2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

bende 26ne yaptım negatifti, şimdide hiç belirti yok. Yarını bekliyorum bende.. ben çocuğunun olduğunu bilmiyordum, pcosmu var sende
Hayir pcos yok. 9 aylık bebeğim var onu emziriyorum. Daha yeni adet görmeye başladım. 3 aydır adet görüyorum onuda her ay 5 10 gün gecikmeyle görüyorum. Eskiden duzenliydi

Bence hamilesin. Az bekle kan ver

Canım ikinci çizgiyi gördüm sabah tekrarla bakalım koyulaşma oldu mu diye inşallah sabah da pozitifi görürsün
İnşallah canım. Sağlık ocakları da grevde olacakmış şimdi başka marka ile test yaptım yine silik ama görüntüde daha silik duruyo

Eklentiler

• IMG_20241129_182311.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar ben akşam test yapacağım 3 gün var adetime hiçbir belirti yok ama yapıcağım totem yaptım eğer işten dönerken nöbetçi eczane yakınsa alcam diye baktım simdi yolumun üzerinde tam. bana dua edin pozitif olsun ya sizinle paylaşırım sonucu

Bizede haber ver canım bende sabah yapcam pazar günü bat günü

İnşallah canım. Sağlık ocakları da grevde olacakmış şimdi başka marka ile test yaptım yine silik ama görüntüde daha silik duruyo
Kaset testte çıkması iyi canım pazartesi testi yenile kan ver koyulasmayı da görmüş olur

Tamam canım haber vereceğim eğer pozitif olursa hem ilk gerçek pozitiifm hemde ilk gebeliğim olucak ya o kadar heyecanlıyımki suan kendi kendime heyecanlandım umarım hüsran olmaz
İnşallah pozitifi görürsün mucizen seninledir ben geçen ay beş gün gecikmeyle öğrendim iki gün sonra kanamam oldu kaybettim aynı belirtiler var gene bende ama bilmiyorum pazar günü belli olur inşallah güzel haberler alırız

A Altin92 senin bat 4 Aralık mi. Bence kesin hamilesin ya çünkü bes belli çizgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…