Ama daha cok var 8 gün önceden cıkmazkiBenim reglime 8 gün var belirtilerin bu ay vardı test yaptım Sabah negatifti reglimi bekliycem çok yoruldum testin negatif çıkmasına
Canım hepsini denedim. Onda da silik pozitif gördümCanım hangi marka bu hepsi ni aynı marka testle mi yaptın
Bide Laboquick dene
O hiç çizgi çıkarmıyomuş eger hamilelik yoksa
Canım senin son testinde bende gördümKız deliyiz biz galiba bende şimdi yaptım attım testi
Canım için rahat etmiyorsa bidaha kan ver çünkü testinde gördüm bende varAnlamadım gitti hani testler yanılıyorsa olsa hepsi birden mi yanılıyor yani.göğüslerimde hassasiyet, sol kasıkta batma , akıntı , dün akşam saat 9 da uyudum erkenden. Bu belirtiler neden psikolojik mi deşme bilmiyorum.
kan vermişmiydiniz bata kaç gün var? Bozuk degil gibi yaa var barizKizlar bozuk testler beni buluyor galiba dayanamadım test aldım yaptım ilk gölge gibi gördüm ama bir saat sonra böyle oldu ama yanlış yerde ve nasıl bu kadar koyu oldu anlamadimEki Görüntüle 3493848
Bat cuma günü canım ama başta gölge gibi vardı bir saat sonra bu pembelik olunca emin olamadım. Kan vermedim daha sabah tekrarlayıp öyle vereyim diyorumSiz
kan vermişmiydiniz bata kaç gün var? Bozuk degil gibi yaa var bariz
İlaç verdi mi bulantın için ? Çok şükür sevindim bebişini görmeneSıkma tatlı canını daha çok erken bilemezsin en kötü gelecek ay değerlendirirsinbizde iyiyiz şükğr bugün doktora gittik kese ve bebek gözüktü haftaya kal atışı için tekrar gideceğim. Ben çok kötüyüm ama aşırı bulantım var gece uykumdan uyandırıyor o derece..
Verdi şükür akşam içcem bakalımİlaç verdi mi bulantın için ? Çok şükür sevindim bebişini görmene
Canımm özledim seniVerdi şükür akşam içcem bakalım
Ovulasyon testi LH hormonunun ölçer ve bu hormon yumurtlama günü pik olur ama vücutta her zaman vardır dolayısıyla silik çıkar her zaman yani regle az kala tertemiz olmazKızlar bir sorum var benim şimdi gebelik şüphem var regle 10 gün var kasıklarım falan ağrımaya başladı acaba yine mi yumurtluyorum diye düşündüm hdhhhdj ovulasyon yaptım bu ovulasyon testinin regle az kala tertemiz mi olması gerek ikinci silik çizgi yoksa gebelik gibi bişey mi oluyor ovulasyon testinden gebelik öğrenenler olduğu için soruyorum yoksa pcos kaynaklı mı olur
merhaba bennn reglim gecikeli 5 gün oldu aşırı akıntım var bazen açık sarıya dönüyor bazen de şeffaf ama çok oluyor 2 gün öncede pembe kan geldi ama baya açık bi pembe regle bir gün varken kan testim negatif çıktı çok siz ne durumdasınızAşırı akıntısı olan var mı. Su gibi. Dün bugün biraz sarıya döndü hiç adet öncesi bu kadar akıntım olmazdı
Evet bence bu test en 40-50 betayı algılıyordur hassas değildir diye düşünüyorum. Bakalım yarın değil öbür gün tekrarlıycamInternetten siparis vermistim ben prodoctor erken gebelik 10lu paket, gecen hamilelik doneminden kalmis hatta dun de ondan yaptim. Uyguna da gelmisti o zaman. Kaset testte cok gec belli oluyor canim benim, bu sefer insan daha cok stres oluyor.
Durdukçada koyulaştı şuan daha da belli oluyor. Yarın değil önür gün yapıcam varsa zaten belli olur koyulaşmış olurCanım senin son testinde bende gördüm
Kuzum benim sadece sol tarafta var. Bir de yorulunca bacağıma da veriyor ağrısıCandy7777 benim kasıklarımda sancı var gibi sanki ya sende nasıl durumlar kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?