitif olursa hem ilk gerçek pozitiifm hemde ilk gebeliğim olucak ya o kadar heyecanlıyımki suan kendi kendime heyecanlandım umarım hüsran olmaz
İnşallah canım.Kaset testte çıkması iyi canım pazartesi testi yenile kan ver koyulasmayı da görmüş olur
İnşallah gönlünüzden geçen olsun.Tamam canım haber vereceğim eğer pozitif olursa hem ilk gerçek pozitiifm hemde ilk gebeliğim olucak ya o kadar heyecanlıyımki suan kendi kendime heyecanlandım umarım hüsran olmaz
Kiz işte adet oldum demekKırmızıları gördüm ne demek canım
Ay hadi inşallah. Benimde bat 30 naHastaneler acilde kan alıyor mu hamilelik için bilemiyorum.
Bu ay uğurlu gelir inşallah canım benimde pazar günü bat
Canım bizim burdaki almıyor malesef diğer hastanede uzak biraz o nedenle ben ilk kanı hep özelde veriyorum mecburHastaneler acilde kan alıyor mu hamilelik için bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?