Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiçbir belirti yoktu zaten ama tesr yapmak istemiştim negarif sonuc canım insalkah sağlıklı sıhhatli olsun ya valla gülüyorum ben artık kendi halime bakalım hayırlısı gönlümüzden geceni allah biliyorİnşallah pozitifi görürsün mucizen seninledir ben geçen ay beş gün gecikmeyle öğrendim iki gün sonra kanamam oldu kaybettim aynı belirtiler var gene bende ama bilmiyorum pazar günü belli olur inşallah güzel haberler alırız
İşte sperm sorunu yoksa saat sorunu olmadan her gün ilişki olsun dr a takılma saatli diyeCanım eşimde sperm sorunu yok her gün deniyoruz iğneyi Salı günü yaptım sence saat önemli mi ilişki saati
Bende özledim aşkım da eşim iş kazası geçirdi 1 aydır evdeydi oğlana bezini bıraktırdım bi yandan böyle cok koşturmacalı geçti günlerim. Sen naptın nasılsın bebekimKaçak nerelerdesin insan arada uğrar hal hatır sorar özledim kız seni
Ayyyy çok geçmiş olsun kuzum ya iyidir inşallah şimdi. Bez bıraktırma da zor olsa gerek. İyiyim bende nasıl olayım ocak ayında tüp bebeğe başlamaya karar verdikBende özledim aşkım da eşim iş kazası geçirdi 1 aydır evdeydi oğlana bezini bıraktırdım bi yandan böyle cok koşturmacalı geçti günlerim. Sen naptın nasılsın bebekim
Bat gelmediği sürece umut var canım bende test yaptım bugün benimde negatifBende hiçbir belirti yoktu zaten ama tesr yapmak istemiştim negarif sonuc canım insalkah sağlıklı sıhhatli olsun ya valla gülüyorum ben artık kendi halime bakalım hayırlısı gönlümüzden geceni allah biliyor
Geçmiş olsun canım arada gel buralara.Bende özledim aşkım da eşim iş kazası geçirdi 1 aydır evdeydi oğlana bezini bıraktırdım bi yandan böyle cok koşturmacalı geçti günlerim. Sen naptın nasılsın bebek
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinBende özledim aşkım da eşim iş kazası geçirdi 1 aydır evdeydi oğlana bezini bıraktırdım bi yandan böyle cok koşturmacalı geçti günlerim. Sen naptın nasılsın bebekim
Gecmıs olsun canımBende özledim aşkım da eşim iş kazası geçirdi 1 aydır evdeydi oğlana bezini bıraktırdım bi yandan böyle cok koşturmacalı geçti günlerim. Sen naptın nasılsın bebekim
Bugün sağlık kabininde kan verdım. Sadece negatif ve pozitif sonuç olarak çıkıyor dediler. Yine silik çizgi çıktı kanda. Hemşire henüz gebeliğin yeni olabilir 10 gün bekle tekrar kan ver dedi. Kanda böyle durum yaşayan var mı?Canım bizim burdaki almıyor malesef diğer hastanede uzak biraz o nedenle ben ilk kanı hep özelde veriyorum mecbur
Canım teste ara ver pazartesi tekrar yap koyulasmayı farkedemezsin böyle evet silik çizgi var. Stres yapma sürekli testle kendine strese koyma yarın test yapma pazartesi yap koyulasmaya bak canımBugün sağlık kabininde kan verdım. Sadece negatif ve pozitif sonuç olarak çıkıyor dediler. Yine silik çizgi çıktı kanda. Hemşire henüz gebeliğin yeni olabilir 10 gün bekle tekrar kan ver dedi. Kanda böyle durum yaşayan var mı?
Bu test kan ile yapılan test. Hiç olmasa kanda silikte olsa çıkmazdı herhalde değil mi ?. Evet yapmayacağım daha test ya.Canım teste ara ver pazartesi tekrar yap koyulasmayı farkedemezsin böyle evet silik çizgi var. Stres yapma sürekli testle kendine strese koyma yarın test yapma pazartesi yap koyulasmaya bak canım
Kan ile mi vallahi kusura bakma canım ben idrar testi sandım onuBu test kan ile yapılan test. Hiç olmasa kanda silikte olsa çıkmazdı herhalde değil mi ?. Evet yapmayacağım daha test ya.
Evet canım kan verdım sağlık kabininde. Hastanede acil servis almıyormus. Kanda çıakn sonuç bu görselKan ile mi vallahi kusura bakma canım ben idrar testi sandım onu
Çok sevindim canım inşallah bundan sonra ki süreç güze ilerlerEvet canım kan verdım sağlık kabininde. Hastanede acil servis almıyormus. Kanda çıakn sonuç bu görsel
İnşallah canım. Herkesin gönlünce nasip olsunÇok sevindim canım inşallah bundan sonra ki süreç güze ilerler
Herkesin farklı oluyor kuzum kimisinin bir haftada kimisinin 12 günde geçiyorKızlar merhaba ben ilk kez bu ay tedaviye başladım letu kullandım ve geçtiğimiz Salı günü çatlatma iğnesi vuruldum düne kadar gebelik testi silikken bugün negatifti iğne etkisi bu kadar çabuk geçer mi ??bilgisi olan var mı
Yaa ama benim daha 4.gündü geçmesi tuhafıma gitti yaHerkesin farklı oluyor kuzum kimisinin bir haftada kimisinin 12 günde geçiyor